patriot21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ξερει κανεις πως παει η διαδικασια?Γιατι πηγα απο καταστημα ικα,και μου ειπαν μονο διαδικτυακα γινεται.. Γνωριζει κανεις τη διαδικασια να με βοηθησει? Θελω να δω ποσα ενσημα εχω στο συνολο,και αν μου κολλανε το μηνα αυτα που εχω συμφωνησει.. Ευχαριστω!
gokuthelegend Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Πρόσβαση στο ασφαλιστικό βιογραφικό. Πρέπει να γνωρίζεις το όνομα χρήστη και τον κωδικό του taxisnet (εκεί που κάνεις την φορολογική δήλωση), με αυτά μπαίνεις. 1
arxaggelos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μπαίνεις στο https://www.atlas.gov.gr/, δίνεις για username και password τα στοιχεία του Taxis, βάζεις το ΑΜΚΑ σου και μόλις σε εντοπίσει πατάς εκτύπωση ασφαλιστικού βιογραφικού. 3
gokuthelegend Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Πρόσβαση στο ασφαλιστικό βιογραφικό. Πρέπει να γνωρίζεις το όνομα χρήστη και τον κωδικό του taxisnet (εκεί που κάνεις την φορολογική δήλωση), με αυτά μπαίνεις. Πόσο για το πέος πόσο όμως Το δικό μου λινκ πάει κατευθείαν εκεί που βλέπεις τα ένσυμα, και ανοίγει κανονικά.
defacer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Το δικό μου λινκ πάει κατευθείαν εκεί που βλέπεις τα ένσυμα, και ανοίγει κανονικά. Το ξέρω. Δεν ήταν αυτό το point μου.
0verc0me Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Πόσο για το πέος πόσο όμως Και με αυτο πλακα πλακα μπορει να συνειδητοποιησει κανεις οτι εχουν χρησιμοποιουν και APACHE και IIS. 1
defacer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Από αυτά που βλέπεις δεν είναι και 100% εγγυημένο αλλά... C:\Portable\@tools>curl -k -I https://www.atlas.gov.gr/ HTTP/1.1 403 Forbidden Date: Sat, 19 Dec 2015 20:58:00 GMT Server: Apache/2.4.6 (CentOS) OpenSSL/1.0.1e-fips mod_fcgid/2.3.9 Last-Modified: Thu, 16 Oct 2014 13:20:58 GMT ETag: "1321-5058a1e728280" Accept-Ranges: bytes Content-Length: 4897 Content-Type: text/html; charset=UTF-8 C:\Portable\@tools>curl -k -I https://www.atlas.gov.gr/ATLAS/Atlas/Login.aspx HTTP/1.1 200 OK Date: Sat, 19 Dec 2015 20:57:56 GMT Server: Microsoft-IIS/7.0 Cache-Control: private Content-Length: 29004 Content-Type: text/html; charset=utf-8 X-AspNet-Version: 4.0.30319 X-Powered-By: ASP.NET Set-Cookie: ASP.NET_SessionId=54w3irkp14ygtcpzzpyvcdfh; path=/; HttpOnly Set-Cookie: ServerId=A; path=/ Έξτρα lol το γεγονός ότι όταν πάω με curl χωρίς σοβαρούς request headers μου δίνει 403, ενώ προφανώς με τον Chrome παίρνω 200. Αυτό δε μπορεί να έγινε κατα λάθος. 1
kfyros Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ότι να ναι δείχνουν. Έχω ΙΚΑ μέχρι το 2004, και επίσης τα τελευταία τρία χρόνια, και μου δείχνει μόνο του ΤΕΒΕ. Κωλοχανείο...Είμαι σίγουρος ότι μου έχουν δημιουργήσει 2 ΑΜΚΑ...Ηλίθιοι. Καλά το φαντάστηκα. Μου έχει φτιάξει το ΙΚΑ άλλο ΑΜΚΑ.Όταν φτιάχτηκε ο ΑΜΚΑ ήμουν μόνο με ΤΕΒΕ. Έκανα τις διαδικασίες που αφορούσαν τον ΑΜΚΑ. Στο ΤΕΒΕ είναι ο σωστός.Στο ΙΚΑ μου φτιάξανε μόνοι τους δεύτερο.. ΖΩΑ!!! Ξερει κανεις πως παει η διαδικασια?Γιατι πηγα απο καταστημα ικα,και μου ειπαν μονο διαδικτυακα γινεται.. Γνωριζει κανεις τη διαδικασια να με βοηθησει? Θελω να δω ποσα ενσημα εχω στο συνολο,και αν μου κολλανε το μηνα αυτα που εχω συμφωνησει.. Ευχαριστω! Χρησιμοποίησε την εφαρμογή ατομικού λογαριασμού ασφάλισης του ΙΚΑ η οποία είναι εδώ : http://www.ika.gr/gr/infopages/asfaccount/asfala.cfm Θα πρέπει να πιστοποιηθείς πρώτα (να εγγραφείς δηλαδή). Δες εδώ : http://www.ika.gr/gr/infopages/asfaccount/asfreg.cfm Η μονή σχετικά ασφαλής εφαρμογή για το ΙΚΑ (από το 2002 και μετά δείχνει). Βέβαια όλα τα reports που βγαίνουν από το atlas και από το ικα γράφουν πάνω ότι δεν αποτελούν αποδεικτικά ασφάλισης.Τι να πω;; 3
zio10 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ξερει κανεις πως παει η διαδικασια?Γιατι πηγα απο καταστημα ικα,και μου ειπαν μονο διαδικτυακα γινεται.. Γνωριζει κανεις τη διαδικασια να με βοηθησει? Θελω να δω ποσα ενσημα εχω στο συνολο,και αν μου κολλανε το μηνα αυτα που εχω συμφωνησει.. Ευχαριστω! Δηλαδή έχουν σταματήσει να τα εκτυπώνουν στο ΙΚΑ; Να μην πάω τζάμπα αν είναι! edit, τώρα τα τσεκάρω ηλεκτρονικά και βλέπω ότι είναι εντελώς πίσω, φετινό δεν έχει τίποτα περασμένο!
patriot21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδή έχουν σταματήσει να τα εκτυπώνουν στο ΙΚΑ; Να μην πάω τζάμπα αν είναι! edit, τώρα τα τσεκάρω ηλεκτρονικά και βλέπω ότι είναι εντελώς πίσω, φετινό δεν έχει τίποτα περασμένο! Nαι σου λενε ηλεκτρονικα πλεον.. Αλλα δε βλεπω να βγαζω ακρη,γαμω το κρατος μου γαμω! 1
greekparot Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Στο τμημα εσοδων θα σας δωσουν εκτυπωση.
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Nαι σου λενε ηλεκτρονικα πλεον.. Αλλα δε βλεπω να βγαζω ακρη,γαμω το κρατος μου γαμω! Στο τμημα εσοδων θα σας δωσουν εκτυπωση. Πήγα σήμερα και μου τα εκτυπώσανε...ούτε καν μου αναφέρανε ότι μπορώ να τα εκτυπώσω μόνος μου
patriot21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Στο τμημα εσοδων θα σας δωσουν εκτυπωση. Θα ξαναπαω αυριο και θα ενημερωσω...
agrio.imeros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Πήγα σήμερα και μου τα εκτυπώσανε...ούτε καν μου αναφέρανε ότι μπορώ να τα εκτυπώσω μόνος μου zio , τα ένσημα του Οκτώβρη φαίνονται τελικά ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα