AbyssD Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια προκειται να κανω την πρωτη μου αγορα σε Κινεζικο τηλεφωνο και ειμαι αναμεσα σε Letv s1 x800, Xiaomi redmi note 3 32gb, και Xiaomi MI4C Ξερω οτι το Letv εχει 2Κ αναλυση οθονης και 4GB Ram DDR4 ως βασικες διαφορες με τα αλλα 2 Xiaomi. Εμενα κυριως με ενδιαφερει η εργονομια η ποιοτητα κατασκευης και το ποσο γρηγορο ειναι το κινητο με τα χαρακτηριστικα του και το UI του οποτε χρειαζομαι τα φωτα σας για το ποιο να επιλεξω.
dali13gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Το MI4C είναι άλλης κατηγορίας συσκευή μιας και είναι στις 5" οπότε δεν μπορεί να συγκριθεί με τα άλλα δύο σε εργονομία, αφού είναι πολύ ευκολότερο να το χρησιμοποιήσεις με το ένα χέρι. Με τα άλλα δύο θα μείνει ικανοποιημένος σε όλα με κάποιο προβάδισμα στο LeTV από πλευράς επιδόσεων της CPU (όχι ότι θα καταλάβεις κάτι) και 4GB RAM. Και οθόνης βέβαια. Το Note 3 υπερτερεί σε υποστήριξη λειτουργικού τόσο από την ελληνική κοινότητα όσο και από τη διεθνή. Το LeTV θέλει παραπάνω παίδεμα γιατί το λειτουργικό του δεν είναι στα επίπεδα του MIUI. Αν δεν θέλεις να μπεις στον κόπο να αλλάζεις ROM κάθε λίγο και λιγάκι, πάρε κάποιο από τα Xiaomi. Αλλιώς, το LeTV ανώτερο σε γενικές γραμμές. Και πιο ακριβό φυσικά. 1
kodorevi8ulis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 μήλα με πορτοκάλια συγκρίνεις τώρα το redmi συγκρίνεται (σαν specs) με το letv x500 (άντε και το x600) οπότε γενικά το x800 είναι πιο δυνατό 1
AbyssD Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 ΟΚ ευχαριστω παιδια για την βοηθεια. Μαλλον το Letv ειναι το νικητηριο!
Dantε Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Εχω ενα k3 note lenovo και σκεφτομαι να το δωσω και να τσονταρω κανα 50αρικο και ειμαι μεταξυ note 3,x500 και x600 Για αρχη τι διαφορα εχει το χ500 με το χ600? Γιατι στα χαρτια φαινεται πιο δυνατο το 500. Ραδιο δεν εχουν και δε παιρνουν και καρτες μνημης σωστα? Μου αρεσει και το note 3 αρκετα και ειναι καλοδεχουμενη και η 4000 μπαταρια που εχει καθως και η μεταλλικη κατασκευη καθως ομολογω στο κ3 τριζει λιγο και με χαλαει. Θεωρειτε αξιζει το κοπο μια τετοια αλλαγη απο το k3?
instinct21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Εχω ενα k3 note lenovo και σκεφτομαι να το δωσω και να τσονταρω κανα 50αρικο και ειμαι μεταξυ note 3,x500 και x600 Για αρχη τι διαφορα εχει το χ500 με το χ600? Γιατι στα χαρτια φαινεται πιο δυνατο το 500. Ραδιο δεν εχουν και δε παιρνουν και καρτες μνημης σωστα? Μου αρεσει και το note 3 αρκετα και ειναι καλοδεχουμενη και η 4000 μπαταρια που εχει καθως και η μεταλλικη κατασκευη καθως ομολογω στο κ3 τριζει λιγο και με χαλαει. Θεωρειτε αξιζει το κοπο μια τετοια αλλαγη απο το k3? Εννοείται οτι αναβαθμίζεσαι οποιο και αν πάρεις από τα 3! http://youtu.be/E-cZQKIKAO8 Λινκ συγκριτικό των κινητων που ρωτησες! Εγω θα επελεγα το x500 ως πιο καινούριο κ μεταλλική κατασκευή κ fingerprint κλπ 1
Dantε Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα πλεον αλλα για μετα τις διακοπες που θα εχει ξεμπουκωσει και το ταχυδρομειο,μη κανει 2 μηνες να ερθει. Μαλλον για note 3 με βλεπω καθως θελω τη παραπανω μπαταρια ενω μου αρεσε πολυ η miui που δοκιμασα. Επισηη την εμπιστευομαι πιο πολυ σε υποστηριξη τη xiaomi,ενω εχει και ραδιο και υποδοση για sd που τα letv δεν εχουν.
coolerman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Το νεο redmi note 3 ΔΕΝ έχει υποδοχή για micro sd.
Dantε Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ναι οντως. Το προσεξα αργοτερα. Επισης μου φαινεται οτι ουτε και αυτο εχει gyroscope. Καθως και το ενα letv.Το x500.
AbyssD Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Πολυ καλα και τα 3 κινητα που ανεφερες. Και εγω αν δεν επαιρνα το x800 θα επαιρνα το redmi note 3 θα του εβαζα και μια θηκη με SDCard υποδοχη η mini adaptor και θα ημουν αρχοντας!
Dantε Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Το μονο που με κανει να σκεφτομαι τα letv ειναι η ανωτερη καμερα που εχουν και το οτι μου αρεσουν πιο πολυ. Τωρα θα το σκεφτω μεσα στις γιορτες και θα δειξει.
saruman123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Το νεο redmi note 3 ΔΕΝ έχει υποδοχή για micro sd.Ωραια και τη εγινε!Εχει 32gb δεν φτανουν? Εκτος και αν κατεβασεις την δισκογραφια του BB King σε flac και την βαλεις ολη στο κινητο,τοτε πασο
aces Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 +1 Xiaomi redmi note 3 32gb ολες αυτες κ οι 3 συσκευες ειναι πολυ καλες ετσι κ αλλιως απλα η xiaomi ειναι πιο εμπιστη σε θεμα υποστηριξης αλλα εχει μεγαλυτερη μπαταρια & φυσικα πολυ καλη κατασκευη. τα 32gb οπως αναφερθηκε ειναι ηδη υπεραρκετα οποτε η ελλειψη sd ειναι (σχεδον) αμελητεα για τον μεσο χρηστη.......
cabdik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Ωραια και τη εγινε! Εχει 32gb δεν φτανουν? Εκτος και αν κατεβασεις την δισκογραφια του BB King σε flac και την βαλεις ολη στο κινητο,τοτε πασο υπαρχει αρκετος κοσμος που χρησιμοποιει το κινητο και σαν καμερα. αυτο σημαινει πολλες φωτο και βιντεο...!! ισως υπερβολικα, αλλα υπαρχουν...! εκει νομιζω οτι ειναι πιο βολικο να υπαρχει μια SD Card, για 2 λογους. και αυξησης χωρητικοτητας, αλλα και εξαγωγης. δλδ καλλιστα βγαζεις την καρτουλα και τα περνας στον υπολογιστη σου, αντι να καθεσαι να συνδεεις καλωδια...!! βεβαια υπαρχουν και τα Micro USB, αλλα δεν βολευουν να ειναι συνεχεια πανω στο κινητο....! οπως βολευει τον καθενα....!!!!!
saruman123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 υπαρχει αρκετος κοσμος που χρησιμοποιει το κινητο και σαν καμερα. αυτο σημαινει πολλες φωτο και βιντεο...!! ισως υπερβολικα, αλλα υπαρχουν...! εκει νομιζω οτι ειναι πιο βολικο να υπαρχει μια SD Card, για 2 λογους. και αυξησης χωρητικοτητας, αλλα και εξαγωγης. δλδ καλλιστα βγαζεις την καρτουλα και τα περνας στον υπολογιστη σου, αντι να καθεσαι να συνδεεις καλωδια...!! βεβαια υπαρχουν και τα Micro USB, αλλα δεν βολευουν να ειναι συνεχεια πανω στο κινητο....! οπως βολευει τον καθενα....!!!!! Οπως τα λες οτι βολευει τον καθενα....!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα