Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει και στοκ ρομ που το μετατρεπει σε κανονικο κινητο τηλεφωνο εκτελωντας κλησεις.

Επειδή έχω κι εγώ το συγκεκριμένο tablet και με ενδιαφέρει αυτό με τις κλήσεις, μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες;

• Like 1
Δημοσ.

Μπα οχι...αλλα πιστευω οτι δουλευει κανονικα και εχει αναλυτικες οδηγιες...επισης το H ειναι το ιδιο ταμπλετ με το HV και η μονη διαφορα τους ειναι το λογισμικο....στις οδηγιες υπαρχει και η στοκ ρομ σε περιπτωση που παει κατι στραβα...αν δεν ειχα το moto g dual sim,θα το ειχα επιχειρησει αυτο,προς το παρον βολευομαι με tethering.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω αγορασα το lenovo.Θηκουλα δωρο,ζελατινα και ιντερνετ 5gb για δυο μηνες.Εγω το εχω για surfarisma και ταινιουλες.Τιμιο για τα λευτα του.Τα μονα αρνητικα που εντοπισα στις 10 μερες κατοχης ειναι οτι χανει το wifi καποιες φορες αλλα τωρα που το εκανα επαναφορα ρυθμισεων δεν το κανει.και επισης ειναι λιγο αργο το πληκτρολογιο του,δηλαδη καποια γραμματα οταν πληκτρολογω γρηγορα τα χανει

Δημοσ.

Λοιπόν μου ήρθε εχθές το MLS.. Μια χαρά είναι ! Έχει πολύ φωτεινή οθόνη με καλές γωνιές. Έχει ραδιόφωνο και κάνει κανονικά τηλεφωνικές κλήσεις. Έχει στη κορυφή κανονικά ακουστικό και δεν θέλεις HANDSFREE

Επίσης πολύ δυνατός ο ήχος. Το wifi ισχυρό και δεν αντιμετώπισα πρόβλημά  να συνδεθώ με δυο δίκτυα που έχω σπίτι.

Στιβαρό , έχει το βάρος του... και η πίσω πλευρά είναι ανάγλυφη με λαστιχένια υφή.

Ίσως το μόνο που δε μου άρεσε είναι  οτι τα δύο ηχεία τα έχει στο κάτω μέρος και όχι δεξιά - αριστερά όταν το κρατάς landscape. Δεν δοκίμασα φωτογραφική η οποία δεν έχει φλαs προσωπικά μου είναι αδιάφορο...

32GB ενιαίος χώρος για εφαρμογές!

Για αυτά τα λεφτά τα κάνει όλα.. εγώ το πήρα για τη μικρή...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...