Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει δοκιμασει κανεις αυτο σαν free λυση?

http://www.winxdvd.com/dvd-author/

φαινεται καλο και διαβασα πολυ καλες κριτικες.

Εμένα πάντως η παραπομπή στη σιχαμερή softonic για κατέβασμα μέσω του downloader της (και όλων των παρελκόμενων που χώνει) δεν μου άρεσε. Αν το σκέφτεσαι να το δοκιμάσεις πρόσεχε πολύ στην εγκατάσταση.

Επίσης αυτό το free download μου δείχνει ότι το πρόγραμμα είναι τσεκουρεμένο και πρέπει να πληρώσεις για να ξεκλειδώσεις όλες τις δυνατότητες του.

Δημοσ.

Mico αυτα που αναφερεις και εσυ τα ειχα στο μυαλο μου και εγω. Ουτε εγω συμπαθω το softonic και κατι τετοια θελω να τα ξεφευγω. Παντως, κανε μια δοκιμη. Εμενα κατεβηκε το κανονικο το αρχειο exe χωρις τον downloader. Τωραμ το δευτερο που αναφερεις, το σκεφτηκα και εγω. Και καλα free. Εφαγα ολο το google και ειδα οτι ειναι τελειως free το συγκεκριμενο. Τωρα, θα σε γελασω. Αν δεν το δοκιμασω δεν μπορω να ξερω.

Δημοσ.

Δεν θα ασχοληθώ γιατί δε μου χρειάζεται κάτι τέτοιο. Έχω κόψει τις μετατροπές σε dvd πάνω από 5 χρόνια. Το θεωρώ χάσιμο χρόνου.

Επίσης ένα review που διάβασα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικό. Τ

ο πρόγραμμα είναι ένα front-end για άλλα free προγράμματα και δεν δίνει credits σε κανένα από αυτά, έχει αρκετά bugs, είναι αργό, δεν κάνει απευθείας μετατροπή σε dvd αλλά πρώτα το κάνεις vob και μετά dvd και αν κάνεις το λάθος να αποθηκεύσεις μόνο στον δίσκο χωρίς να το κάψεις αυτόματα δεν σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις μετά, βγάζει μηνύματα ότι δεν θα χωρέσει σε dvd-5 ακόμα και αν το τελικό αρχείο είναι κάτω από 3gb και.... δεν πρόκειται ποτέ να κάνω την τιμή στους σιχαμερούς (μεγάλο άχτι τους έχω) να κατεβάσω κάτι από το site τους,  ακόμα και αν δίνουν δωρεάν ένα ακριβό εμπορικό πρόγραμμα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...