geotso Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 έχω έναν αντάπτορα 12V - 1.5A και έναν 12V- 2A, που είναι για δύο δίσκους WD διαφορετικά μοντέλα (έναν USB2 - 1TB και έναν USB3 - 2TB), αλλά έχω ξεχάσει ποιος αντάπτορας είναι για τον καθένα. Εάν τους συνδέσω ανάποδα υπάρχει πρόβλημα;
Mr_Terror Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μολις κοιταξα τους δικους μου wd.Ο 1tb usb2 φοραει τον 12v 1,5A. kai ο αλλος 2TB USB 3 12v 2A. Και αναποδα να τους βαλεις επειδη και οι 2 βγαζουν τα ιδια βολτ, δεν θα παθεις ζημια, αλλα περιμενε και αλλη γνωμη να το σιγουρεψεις. 1
άδικος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχεις πρόβλημα. Στη χειρότερη να μη δουλέψει ο ένας δίσκος με τον μικρότερο Μ/Σ. Βέβαια αν θες να βρεις ποιός είναι ποιανού μπορείς να googlαρεις τα specs τους. Παίζει βέβαια να τους βρεις και με διαφορετικούς αντάπτορες.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 εφόσον τα βολτ ειναι τα ιδια θα παιξουν και τα δυο me different amper απλα κανε αυτο που σου ειπε ο 'άδικος¨΄
discoboyminimal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 δεν θα εχεις κανενα προβλημα. οποιοσδηποτε 3.5" με 7.200 , σε ενα ΑΠΛΟ encloser ειναι μια χαρα να δουλεψει με 1Α. τωρα και αναποδα να τους βαλεις , θεμα δεν υπαρχει. το τροφοδοτικο δεν δινει απο μονο του τα αμπερε.πρεπει μια συσκευη να ζητηση τοση ενταση, αναλογος το φορτιο της. δηλαδη , αυτο που μας ενδιαφερει στην ουσια ειναι τα Volt. αφου ειναι ιδια ολα κομπλε. -- το προβλημα ειναι οταν σε πολυ μικρο φορτιστη , βαλεις συσκευη που ζηταει πολυ ρευμα (σε ενταση , οχι ταση) δηλαδη μια συσκευη ζηταει 12v και 1+Αμπερ και εσυ της δινει ρευμα 12V και 0.5Α. τοτε ισως δουλεψει η συσκευη.ισως εχεις θεματα (μια φορα θα δουλευει την αλλη που θα το βαζεις δεν θα δουλευει) ισως ομως καψεις και τον μετασχηματιστη , γιατι δεν μπορει να δωσει το 1Α που θελει η συσκευη και ζωριζεται να δωσει και τα 0.5A..δουλευει δηλαδη στα κοκκινα συνεχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα