billyaris Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους, εδω και καιρο αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την συνδεση μου. Μενω διπλα σε γηπεδακια 5x5 τα οποια εχουν πολυ ισχυρους προβολεις που τους ανοιγουν το βραδυ και λογω οτι ειμαι διπλα η συνδεση μου παρεμβαλλεται και δεν εχω ιντερνετ, τρωει σκαλωματα κτλπ. Ειμαι αρκετα σιγουρος οτι αυτο φταιει διοτι παρατηρησα οτι οταν σβηνουν εχω και παλι κανονικα ιντερνετ. Τι θα μπορουσα να κανω για να το διορθωσω η καποια πιθανη λυση? Διοτι να τους πω να τα κλεισουν δεν εχω το δικαιωμα.. Ευχαριστω εκ των προτερων
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 εχει γινει και με φωτειζομενες πινακιδες.αν το καλωδιο του οτεπερναει τιποτα κοντα απο εκει μπορει για αυτο να γινεται.το θεμα ειναι τωρα οτι ο οτε το μονο που μπορει να κανει ειναι να σου αλλαξει ζευγαρι μηπως και γινεται το προβλημα μονο σε αυτο.αν ομως γινεται σε ολα τα ζευγαρια τοτε εχεις μεγαλο θεμα διοτι δεν νομιζω οτι καποιος απο τους 2 θα αλλαξει θεση τα καλωδια του. τυπικα και μονο θα εκανα δοκιμη σε κατανεμητη/χωνευτη για να δω μηπως για καποιο λογο αυτο το προβλημα επηρεαζει μονο την εσωτερικη σου καλωδιωση.δυσκολο μεν αλλα ειναι μια τελευταια δοκιμη απλα τυπικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα