erasmia394 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Η γερμανική COUGAR ιδρύθηκε το 2007 και η κατασκευή κουτιών PC και τροφοδοτικών (PSU’s) ήταν από τα πρώτα πράγματα με τα οποία ξεκίνησε, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εισέλθει ενεργά στον όλο και πιο απαιτητικό κόσμο του gaming, παρουσιάζοντας μας αρκετά περιφερειακά προϊόντα όπως ποντίκια, πληκτρολόγια καθώς και σετ ακουστικών. Έχοντας λοιπόν στα χέρια μας ένα από τα προϊόντα της COUGAR, το Gaming mouse 550M, προχωράμε άμεσα στην παρουσίαση και την αξιολόγηση του. Εμφανισιακά το 550Μ φαντάζει σαν ένα απλό ποντίκι, αφού μοιάζει να διαθέτει μόνο τα βασικά πλήκτρα χρήσης. Χρησιμοποιήθηκε ένας σοβαρός και προσεγμένος χρωματικός συνδυασμός, που είναι το μεταλλικό σκούρο μπλε το οποίο και κυριαρχεί, και υπάρχουν επίσης λεπτομέρειες από ασημί και κεραμιδί χρώμα. Παρατηρώντας αρχικά τη λιτή χάρτινη συσκευασία εντοπίζουμε τις δύο φωτιζόμενες ζώνες με RGB φωτισμό καθώς και τα χαρακτηριστικά του ποντικιού, τα οποία φυσικά και παίζουν τον κυρίαρχο και πρωταρχικό ρόλο στην αγορά του. Η αλήθεια είναι ότι δε βρίσκει εύκολα κανείς ένα gaming ποντίκι το οποίο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και για καθημερινές εργασίες (καθώς και το αντίθετο) και όσες προτάσεις τα καταφέρουν εξίσου καλά και στους δύο αυτούς τομείς δεν είναι οικονομικές. Site: COUGAR 550M Optical Gaming Mouse Review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 εκει που αρχισε να λεει για amazing visuals περι 16.8m colors τοχασα εχει θεσει γερες βασεις για best cangour mouse ever 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 πολλά ποντίκια σήμερα έχουν RGB LED φωτισμό. Προσωπικά μου αρέσει η εμφάνιση του συγκεκριμένου και φοράει και έναν πολύ καλό αισθητήρα. Απλά το σχήμα του δε δείχνει και τόσο ιδανικό, τουλάχιστον για τις απαιτήσεις μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 εψαξα cougar 55 στο google images να δω πως ειναι το mouse Και εκείνη τη στιγμη μπηκε μεσα η μανα μου 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarionasp Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 εψαξα cougar 55 στο google images να δω πως ειναι το mouse Και εκείνη τη στιγμη μπηκε μεσα η μανα μου εκλαψα λιγο με την περιγραφη σου αχαχαχαχα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 milf γίνεσαι, cougar γεννιεσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Οι διαφημίσεις για mouse μου θυμίζουν όλο και περισσότερο τις διαφημίσεις για ξυραφάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 'εχω μια γειτόνισα,που χροονια το ψάαχνει αυτό το mouse στα παντελονια αγοριών.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 'εχω μια γειτόνισα,που χροονια το ψάαχνει αυτό το mouse στα παντελονια αγοριών.. το συγκεκριμενο mouse πιστευω θα εχει πολυ καλη αποδοση στο The Sims - Family Edition μαζι με την αγορα δωρο κι ενα εκπτωτικο κουπονι για τη τελευταια ταινια του Παπακαλιατη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekys Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 υπάρχει στην ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ag2014now Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει η έκδοση PIPINI HOT18 λίαν συντόμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zakailiou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Review σε προϊόν που δεν κυκλοφορεί ή κάνω λάθος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Review σε προϊόν που δεν κυκλοφορεί ή κάνω λάθος ? Απο μια εννοια μπορεις να αγορασεις και απο εξωτερικο το εν λογω ποντικι αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ.Απο την αλλη ομως ισχυει οτι τουλαχιστον επρεπε να αναφερθει εστω στο τελος ή στα αρνητικα ξερω γω οτι το ποντικι ειναι για αγορα μονο απο το εξωτερικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα