mad-proffessor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Θελω ένα hd ready κινητό να κάνει καλά τα βασικά για 3-5 χρόνια. Ανάμεσα στα δύο βλέπω + lenovo vibe: + 2GB RAM + 16GB ROM + μπαταρία samsung j5: + οθόνη + κάμερα Η χρήση που κάνω είναι φωτογραφία + ιντερνετ και παρα πολλές εφαρμογές. Δηλαδη άφθονη ραμ+ρομ. Μπάτζετ μαξ 210 αλλά θα μπορούσα να κάνω μια υπέρβαση στα 250 αν υπήρχε κινητο dual sim με τα χαρακτηριστικά του samsung galaxy a5 (δηλαδη premium μεταλλική κατασκευη, καλη οθόνη με gorilla glass + τέλεια καμερα). Ξέχασα να αναφέρω οτι δε θέλω απο Κίνα, ξέρω υπάρχουν τουμπανάκια σε αυτα τα λεφτά, γιατι προτιμώ να το αγοράσω απο φυσικό κατάστημα και να υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
panos- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Για dual sim βλέπω μόνο από Κίνα. Το J5 με τίποτα λόγω του TouchWiz. Το Α5 καλή λύση είναι απλά λόγω του TouchWiz δεν γνωρίζουμε πως θα πάει τον επόμενο χρόνο. Θα πω και το Sony M4 Aqua που έπεσε πολύ η τιμή του, αλλά έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα υπερθέρμανσης.
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δες τα παρακατω: Huawei P8 lite Vodafone Ultra 6 Meizu m2 Not Xiaomi Redmi Note 2 Galaxy S3 neo 1
panos- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δες τα παρακατω: Huawei P8 lite Vodafone Ultra 6 Meizu m2 Not Xiaomi Redmi Note 2 Galaxy S3 neo Πολύ καλή λύση το Ultra 6. Το S3 Neo δεν το προτείνω λόγω ότι είναι κινητό 2ετίας.
mad-proffessor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Φαίνεται καλή πρόταση το aqua ευχαριστώ. Για Κίνα δες το πρώτο μου ποστ. Θα κοιτάξω και το σονυ μιας και το xperia tipo dual που έχω βγάζει εκπληκτικές φωτογραφίες έστω και 3.2 megapixels. Δες τα παρακατω:Huawei P8 liteVodafone Ultra 6Meizu m2 NotXiaomi Redmi Note 2Galaxy S3 neo Δε με τρελαινουν προτιμώ πιο επώνυμη μάρκα και το σαμσουνγκ απέχει απο αυτα που θέλω. Ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ καλή λύση το Ultra 6. Το S3 Neo δεν το προτείνω λόγω ότι είναι κινητό 2ετίας.Ειναι του 2014(S3 neo) αλλα για τα λεφτα που θελει!!!
panos- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Σχεδόν 2ετίας! Και πάλι πιστεύω ότι δεν αξίζει γιατί το θέλει για 3-5 χρόνια και θα ζοριστεί πολύ + ότι τρεχει το παλιο touchwiz που είναι πολύ βαρύ. 1
mad-proffessor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Για dual sim βλέπω μόνο από Κίνα. Το J5 με τίποτα λόγω του TouchWiz. Το Α5 καλή λύση είναι απλά λόγω του TouchWiz δεν γνωρίζουμε πως θα πάει τον επόμενο χρόνο. Θα πω και το Sony M4 Aqua που έπεσε πολύ η τιμή του, αλλά έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα υπερθέρμανσης. Τελικά μετα απο review βλέπω αρνητικά σε φωτογραφίες + ΡΟΜ(8). Στα θετικά η καλή (πλαστικη όμως) κατασκευη,cpu και η κάποια αντοχη σε νερό. Αν μπορουσα να το αγοράσω σε τιμή ~170 απο φυσικο κατάστημα Θεσ/νίκης θα το έπαιρνα αλλα στα 205 θεωρω ακόμα δεν αξίζει. Ίσως σε 2-3 μήνες αν πέσει η τιμή.
Beerloah Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Το Samsung Galaxy J5, έχει ανανεωμένο Touchwiz και δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα mid-range της Samsung. Τρέχει πολύ γρήγορα, έχει αρκετά καλή κάμερα και πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας. Επίσης, η AMOLED οθόνη του, είναι εξαιρετική. Δέχεται κάρτα SD. Επίσης στα λεφτά που διαθέτεις, είναι και το Moto G 3rd GEN. Που έχει καλή αυτονομία μπαταρίας, έχει stock android (άρα είναι γρήγορο), αρκετά καλή κάμερα (ειδικά σε φωτό ημέρας), παίρνει κάρτα SD, έχει ωραία IPS οθόνη, είναι και αδιάβροχο.
mad-proffessor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Το Samsung Galaxy J5, έχει ανανεωμένο Touchwiz και δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα mid-range της Samsung. Τρέχει πολύ γρήγορα, έχει αρκετά καλή κάμερα και πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας. Επίσης, η AMOLED οθόνη του, είναι εξαιρετική. Δέχεται κάρτα SD. Επίσης στα λεφτά που διαθέτεις, είναι και το Moto G 3rd GEN. Που έχει καλή αυτονομία μπαταρίας, έχει stock android (άρα είναι γρήγορο), αρκετά καλή κάμερα (ειδικά σε φωτό ημέρας), παίρνει κάρτα SD, έχει ωραία IPS οθόνη, είναι και αδιάβροχο. Η αλήθεια είναι παρακολούθησα τα γραφόμενα σου σε διάφορα threads και εμπιστεύομαι αυτα που λές. Εγω έχω σχεδόν καταλήξει στό j5 το μόνο που με χαλάει είναι η λίγη ρομ(δηλαδη θα ξεμείνω σίγουρα αν βάλω περα απο τους χάρτες της google αυτους της microsoft + εφαρμογές με φίλτρα για τη κάμερα+ τις άπειρες που χρησιμοποιώ). Το μοτο πέρα απο το ότι είναι μονόκαρτο(θα έπαιρνα έτσι κι αλλιώς το galaxy a5 αν ήταν να έχω μια κάρτα- δεν είναι πρόβλημα τα έξτρα λεφτά αν βρω κάτι που με ικανοποιει πλήρως μέχρι 250) έχει λίγη ρομ και δε μου αρέσει εμφανισιακά.
Beerloah Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Καταρχάς σε ευχαριστώ. Ενημερωτικά, σε περίπτωση που σου ξέφυγε, υπάρχει Dual Sim J5: Site: Εδώ . Δυστυχώς παρόλο που τα mid-range έχουν καλές τιμές και σεβαστές δυνατότητες, υστερούν σε χωρητικότητα, αν και η δυνατότητα προσθήκης κάρτας SD, είναι πολύ καλό πρόσθετο. Από ότι καταλαβαίνω, θέλεις οπωσδήποτε Dual SIM δυνατότητα, κάτι που μπορεί να στο προσφέρει μόνο το J5, για το χρηματικό ποσό που διαθέτεις (πάντα για επιλογές εντός Ελλάδας) .
mad-proffessor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ναι πάντα απο Ελλάδα, απο Κίνα θα έπαιρνα μόνο ASUS zenphone 2 ή το πλαστικό αλλά στυλάτο lenovo k3 note αλλά άντε να μπλέκεις τώρα αν σου κάτσει καμια στραβή με εγγυήσεις.
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δε με τρελαινουν προτιμώ πιο επώνυμη μάρκα και το σαμσουνγκ απέχει απο αυτα που θέλω. Ευχαριστώ.Καλα δεν ειναι επωνυμα αυτα!!Εκτος αν εσυ δεν τα ξερεις..... Τελος παντων οτι νομιζεις. Με ενα κλικ παραπανω περνεις καλητερα απο αυτα που θες τα δυο. Ναι πάντα απο Ελλάδα, απο Κίνα θα έπαιρνα μόνο ASUS zenphone 2 ή το πλαστικό αλλά στυλάτο lenovo k3 note αλλά άντε να μπλέκεις τώρα αν σου κάτσει καμια στραβή με εγγυήσεις.Το Asus που λες ειναι ψιλομαπα και δεν θα παρει και αναβαθμισεις.
Beerloah Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Καλα δεν ειναι επωνυμα αυτα!! Εκτος αν εσυ δεν τα ξερεις..... Τελος παντων οτι νομιζεις. Με ενα κλικ παραπανω περνεις καλητερα απο αυτα που θες τα δυο. Το Asus που λες ειναι ψιλομαπα και δεν θα παρει και αναβαθμισεις. Όχι και μάπα το Zenfone 2. Το ότι η Asus, δεν έχει και το καλύτερο support, δεν κάνει την συσκευή μάπα.
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Όχι και μάπα το Zenfone 2. Το ότι η Asus, δεν έχει και το καλύτερο support, δεν κάνει την συσκευή μάπα.Τυχαινει να εχω φιλο που ασχολητε γενικα με τα κινητα(ειδικα android)και του εχουν πεσει Zenfone στα χερια του και δεν λενε....Εγω προτου αποφασισω να παρω αλλο κινητο ειχα επιλεξει και Asus και μαλιστα δυο μοντελα. Τελικα κατεληξα σε αλλο. Δεν κανω τον γνωστη αλλα συμβουλευομαι καποιους αλλους που ξερουν καλητερα. Εν παση περιπτωσει οτι νομιζει εκεινος ας κανει. Γουστα ειναι αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα