Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε μοιαζει καθολου φυσικα με iphone 

ωραια η οθονη σε μεγεθος  γενικα καλο φαινεται ..λιγο ο 617 δε ξερω αλλα αν εχει και καλο software μια χαρα θαναι

Δημοσ.

Εγω μαλλον εχω καταλαβει καποια πραγματα λαθος δεν εξηγειται αλλιως...πρωτον, το μεγεθος του κινητου δεν εξαρταται πλεον απο το μεγεθος της οθονης, αφου με ανυπαρκτα bezels πλεον στο χερι καθονται σαν 5ρι κινητο 3 ετων...more screen same size... Επισης, ο σουπερ γρηγορος επεξεργαστης μαλλον μονο για παιχνιδια και benchmarks ειναι, αφου το android πιο πολυ ram χρειαζεται παρα cpu... Κι αυτο εχει 3gb.. Κανενα σχολιο για τον 24ρη DAC (τυπογραφικο του συγγραφεα) που προσφερει τρομερο ηχο; για την μπαταριαρα (που με τον 617 θα κραταει παραπανω;)..για την sd? Για dual sim; Για usb c; για τις καμερες; για την amoled σε full hd (ουτε 2κ και 4κ βλακειες); για την καλη σχετικα τιμη; μην γινομαστε και spec nerds...δεν το λες ναυαρχιδα με την αυστηρη εννοια αλλα μονο σε μενα φαινεται τρομερο value for money και all around κινητο;

• Like 1
Δημοσ.
Είχα 5,5αρι(lenovo k910,jiayu s3)τωρα έχω lenovo vibe z2 pro(6ιντσες). παιδια δεν υπάρχει γυρισμος!! Άπαξ και πας στις 6 ίντσες κολλησες... Τα 5,5αρια πλέον μου φαίνονται mini...

Kαι σε εμένα με Nexus 6 (motorola) πλέον τα 5.5 μου φαίνονται κουβαδάκι ....

Δημοσ.

Ή τιμή φαίνεται υψηλή για Κινέζικο πάντως.

Όταν παίζει στην πιάτσα Xiaomi redmi note 3 με MT X10 και 3GB RAM και fHD και 32GB , μεταλλική κατασκευή, 4000mAh μπαταρίας στα 180$ ... Που πάει ή ZTE με αυτό το κόστος ?

• Like 2
Δημοσ.

αυτο με τα bezels που λεει ο φιλος ποιο πανω εχει δικιο...και η ZTE τελικα πολυ αξιόπιστη 2 ειχα παρει και τα πουλησα ευκολα..το ενα το πουλησα σε εναν γνωστο μου πριν 2 χρονια και ακομη το εχει..σκυλια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...