Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Και εμενα,απο κοντα ομως νομιζω μου εδειχνε και μεχρι Νοεμβρη οταν ειχα παει αρχες Δεκεμβρη Τι εννοεις απο κοντα ? 2 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Και εγω εχω κανει εγγραφη κανονικα αλλα τα ενσημα δεν φαινονται.Δεν εχω ενσημα περασμενα ολο το 2017 ενω εργαζομουν κανονικα ολο το χρονο ,με κρατησεις κλπ.Για τον εργοδοτη δεν ειχε ποτε κανενας προβλημα οτι δεν κολλαει ενσημα να πω οτι εχω απο εκει θεμα. Εισαι σιγουρος οτι σου κολαει ? Εκκαθαριστικο μηνα σου δινει ?Σε πληρωνει μεσω Τραπεζας ?
eidikos33 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Οτι πηγα στο Ικα εννοω θα βρω το χαρτι σε λιγο και θα το ανεβασω αν ειναι
nemesiskp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Με πληρωνει μεσω τραπεζης,και καθε μηνα ερχεται αναλυτικο σε mail με τις κρατησεις (ικα,ταπιτ νεων κλπ) που τα γραφει ακριβως τι κραταει κλπ.Εντωμεταξυ εαν δεν μου κολλαγε ενσημα δεν θα ημουν ασφαλισμενος σωστα;Γιατι εμενα στο site με βγαζει ασφαλισμενο μεχρι 28/02/18
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Οτι πηγα στο Ικα εννοω θα βρω το χαρτι σε λιγο και θα το ανεβασω αν ειναι Μπορει να υπηρχε καποιο συστιμικο προβλημα τοτε και να εφτιαξε . 2 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Με πληρωνει μεσω τραπεζης,και καθε μηνα ερχεται αναλυτικο σε mail με τις κρατησεις (ικα,ταπιτ νεων κλπ) που τα γραφει ακριβως τι κραταει κλπ.Εντωμεταξυ εαν δεν μου κολλαγε ενσημα δεν θα ημουν ασφαλισμενος σωστα;Γιατι εμενα στο site με βγαζει ασφαλισμενο μεχρι 28/02/18 Μαλλον λαθος του συστηματος αλλα καλου κακου κανε και μια ερωτηση στο ΙΚΑ .Η ασφαλιση ισχυει ακομα και αν απολυθει καποιος για καποιους μηνες ...Νομιζω ενα χρονο .
nemesiskp Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μπορει να υπηρχε καποιο συστιμικο προβλημα τοτε και να εφτιαξε . Μαλλον λαθος του συστηματος αλλα καλου κακου κανε και μια ερωτηση στο ΙΚΑ .Η ασφαλιση ισχυει ακομα και αν απολυθει καποιος για καποιους μηνες ...Νομιζω ενα χρονο . Απλα εμενα με τρομαζει διοτι στο συστημα τους αναφερει οτι η τελευταια θεωρηση εγινε 28/02/17 και ειμαι ασφαλισμενος μεχρι 28/02/18.Μην κανουν καμια χαζομαρα και με βγαλει απο το πουθενα ανασφαλιστο.Θα παω στο καταστημα και βλεπουμε.Παω σε οποιδηποτε καταστημα ή εκει που ειμαι "γραμμενος";
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Απλα εμενα με τρομαζει διοτι στο συστημα τους αναφερει οτι η τελευταια θεωρηση εγινε 28/02/17 και ειμαι ασφαλισμενος μεχρι 28/02/18.Μην κανουν καμια χαζομαρα και με βγαλει απο το πουθενα ανασφαλιστο.Θα παω στο καταστημα και βλεπουμε.Παω σε οποιδηποτε καταστημα ή εκει που ειμαι "γραμμενος"; Σε οποιο κα να πας το ιδιο ειναι .Εχουν on line συστημα .
agrio.imeros Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, nemesiskp είπε Απλα εμενα με τρομαζει διοτι στο συστημα τους αναφερει οτι η τελευταια θεωρηση εγινε 28/02/17 και ειμαι ασφαλισμενος μεχρι 28/02/18.Μην κανουν καμια χαζομαρα και με βγαλει απο το πουθενα ανασφαλιστο.Θα παω στο καταστημα και βλεπουμε.Παω σε οποιδηποτε καταστημα ή εκει που ειμαι "γραμμενος"; Άμα κόλλησες ένσημα το '16 θα είσαι ασφαλισμένος από αρχές Μάρτη του 2017 μέχρι τέλη Φλεβάρη του 2018. Αν κόλλησες ένσημα μέσα στο 2017 θα συμβεί το ίδιο. Η ασφάλεια σου θα αρχίσει πάλι από τις αρχές του Μάρτη 2018 μέχρι τέλη Φλεβάρη του 2019. Όσο για τα ένσημα που θες να δεις, στο μητρώο του ΙΚΑ εμένα με εκτύπωσαν τα ένσημα εκτός του τελευταίου τριμήνου. Τα ένσημα του τελευταίου τριμήνου αν τα χρειαστείς για κάπου π.χ. ταμείο ανεργίας παίρνεις βεβαίωση από το λογιστήριο του εργοδότη σου...
maria327 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα σας, Θελω να ρωτήσω το εξής: ξεκινησα δουλειά 23/5/2019. Πότε θα έχω ασφάλεια; Δεν έχω εργαστεί πριν απο αυτήν την ημερομηνία. Επίσης βιβλιάριο υγείας πρέπει να βγάλω ή όταν πλέον ενεργοποιηθεί η ασφαλιστική ικανότητα θα είμαι κομπλέ και δεν χρειάζεται;
theo93 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Γενικά το βιβλιάριο χρειάζεται ή πας απευθείας στον γιατρό με το ΑΜΚΑ/ΑΜΑ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 35 λεπτά πριν, theo93 είπε Γενικά το βιβλιάριο χρειάζεται ή πας απευθείας στον γιατρό με το ΑΜΚΑ/ΑΜΑ? Καλο ειναι να το εχεις μηπως χρειστει να γραψει κατι αν και σπανια μπορει να χρεαεστει .
partblah1990 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εν έτη 2020 μπορώ κάπως να δω ηλεκτρονικά τα ένσημά μου ή θα πρέπει να απευθυνθώ σε κατάστημα του ΙΚΑ ? Το atlas.gov.gr δεν φαίνεται να λειτουργεί. Spoiler Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από partblah1990
tsofras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, partblah1990 είπε Εν έτη 2020 μπορώ κάπως να δω ηλεκτρονικά τα ένσημά μου ή θα πρέπει να απευθυνθώ σε κατάστημα του ΙΚΑ ? Το atlas.gov.gr δεν φαίνεται να λειτουργεί. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου https://www.efka.gov.gr/el/asphalismenoi/misthotoi/atomikos-logariasmos-asphalises Μπές στο παραπάνω με κωδικούς taxis net
partblah1990 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) ωραιος ! Η σελίδα όντως λειτουργεί. Δείτε και το παρακάτω βίντεο Το παλιο atlas.gov.gr δεν λειτουργεί πλέον! Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από partblah1990
partblah1990 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποσες μερες χρειαζεται για να εμφανιστουν στο συστημα τα ενσημα του προηγουμενου μηνα ? Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από partblah1990
asdfnikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 14 λεπτά πριν, partblah1990 είπε Ποσες μερες χρειαζεται για να εμφανιστουν στο συστημα τα ενσημα του προηγουμενου μηνα ? 3 Μήνες μετά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα