GeorgeKRT Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Καλυσπερα σε ολους, Ειμαι κατοχος του Motorola moto X 2014 και μολις πριν λιγες μερες μου ηρθε η ενημερωση λογισμικου απο android L σε android M. Παρ'ολα αυτα δεν προχωρησα την εγκατασταση εξαιτιας ολων εκεινων που εχω ακουσει και διαβασει σχετικα με το σοβαρο προβλημα της διαχειρησης της μπαταριας καθως και αλλως μικρων αλλα σημαντικων θεματων. Επομενως, ζητω την βοηθεια και την γνωμη σας ωστε να με κατατοπησετε με το αν η εγκατασταση του marshmallow θα ανακουφησει ή θα χειροτερεψει την συσκευη και την εμπειρια χρησης μου !! Ευχαριστω ολους εκ των προτερων.
GeorgeKRT Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ?? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2015 από GeorgeKRT
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Èλα μην είσαι σπαστικός :; Εμενα δεν μου εχει ερθει η ενημέρωση ακομα. Αν υπαρχει καποιος που ηδη εχει εμπειρία απο marshmellow ας πει,ή ας παραπεμψει στο σχετικό θρεντ. Ευχαριστούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα