Προς το περιεχόμενο

lenovo vibe p1m vs samsung galaxy j5 duos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυστηρα μεταξυ αυτων των δυο galaxy j5. Θα ακουσεις πολλους να λενε περι touchwiz, να ξερεις δεν εχουν ακουμπησει το κινητο. Καμια σχεση με το touchwiz οπως το ξεραμε, ευχαριστη εκπληξη απο samsung. Αν θελεις περισσοτερες λεπτομερειες γαι το κινητο καλυτερα δες στο γειτονικο forum απο κατοχους του. 

EDIT: βλέπω θέλεις dual που παίζει στα 190 ευρώ. Σε αυτήν την περίπτωση καλύτερα το p1m που ειναι αξιοπρεπης περιπτωση αν εξαιρεσεις την σαβουρα που του εχει φορτωσει η Lenovo.

Δημοσ.

Αυστηρα μεταξυ αυτων των δυο galaxy j5. Θα ακουσεις πολλους να λενε περι touchwiz, να ξερεις δεν εχουν ακουμπησει το κινητο. Καμια σχεση με το touchwiz οπως το ξεραμε, ευχαριστη εκπληξη απο samsung. Αν θελεις περισσοτερες λεπτομερειες γαι το κινητο καλυτερα δες στο γειτονικο forum απο κατοχους του. 

EDIT: βλέπω θέλεις dual που παίζει στα 190 ευρώ. Σε αυτήν την περίπτωση καλύτερα το p1m που ειναι αξιοπρεπης περιπτωση αν εξαιρεσεις την σαβουρα που του εχει φορτωσει η Lenovo.

Ναι με 1.5GB RAM δεν υπάρχει περίπτωση να κολλάει. Εδω λαγκάρει ελάχιστα το xperia tipo μου με 512 και ένα σωρο εφαρμογές που του έχει φορτώσει η σονυ ... κ εγω :-D .

Το λενόβο είναι συμπαθητικό αλλά δε ξέρω η κάμερα πως θα είναι. Ίσως πάω σε κανα κατάστημα να τα επεξεργαστω όσο μπορώ. Πάντως απο τα πιο κουφα που ὲχω διαβάσει είναι σε φόρουμ που είχαν malware μέσα κάτι lenovaκια :blink:

Αν δε με ικανοποιήσει η κάμερα του λενοβο μάλλον θα κάνω την υπέρβαση με το galaxy a5.Αφου θα πάρω τουλάχιστον να μ` αρέσει και πολυ.

Ευχαριστω.

Εντιτ:
Έχω δει σε κινεζοσαιτ να λένε οτι διαφορα κινητα έχουν 8αρες κάμερες αλλα κάνουν software scale to 13. Πως μπορω να ξέρω οτι κάποια επώνυμα έχουν όντως τέτοιους φακούς κ δεν κάνουν scaling?
Π.χ ένα κινητο με ανάλυση οθόνης 1080x720 πως ξέρω οτι ο φακός δεν είναι 7.2mp (~8) και είναι 13mp capable?
Για δυνατούς λύτες!
Δημοσ.

Το moto g 3rd gen πήγα και το είδα σε κατάστημα της vodafone, λίγο που το επεξεργάστηκα μου φάνηκε αρκετα σβέλτο στο 1GB με φοβερη φωτογραφική, αλλά μιας κ ψάχνω 2καρτο και 2GB δε μου κάνει. Νομίζω για κοπέλες πάντως είναι ιδανικό με τέτοια κάμερα (ή ατομα που δεν έχουν ξεχωριστη φωτογραφική μηχανη!)

Δημοσ.

Δες και το lenovo p70. 2gb μνήμη, 16gb rom, δυνατός επεξεργαστής (8 cores), καλή οθόνη. Στα αρνητικά του η μέτρια κάμερα.

Επίσης υπάρχει και το meizu m2 note που ήδη προτάθηκε. Είναι καλή κινέζικη μάρκα η meizu όπως και η xiaomi. Δεν έχουν κάτι να ζηλέψουν από lenovo αν κολλάς στο όνομα.

• Like 1
Δημοσ.

Επισης υπαρχει και το Lenovo A7000 lte

Αρνητικα η καμερα(8meg/xel)αν θεωρειτε...

Και μνημη (8gb)θεωρειτε....

Δημοσ.

Μου αρέσει το meizu εφόσον υπάρχει στο public και είναι δίκαρτο μου κάνει. Απο οτι είδα σε ριβιου βγάζει απο καλές εως αρκετα ικανοποιητικές φώτο. Το μόνο ελλάτωμα ότι είναι phablet και χάνεις λίγο απο άποψη φορητότητας/ευχρηστίας αλλα όλα τα άλλα είναι προτερρήματα. Έχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα;

Δημοσ.

Μου αρέσει το meizu εφόσον υπάρχει στο public και είναι δίκαρτο μου κάνει. Απο οτι είδα σε ριβιου βγάζει απο καλές εως αρκετα ικανοποιητικές φώτο. Το μόνο ελλάτωμα ότι είναι phablet και χάνεις λίγο απο άποψη φορητότητας/ευχρηστίας αλλα όλα τα άλλα είναι προτερρήματα. Έχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα;

Ωραιο το Meizu.

Αντιπροσωπεια δεν ξερω,αλλα μαγαζι για κινεζικα ξερω το Meke it Work

• Like 1
Δημοσ.

Το ειδα από κοντά στο public. Είναι σχετικά μαζεμένο για 5.5' και ελαφρύ.

Ωραιο το Meizu.

Αντιπροσωπεια δεν ξερω,αλλα μαγαζι για κινεζικα ξερω το Meke it Work

Εφόσον το παίρνει από Ελλάδα, θα έχει 2 χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον το παίρνει από Ελλάδα, θα έχει 2 χρόνια.

Εννοεις απο το public.

Μετα ομως τα 2 χρονια!

Δημοσ.

Εννοεις απο το public.

Μετα ομως τα 2 χρονια!

Είναι γνωστό ότι το να κάνεις σερβις ένα κινητό συνήθως δεν αξίζει τον κόπο γιατί οι αντιπροσωπείες ζητάνε 100+ ευρώ.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλά καταστήματα για σερβις κινητών. Δεν νομίζω ότι το meizu έχει κάτι το ιδιαίτερo που να διαφοροποιεί την επισκευή του.

Δημοσ.

Είναι γνωστό ότι το να κάνεις σερβις ένα κινητό συνήθως δεν αξίζει τον κόπο γιατί οι αντιπροσωπείες ζητάνε 100+ ευρώ.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλά καταστήματα για σερβις κινητών. Δεν νομίζω ότι το meizu έχει κάτι το ιδιαίτερo που να διαφοροποιεί την επισκευή του.

Γι αυτο και γω ειπα οτι ξερω μαγαζι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...