Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέω και στο θέμα δεν έρχεται η 1511 στο PC. Μήπως έχει "κολλήσει" με κάτι;

(windows 10 pro 64bit english, ενεργοποιημένα τα 10ρια)

Δεν θέλω να κανω clean install, γιατί δεν θέλω να χάσω ρυθμίσεις σε προγράμματα κτλ.

Στο φορητό ήρθε εδώ και ένα μήνα!

Έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά με Ελληνικά.

Δημοσ.

Βγάζει κανένα error code όταν πάει να κάνει το update;

Δημοσ.

Δεν μου βγάζει error, απλά δεν βρίσκει αναβάθμιση.

Αν ακολουθήσω τη διαδικασία θα χάσω ρυθμίσεις προγράμματα κτλ ?

Δημοσ.

Καταρχην θα επρεπε να χαιρεσαι που δε σου ερχεται η αναβαθμιση, διοτι λιγο πολυ κανει τα 10 βαρια σαν vista, εγω σε ολα τα πισια δεν την εχω κανει.

Αν παρολα αυτα θες να την κανεις κατεβασε το creation tool της microsoft και κανε upgrade και πατα την εντολη keep my appz and files (κατι τετοιο...) και δε θα σου σβησει τπτ. Refresh με το καινουργιο build θα κανει δλδ.

Ή πατα κατευθειαν το upgrade now στο λινκ του μικου.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως στο λάπτοπ με τα 8άρια και μετά με τα 8.1 δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Με το που πήρε τα 10΄άρχισαν τα παρατράγουδα και το γνωστό θέμα της μη απόκρισης της tasbar που λυνόταν μόνο με επανεκκίνηση.

Μετά πήρα την 1511 και λίγο πολύ έστρωσε η taskbar αλλά τώρα έχω συχνά-πυκνά επανεκκινήσεις και φατσούλες (:( ). Μια σε kernel, μια σε memory... ότι να 'ναι μιλάμε. Αφού σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στα 8.1 (σπασμένα πλέον γιατί το κλειδί αναβαθμίστηκε) να ησυχάσω. :mad:

• Like 1
Δημοσ.

Αφού σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στα 8.1 (σπασμένα πλέον γιατί το κλειδί αναβαθμίστηκε) να ησυχάσω. :mad:

Με το κλειδί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Μια χαρά θα δουλέψει όταν φορτώσεις τα 8.

Δημοσ.

Μπα, το πήρα απόφαση ότι θα υπομένω για λίγο καιρό ακόμα τα 10άρια και ίσως τραβήξω ένα φορμάτ καθαρά τα 10άρια.

Δε μπορεί, ίσως με το fall update του 2018 να στρώσουν και να μην έχουν (τόσα) προβλήματα. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...