dieccast Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Γεια χαρα παιδια ψαχνω να αγορασω ενα dvd για τους δικους μου λογο γιορτων και θελω να το παρω απο κωτσοβολο γιατι εχω ενα χρηματικο υπολοιπο! Αυτο που κυριως με ενδιαφερει ειναι να παιζει ταινιες απο usb stick http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/bluray-dvd/dvd-players Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos_Vita Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ το ίδιο ψάχνω. Ξέρεις κανείς κάποιο DVD Player που αποδεδειγμένα να παίζει ταινίες σε μορφή mp4;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/bluray-dvd/dvd-players/117704-sony-dvpsr370 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos_Vita Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για την πρόταση! Τελικά προτίμησα να παραγγείλω το media player της Asus O!Play Mini V2 που είναι ποιο βολικό και παίζει τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogero Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα Τι εταιρεία να προτιμήσω σε DVD για να παίζει απροβλημάτιστα αρχεία απο usb- ταινίες ; Sony - Samsung - Lg ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Θα επέλεγα samsung, διότι στις τηλεοράσεις ο media-player τους είναι άψογος. Τα DVD όμως δεν παίζουν MKV ταινία από στικάκι. Πάντως όποιο και να επιλέξεις δες τι αρχεία παίζουν από το usb. Πχ αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogero Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Θα επέλεγα samsung, διότι στις τηλεοράσεις ο media-player τους είναι άψογος. Τα DVD όμως δεν παίζουν MKV ταινία από στικάκι. Πάντως όποιο και να επιλέξεις δες τι αρχεία παίζουν από το usb. Πχ αυτόοκ ευχαριστώ φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannispaok Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 εχω μια crt 21" sony πιο mpeg4 μου προτεινετε που να κανει περα απο αναπαραγωγη-εγγραφη χωρις κολληματα/σπασιματα τηλεοπτικου προγραμματος σε φλασακι usb? υπαρχει και media player που κανει κατι τετοιο αλλα και να ειναι και συγχονως και mpeg να βλεπω tv? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 εχω μια crt 21" sony πιο mpeg4 μου προτεινετε που να κανει περα απο αναπαραγωγη-εγγραφη χωρις κολληματα/σπασιματα τηλεοπτικου προγραμματος σε φλασακι usb? υπαρχει και media player που κανει κατι τετοιο αλλα και να ειναι και συγχονως και mpeg να βλεπω tv? Αν και λίγο καθυστερημένα, θα σου πω. Όλοι οι mp4 digea αποκωδικοποιητές παίζουν από στικάκι ταινές και κάνουν εγγραφή (pvr). Η διαφορά είναι ότι οι sd δεν παίζουν ταινίες με ανάλυση μεγαλύτερη από 720χ576 ενώ οι hd παίζουν μέχρι 1920χ1080. Επίσης, αφού σε ενδιαφέρει η εγγραφή να προσέξεις γιατί κάποιοι mp4 γράφουν encrypted και τα αρχεία παίζουν μόνο στις ίδιες συσκευές ενώ άλλοι mp4 γράφουν σε απλά αρχεία mp4. Απ' ότι είδα οι συσκευές του Πλαίσιο είναι κλειδωμένες (και οι tv και οι mp4) και κατά συνέπεια οι περισσότερες κινεζοκορεάτικες συσκευές που χρησιμοποιούν το ίδιο λογισμικό (hyundai, f&u, funai, united κτλ). Οι δικοί μου mp4 της crystal audio (prime hd) γράφουν ελεύθερα και τα αρχεία είναι απλά mp4. Δεν μπορείς να ξέρεις από πριν αν γράφει κλειδωμένα, θα πρέπει να το δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα