Προς το περιεχόμενο

mac + parallels windows 10 εγκαταση προγραμματος error

dimi.d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια προσπαθω να τρεξω στα windows 10 μεσω parallels στο mac μου ενα προγραμμα ERP (φορολογικου μηχανισμου) και μου βγαζει error files not found 

το περιεργο ειναι οτι φιλος μου σε υπολογιστη (οχι mac) τρεχει κανονικα το συγκεκριμενο προγραμμα και το κανει εγκατασταση μια χαρα.

τρεχω το τελευταιο λογισμικο στο mac οπως επισης και στο  parallels και εχω τα windows 10 , μιλησα με αυτον που εχει κανει το προγραμμα  και μου λεει οτι λειτουργει μια χαρα σε windows 10.

υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξω? ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είσαι σίγουρος ότι έχεις όλα τα αρχεία της εφαρμογής; Ίσως να χρειάζεται και βοηθητικά προγράμματα vc++ / .net κτλ,το μήνυμα το βγάζει όταν πας να κάνεις εγκατάσταση; Το setup από που το τρέχεις;Μήπως δεν έχει πλήρες πρόσβαση το λειτουργικό(windows) στον φάκελο όπου είναι;

το μνμ που βγαζει ειναι error: files not found ,

οταν παω να κανω εγκατασταση, μετα μου βγαζει και στην επιφανεια που εχω το exe, 2 script αρχεια...

τα τρεχω το ξανα δοκιμασω λεει παλι τα ιδια δοκιμασα να κανω μεγιστοποιηση το παραθυρο λεει 2-3 ακομα πραγματα αλλα πουθενα το install κουμπι.

το setup/exe το τρεχω μεσα στα windows στο dekstop.

τι εννοεις με τη πληρη προσβαση στα windows?

μπορεις να μου πεις 2-3 πραγματα να τα δοκιμασω αυριο στο mac του γραφειου οπου θελω να περασω το λογισμικο? σε ευχαριστω!

post-237299-0-46375700-1450564990_thumb.jpg

post-237299-0-34541100-1450564991_thumb.jpg

Δυο πραγματα μου έρχονται

1. Θα κανεις copy/paste το setup κ καθε ειδους αρχεία στα Windows, δε θα το τρεξεις απο το share.

2. Φτιαξε τα non-unicode σε Greek γιατί βλέπω σου εμφανίζονται κινέζικα (εκτός αν δε κατάλαβα τα screenshots)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...