soundkeeper Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Όλα είναι λάθος ........... Είναι αδύνατο να μη παίζει 1080 ένα μηχάνημα του 14 ... σε όποιο λειτουργικό σύστημα και αν δουλεύει . Τώρα ανηφορικά με το πρόβλημα του ΜΑΚΙ τι να πω , θα ήθελα να το έχω αν είναι δυνατόν για μία μέρα έτσι ώστε να καταλάβω τι συμβαίνει . Είμαι Πειραιά κερνάω καφέ σπίτι μου . Τέλος . (αυτό το λέω γιατί έχω μίνι με την 9400 και το youtube το πάει σφαίρα).
technology_guy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Όλα είναι λάθος ........... Είναι αδύνατο να μη παίζει 1080 ένα μηχάνημα του 14 ... σε όποιο λειτουργικό σύστημα και αν δουλεύει . Τώρα ανηφορικά με το πρόβλημα του ΜΑΚΙ τι να πω , θα ήθελα να το έχω αν είναι δυνατόν για μία μέρα έτσι ώστε να καταλάβω τι συμβαίνει . Είμαι Πειραιά κερνάω καφέ σπίτι μου . Τέλος . (αυτό το λέω γιατί έχω μίνι με την 9400 και το youtube το πάει σφαίρα). Το θέμα είναι πως παίζει την ανάλυση αλλά πού και πού αρχίζει τα σκαλώματα ο ήχος (σε εμένα). Έχω δοκιμάσει και από τον safari που δίνει η apple για windows και από mozila, internet explorer. Μάλλον πρέπει να ανοίξω όμως καινούριο θέμα, καθώς ο τόπικ στάρτερ δεν κάνει αναφορά στο πρόβλημα έτσι όπως κάνω εγώ.
ice25 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Η ταχύτητα της σύνδεσης σου είναι οκ.το ίδιο video σε άλλο pc στο ίδιο σπίτι το βλέπεις το video
shamanpk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Η ταχύτητα της σύνδεσης σου είναι οκ.το ίδιο video σε άλλο pc στο ίδιο σπίτι το βλέπεις Έχω γράψει στο πρώτο ποστ ότι το βλέπω με windows , άλλωστε αφήνω το buffer πριν ξεκινήσω . Όλα είναι λάθος ........... Είναι αδύνατο να μη παίζει 1080 ένα μηχάνημα του 14 ... σε όποιο λειτουργικό σύστημα και αν δουλεύει . Τώρα ανηφορικά με το πρόβλημα του ΜΑΚΙ τι να πω , θα ήθελα να το έχω αν είναι δυνατόν για μία μέρα έτσι ώστε να καταλάβω τι συμβαίνει . Είμαι Πειραιά κερνάω καφέ σπίτι μου . Τέλος . (αυτό το λέω γιατί έχω μίνι με την 9400 και το youtube το πάει σφαίρα). Με elcappitan?
shamanpk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δοκιμασε με αυτο σε chrome: Disable Youtube™ HTML5 Player Eιναι σαν να λες οτι ενα μηχανημα με mac os θα παιζει παιχνιδια 3d καλυτερα απο οτι το ιδιο μηχανημα σε windows. Οχι , κατα πασα πιθανοτητα θα παιζει σε windows καλυτερα τα 3d παιχνιδια λογω της καλυτερης εκμεταλλευσης του hardware της gpu απο οτι στο mac os x. ------------------------------------------------ Oταν βλεπεις το 1080p60 video στο vlc, τι cpu usage εχεις χοντρικα; (δες το με activity monitor) Δοκιμασε να δεις το ιδιο video με mplayerx ή με movist (αυτο ειναι επι πληρωμη) . Πιθανοτατα να εχεις χαμηλοτερο cpu usage με αυτα τα προγραμματα. Επισης κ με quicktime θα εχεις λογικα χαμηλοτερο cpu usage απο οτι με το vlc. --------------------------------------------------- Τελος, με το προγραμμα gfxCardStatus μπορεις να βλεπεις απο το menu bar ποια καρτα γραφικων δουλευει ανα πασα στιγμη. Δοκίμασα το disable HTML5 και παίζει κανονικά άλλα παρατήρησα ότι στην ποιότητα του βίντεο δεν υπάρχει 1080 60p μόνο 1080p και τα frame per second δεν ξεπέρναγαν τα 30 . Με vlc το βίντεο από desktop παίζει κανονικά με χρήση cpu 150% βλ. φωτό 1 . Εκείνο που παρατήρησα είναι ότι κάποια στιγμή έπαιξε το βίντεο κανονικά από safari και είδα στο activity το VTDecoderXPCservice στο 91% βλ..φωτο 2 , κάνω refresh το βίντεο και άρχισε πάλι τα κολλήματα και το VTDecoderXPC στο 2% βλ. φωτό 3. Untitled1.tiff Untitled2.tiff Untitled.tiff
haHa Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασα το disable HTML5 και παίζει κανονικά άλλα παρατήρησα ότι στην ποιότητα του βίντεο δεν υπάρχει 1080 60p μόνο 1080p και τα frame per second δεν ξεπέρναγαν τα 30 . Δοκιμασε με firefox ή με safari κ με αντιστοιχο plugin/ρυθμιση ωστε να μην παιζει με html5, αλλα με flash player. Με vlc το βίντεο από desktop παίζει κανονικά με χρήση cpu 150% βλ. φωτό 1 . Δοκιμασε με mplayerx ή με movist να δεις να θα εχεις χαμηλοτερο cpu usage.
shamanpk Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Επαναφέρω το θέμα , Σήμερα δοκίμασα parallels με chrome και τα video 1080 60p έπαιξε κανονικά , γαμώ την τύχη μου που κάβοι και αναβαθμίζω και δεν μένω δυο γενιές πίσω να κάνω την δουλεία μου . Πάντος απ' ότι είδα δεν ανοίγει το vt decoder . Any idea ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα