Προς το περιεχόμενο

[SSD] Kingston HyperX Savage 240GB @ e-shop.gr/crazy sundays - 82.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τον προτιμουμε απτον 850 εβο ειναι το ερωτημα;

ειναι και σε παρομοια τιμη.

εριξα παραγγελια να τσιμπησω εναν απτους 2,παω να δω κανα ριβιου vs..

edit http://www.overclockers.com/kingston-hyperx-savage-240gb-ssd-review/

δεν βλεπω καλα; ή στο σαιτ αυτο παταει ο κινγκστον τον 850 εβο στα περισσοτερα τεστ;

μικρες διαφορες, απλα μου κανει εντυπωση

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως μετα απ οσα εχω διαβασει για τους σαμυ(840-850εβο και 850προ θα αγοραζα μονο αν ηταν τρελη προσφορα

Δημοσ.

τον προτιμουμε απτον 850 εβο ειναι το ερωτημα;

ειναι και σε παρομοια τιμη.

Κεγω εχω την ιδια απορια μιας και ειναι μικρη η διαφορα τιμης,για το ποιος αξιζει περισσοτερο.

Δημοσ.

Πάντως ο 850 EVO δίνει μεγαλύτερη εγγύηση (5 χρόνια) . Και εγω που τον έχω δεν έχει εμφανίσει τίποτα απολύτως.

Είναι και τι κομματι θα σου κάτσει εισαι απο τους ''τυχερους''..

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.

Εχω ενα macbook mid 2010 με sata 2 και εχω τον αθλιο κατα παρα πολλους ssd kingston v300.Αν εβαζα αυτον στη θεση του θα ειχε καμια διαφορα η λογω sata 2 δεν εχει νοημα;

Ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα παιδια.

Εχω ενα macbook mid 2010 με sata 2 και εχω τον αθλιο κατα παρα πολλους ssd kingston v300.Αν εβαζα αυτον στη θεση του θα ειχε καμια διαφορα η λογω sata 2 δεν εχει νοημα;

Ευχαριστω!

Δεν εχει νοημα

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

...

δεν βλεπω καλα; ή στο σαιτ αυτο παταει ο κινγκστον τον 850 εβο στα περισσοτερα τεστ;

μικρες διαφορες, απλα μου κανει εντυπωση

Δεν τον παταει ακριβως. Σε καποια ειναι λιγο μπροστα, αλλα σε καποια αλλα (πιθανον περισσοτερα) ειναι μπροστα ο σαμ.

Στην πρωτη εικονα μαλιστα (crystal disk mark αναγνωση) το σκορ ειναι 1-3 υπερ του σαμ. (και το 1 του κινγκ ειναι ποσοστιαια το μικροτερο "γκολ" με διαφορά)

kingston_savagessd-19.jpg

Αντιθετα στις αναγνωσεις του as ssd τα περισσοτερα νουμερα ειναι μαλλον υπερ του κινγκ εστω οριακα.

Το βασικο συμπερασμα; Δεν ειναι κακος ο του θεματος!! ;) Στα 70 ευρω θα τον χτυπουσα τωρα για 2ο, μιας και εχω ηδη αλλον!

• Like 2
Δημοσ.

Μπήκα για λίγο στον πειρασμό να ακυρώσω τον Evo που τον περιμένω από Τετάρτη και να πάρω αυτόν εδώ που είναι και ετοιμοπαράδοτος, αλλά μετά διάβασα το review και λέω να περιμένω τον Sammy.

Δημοσ.

παιδες, για πειτε μου.

για το λαπτοπ μου δουλειας θελω τον ssd

autocad 2d,word..

αν και ισχυρο i7 4710mq,gtx765

δεν παιζω παιχνιδια.

να παρω το kingston ή αφου πραγματικα δε βιάζομαι να περιμενω κατι καλυτερο;

Δημοσ.

Εγω παντως μετα απ οσα εχω διαβασει για τους σαμυ(840-850εβο και 850προ θα αγοραζα μονο αν ηταν τρελη προσφορα

Μην βαζεις στην ιδια κατηγορια τον 840evo με τον 850evo και 850pro. Ή τουλαχιστον εγω δεν εχω διαβασει τα αρνητικα για τους δευτερους.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...