Kotsos87 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Γεια χαρα, θέλω να πάρω ένα smartphone από πλαισιο κατα προτίμηση γιατι εχω και μια μικρη εκπτωση αυτη τη στιγμη για αγορα απο κει.δίνω μεχρι 150 ευρώ max. θα ήθελα να μου προτίνεται το πιο καλό που υπαρχει στο πλαισιο σε αυτο το budget. η χρήση που το θέλω είναι απλή, κατα κύριο λόγο για τηλέφωνα, μηνύματα και γενικά απλή καθημερινή χρήση και όχι κάτι τρελό...αλλά ακομα και σε αυτη τη χρήση δεν θελω να αργεί όπως καποια αλλα που εχω δει απο κοντα που δεν εχουν καλο touch και γενικα αργουν στα παντα που κανουν.
panos9553 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Γεια χαρα, θέλω να πάρω ένα smartphone από πλαισιο κατα προτίμηση γιατι εχω και μια μικρη εκπτωση αυτη τη στιγμη για αγορα απο κει. δίνω μεχρι 150 ευρώ max. θα ήθελα να μου προτίνεται το πιο καλό που υπαρχει στο πλαισιο σε αυτο το budget. η χρήση που το θέλω είναι απλή, κατα κύριο λόγο για τηλέφωνα, μηνύματα και γενικά απλή καθημερινή χρήση και όχι κάτι τρελό... αλλά ακομα και σε αυτη τη χρήση δεν θελω να αργεί όπως καποια αλλα που εχω δει απο κοντα που δεν εχουν καλο touch και γενικα αργουν στα παντα που κανουν. Σου προτείνω το lumia 640 http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Microsoft-Lumia-640-DS-Orange-A00024640.htm Θα σε καλυψει σε ολα οσα ζητας. Επειδη το εχω και απο τοτε που βγηκε( Απριλιο) ρωτα οτι θες... ΠΡΟΣΟΧΗ σε οτι και αν επιλεξεις απο το συγκεκριμενο καταστημα ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ TURBO X και κλαις τα λεφτα σου.
saruman123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δυσκολα με αυτα τα λεφτα και στο Πλαισιο κιολας(οχι οτι εχω κατι). Μονο κανενα κινεζικο αλλα οχι απο το Πλαισιο(απο skroutz) Huawei honor 4c Galaxy S3 Neo Galaxy A3 Galaxy J5 Moto G(3rd Gen)
panos- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Θα πρότεινα κάτι σε Windows Phone. Δες το Microsoft Lumia 640 (Στο Πλαίσιο έχει τιμή 149 ευρώ) Και το Lumia 550 το οποίο κοστίζει 139€ στο Πλαίσιο αλλά έχει χειρότερες κάμερες.
Dinos_12345 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Lumia 640, δυστυχώς δεν βρίσκεις τόσο φθηνό Moto G 3rd Gen σε αυτά τα λεφτά που θα ήταν η καλύτερη επιλογή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα