JimPol Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 ΚαλησπεραΕχω ενα iphone 6 κλειδωμενο με icloudΠοσο αξιζει να πουληθει?Δηλαδη σαν ανταλακτικο?ειναι σε αριστη κατασταση και με θηκηΕυχαριστω
JimPol Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 δεν το βουτηξα παιδες..εστειλα μηνυμα στην appleαλλα αμεσως να κατηγορησετεο ιδιοκτητης του αφησε το κινητο του αλλα επειδη ειναι εξωτερικου δεν μπορω να τον καλεσω το εχω εδω και 5 μηνεςτο ειχε βρει ενας φιλος μου και μου το χαρισε
zio10 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 δεν το βουτηξα παιδες.. εστειλα μηνυμα στην apple αλλα αμεσως να κατηγορησετε ο ιδιοκτητης του αφησε το κινητο του αλλα επειδη ειναι εξωτερικου δεν μπορω να τον καλεσω το εχω εδω και 5 μηνες το ειχε βρει ενας φιλος μου και μου το χαρισε Γιατί δεν μπορείς; Ούτε καν ένα μήνυμα να πάρει αυτός; Κρίμα είναι αφού ξέρεις ποιανού είναι!
Kostasspil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Τσεκαρε στο ebay, να παρεις μια ιδεα ποσο πανε τα κλειδωμενα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 που το αφησε ? , στοιχεια δεν εχετε του πελάτη ? , ειδοποιηστε τον , και το πιο πιθανο ειναι ή να σας το χαρισει (και να το ξεκλειδωσει) ή να σας δωσει αμοιβη (μιας και θα εχει παρει αλλο). Και στο κατω κατω, ξενα πραγματα δεν σου δινει κανενας δικαιωμα να τα κρατας. (δε το λεω απαραιτητα για σενα, αλλα για οποιονδηποτε που κλεβει//<<βρισκει>> ακριβα και / μη κινητα και εχει θρασος να ρωταει σε φορουμς πως να ξεκλειδωσει το κλοπιμαιο.
militarist Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό αλήθεια με ξεπερνάει, τόσο εύκολα πλέον κοιτάμε να κρατήσουμε κάτι που βρίσκουμε αντί να σκεφτούμε πως κάποιος το κλαίει?Σκέψου δλδ αν εσύ έκανες οικονομία μήνες για να πάρεις κάτι , το έχανες , και κάποιος το έβρισκε και θα το κρατούσε πως θα αισθανοσουν? 1
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό αλήθεια με ξεπερνάει, τόσο εύκολα πλέον κοιτάμε να κρατήσουμε κάτι που βρίσκουμε αντί να σκεφτούμε πως κάποιος το κλαίει? Σκέψου δλδ αν εσύ έκανες οικονομία μήνες για να πάρεις κάτι , το έχανες , και κάποιος το έβρισκε και θα το κρατούσε πως θα αισθανοσουν? Το θέμα είναι το ξέρει και ποιανού είναι! Σκέψου το ξανά θα έλεγα φίλε μου!
JimPol Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 τον ειδιποιησα και μου ειπε οτι δεν θυματε ποιο apple id εχει βαλει και να το κανω οτι θελω
mdr21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 ποτε περιπου θα κλειδωσουν το θεμα οι admins?To ψεμα σε καθε απαντηση κανει μεγαλυτερο μπαμ και απο τζιχαντιστη
spyros007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ηθελα να ξερα ,έτσι και ελεγε οτι εκλεψε την εφορια θα του την πεφτατε με αυτον τον τροπο............τοση ευαισθησια ποια?Ασε που ολο τους ιδιους και τους ιδιους βλεπω.
SaFiS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Ηθελα να ξερα ,έτσι και ελεγε οτι εκλεψε την εφορια θα του την πεφτατε με αυτον τον τροπο............τοση ευαισθησια ποια?Ασε που ολο τους ιδιους και τους ιδιους βλεπω. Αδερφέ, αν παρακολουθείς το συγκεκριμένο section, κάθε τρεις και λίγο ανοίγονται θέματα για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Κλειδωμένο iPhone σε iCloud. Δηλαδή τι θα πρέπει να τους πούμε?? Μπράβο?? Δυστυχώς ο Έλληνας έχει μάθει στην λαμογιά, γι'αυτό και δεν έχουμε σωτηρία. Εσύ πιστεύεις δηλαδή ότι βρήκε τον τύπο που το είχε και δεν το ζήτησε πίσω αλλά του είπε δεν θυμάται το Apple ID?? Σε κάθε post που έκανε, διαφορετικά πράγματα είπε. Ο ίδιος χαμός γίνεται καθημερινά και στο iphonehellas. Όσο και να χτυπιέται ο T/S έχει ένα τούβλο και τελείωσε. Η καλύτερη EVER κίνηση που έκανε η Apple, ήταν το iCloud Lock... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις