Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, πανω που ελεγα να κανω δωρο στον εαυτο μου ενα καινουριο κινητο αφου το 3gs (απο δευτερο χερι κιολας) δεν αντεχεται (ναι ξερω γελατε...), καταφερε να διαλυσει η γυναικα το miro και τωρα θελει καινουριο.

Απαιτησεις δεν εχει ιδιαιτερες, κανα απλο παιχνιδακι τυπου bubble witch(ως τωρα), facebook δεν κανει (ως τωρα), απλα σε μεγεθος το ανωτερο 4,8'' και να εχει οσο το δυνατον καλυτερη φωτογραφικη στα λεφτα αυτα ωστε να βγαζει τα παιδια και να τις εκτυπωνει αξιοπρεπως.

Πηγε και ειδε κινητα και μου ειπε για ενα samsung γυρω στα 160 στις 4,8'' και απο οτι καταλαβα πρεπει να ηταν το s3 neo. Τι λετε; Η αληθεια ειναι οτι θελω να την παω να δει κανα 5''αρι γιατι εγω της προτεινω το moto g 3rd gen 8gb στα 167 περιπου, αν κ εχει αρκετα μικρα χερια.

Ααααα και οχι απο κινα γιατι πρεπει να γινει αμεσα η αγορα, βλεπετε πια δεν αντεχουμε χωρις κινητα....

Δημοσ.

Καλησπέρα και σε εσένα,

Καταρχάς μακριά από το S3 Neo, θα πετάξεις τα λεφτά σου. Πολύ καλά έκανες (για το Moto G 3rd GEN), το έχω προσωπικά και είναι value for money. Καλή κάμερα για τα λεφτά του (ειδικά σε συνθήκες ημέρας), καλή αυτονομία μπαταρίας, pure android και γρήγορο σε αποδόσεις. Επίσης, η IPS οθόνη του, είναι πανέμορφη. 

Ωστόσο, παίζει ένα ακόμα σε αυτά τα λεφτά και το θεωρώ πιο "γυναικείο" μιας και έχει πιο ποικιλία στο μενού και διάφορα εφέ, που σε μια γυναίκα θα είναι πιο αρεστά, από το απλό λογισμικό της Motorola (άντε να τις εξηγήσουμε, ότι το απλό είναι πιο σταθερό).

Ο λόγος για το Samsung Galaxy J5. Το έκανα δώρο στην κοπέλα μου πριν λίγες μέρες, μου κόστισε γύρω στα 170€ και έχει εντυπωσιαστεί. Και εγώ όμως το ίδιο, μιας και ποτέ δεν είχα σε εκτίμηση, τα mid-range της Samsung. Εδώ όμως, έχει γίνει ριζική αλλαγή (τολμώ να πω) στο Touchwiz της συσκευής, που έχει ως συνέπεια να τρέχει απροβλημάτιστα (δίχως κολλήματα). Έχει πάρα πολύ καλή κάμερα πίσω και μπροστά (έχει flash που βοηθάει στις selfie, στις περισσότερες γυναίκες αρέσει αυτό), πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας και φοβερή Amoled οθόνη. Θα πρότεινα το J5, για γυναίκα. 

• Like 1
Δημοσ.

Συμπτωση,μολις εβλεπα το J5 απλα ειναι οι 5'' κατα τα αλλα το 1.5 gb θα ειναι οκ.Οσο για εφε κτλ δεν την ενδιαφερουν αλλα μια που εχεις ιδία εμπειρια και απο τα δυο, πως ειναι απο ομαλοτητα και σβελταδα συγκριτικα, το moto με 1gb και το j5 με το 1.5gb;Οχι πως θα διαμαρτυρηθει αφου σκεψου οτι ειχε το miro με 512mb.

Δημοσ.

Moto g παντως πολυ κλτρο απο j5!!

To 0,5 ram παραπανω το τρωει το tiuchwiz και τα κοληματα που θα εχει σε βαθος χρονου θα ειναι μεγακυτερα!

Παρε μοτο γ που εχει κ πολυ καλη καμερα κ ειναι κ πιο ανθεκτικο!

To 0,5 ram παραπανω το τρωει το tiuchwiz και τα κοληματα που θα εχει σε βαθος χρονου θα ειναι μεγακυτερα!

• Like 1
Δημοσ.

Οι διαφορές είναι μηδαμινές, μου φαίνονται ίδια σε απόδοση. Έκανα σύγκριση σε άνοιγμα εφαμοργών και ιστοσελίδων και μπορώ να πω ότι σε μερικά "νικούσε" το ένα και σε άλλα το άλλο, ίσως με τη ζυγαριά να γέρνει λίγο παραπάνω, υπέρ του Moto G 3rd GEN. Λογικό όμως, μιλάμε για pure android και ένα λογισμικό που κάνει πολύ καλή διαχείριση της RAM. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω προς τα κει παω γιατι κ μονο το ipx7 ειναι ενα συν για την γυναικα....το miro  ηδη ειχε φαει βουτια στην τουαλετα και  δυο μερες σε καδο σκουπιδιων (εξω στον δρομο) το καημενο.....αμα εχεις παιδια και συζυγο που δεν προσεχει....

• Like 1
Δημοσ.

5.5''...........αποκλείεται.Εδω το παλευουμε για τις 5''.

Ok κανενα προβλημα

Τοτε δες και το Huawei P8 lite

Δημοσ.

Ειναι σε προσφορα 150 ευρω δν ειπα οτι δν το ειπατε!
στο skroutz ξεκιναει απο 166 και εχεις την "εγγυηση" μιας Ελληνικης αλυσιδας και μεγαλου μαγαζιου!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...