shodan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ και εγώ τον TS. Έχω άλλες τρεις παραγγελίες όμως από 07/12 και έπειτα και είναι όλες ακόμα σε φάση Processing.
fox79 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Και εγω μολις πηρα ενα!!τωρα αν θα ερθει ενα θεος ξερει!εχει παραλαβει κανενας κατι εως τωρα;
iCyd Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Έχω παραλάβει εγώ αλλά μένω στο Hong Kong κωλοφαρδε
papadsp Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως πουθενά στο Internet (έψαξα περίπου 1 ώρα) δεν υπάρχει κάποιος που να επιβεβαιώνει ότι παρέλαβε και να το έχει δημοσιεύσει είτε με review είτε με open box - hands on... ούτε καν σε χώρες που υποτίθεται ότι τα review είναι πολύ διαδεδομένα. Ούτε καν στη σελίδα τους στο facebook δεν υπάρχει κάποιος που να το επιβεβαιώνει. Περίεργο μου φαίνεται για τόσο μεγάλο μαγαζί. Κανένας από Ελλάδα παρέλαβε;
xetasa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Πέρασε και μένα, για να δούμε... Anyway, thanks TS!!!
plizre Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως πουθενά στο Internet (έψαξα περίπου 1 ώρα) δεν υπάρχει κάποιος που να επιβεβαιώνει ότι παρέλαβε και να το έχει δημοσιεύσει είτε με review είτε με open box - hands on... ούτε καν σε χώρες που υποτίθεται ότι τα review είναι πολύ διαδεδομένα. Ούτε καν στη σελίδα τους στο facebook δεν υπάρχει κάποιος που να το επιβεβαιώνει. Περίεργο μου φαίνεται για τόσο μεγάλο μαγαζί. Κανένας από Ελλάδα παρέλαβε; Spam ειναι κατα 90%.Δινω και ενα 10% να παραλαβουμε θα δειξει.
gamanos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως πουθενά στο Internet (έψαξα περίπου 1 ώρα) δεν υπάρχει κάποιος που να επιβεβαιώνει ότι παρέλαβε και να το έχει δημοσιεύσει είτε με review είτε με open box - hands on... ούτε καν σε χώρες που υποτίθεται ότι τα review είναι πολύ διαδεδομένα. Ούτε καν στη σελίδα τους στο facebook δεν υπάρχει κάποιος που να το επιβεβαιώνει. Περίεργο μου φαίνεται για τόσο μεγάλο μαγαζί. Κανένας από Ελλάδα παρέλαβε; Κάποιος εδώ μέσα (είπε ότι) παρέλαβε , αλλά δεν θυμάμαι ποιος, σε ποιό θέμα και αν μένει ελλάδα...
papars Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ζήτησα και εγώ ένα. Thanks TS. Τώρα αν θα έρθει είναι άλλο θέμα. Δεν είναι πολύ περίεργο όλα αυτά τα δωρεάν; Δηλαδή τα ποσά που μπαίνουν μέσα τα βγάζουν; Μιλάμε για χιλιάδες $$$.
shamrock1404 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά,τι γίνεται;;μπήκα 11.30 κι έλα not valid..Τώρα,πήρατε όλοι κι εμένα πάλι τα ίδια..έχω κάνει login Ωχ....Μόλις κατάλαβα..Με την αποκοπή κι επικόλληση,άφηνε κενό μπροστά στο ZAPALS151218..Έχω χάσει τόσα πράγματα,τζάμπα..
stelrp Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Κάθε φορά φτιαχνετε νέο λογαριασμό ή αυτόν που είχατε φτιάξει στην πρώτη δωρεάν παραγγελία ?
Καποιος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εγω βαζω παντα αυτον που ειχα σαν πρωτη παραγγελια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα