Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello there..

θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνετε να κάνω update στο android του Letv le 1 pro. Αυτή τη στιγμή είναι 5.0.2
υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω π.χ 5.1 ?

Δημοσ.

Hello there..

θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνετε να κάνω update στο android του Letv le 1 pro. Αυτή τη στιγμή είναι 5.0.2

υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω π.χ 5.1 ?

οχι 

Δημοσ.

Από το TO2C που το πήρα είδα κάποιους στα σχόλια που έλεγαν ότι δεν δουλεύει το ir blaster και έκαναν update και έφτιαξε(έχω το ίδιο θέμα) εντάξει θα μου πεις πόσο σημαντικό είναι το ir blaster αλλά..

Δημοσ.

Από το TO2C που το πήρα είδα κάποιους στα σχόλια που έλεγαν ότι δεν δουλεύει το ir blaster και έκαναν update και έφτιαξε(έχω το ίδιο θέμα) εντάξει θα μου πεις πόσο σημαντικό είναι το ir blaster αλλά..

ποια έχεις τώρα?η τελευταία είναι η 8s,http://www.letv.re/topic/44-x1-x800-row-rev03-550008s_v20-cuoco92/με ελληνικά 

Δημοσ.

8s? όντως? εμένα λέει current 5.0.006S(stable release)  και μου λέει your version up to date

ελληνικά έχεις?στο σχετικά με το τηλέφωνο στο πάνω μέρος γράφει cuoco92?

Δημοσ.

Ναι έχω ελληνικά αλλά αυτό για το cuoco92 δεν το βρίσκω. που είναι στο Device name, Αριθμός μοντέλου, Έκδοση kernel,Αριθμός έκδοσης...???

Δημοσ.

Ναι έχω ελληνικά αλλά αυτό για το cuoco92 δεν το βρίσκω. που είναι στο Device name, Αριθμός μοντέλου, Έκδοση kernel,Αριθμός έκδοσης...???

αφού έχεις ελληνικά του cuoco είναι,οπότε κατέβασε την 8s από το λινκ που έδωσα πριν και πέρνα την απο recovery με wipe cache,dalvik 

post-140603-0-95855800-1450542721_thumb.png

Δημοσ.

η αληθεια είναι ότι δεν μου έχει αυτή την εικόνα

Δηλαδη είναι cuoco92 εμένα ή όχι? πως μπορώ να το δω αφου δεν μου χει την εικόνα που μου έδειξες(το πάνω πάνω)

Δημοσ.

η αληθεια είναι ότι δεν μου έχει αυτή την εικόνα

Δηλαδη είναι cuoco92 εμένα ή όχι? πως μπορώ να το δω αφου δεν μου χει την εικόνα που μου έδειξες(το πάνω πάνω)

ελληνικά μόνο του cuoco έχει,οπότε αυτήν έχεις,κανε οτι σου έγραψα πριν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...