Kontos82 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Χαζεύοντας αριστερά-δεξιά έπεσε το μάτι μου στο HP Pavilion Mini 300-235na.Επειδή μου αρέσει το συγκεκριμένο concept αλλά σαν τιμή μου φαίνεται "τσουχτερό" θα ήθελα κάποια φθηνότερη πρόταση σύνθεσης για κάτι με παρεμφερείς επιδόσεις και με γνώμονα την χαμηλή κατανάλωση γιατί ενδέχεται να δουλεύει υπερωρίες.Το design του case (και ενδεχομένως το ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος) δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
spaka279 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Με αυτά τα χρήματα φτιάχνεις ένα micro atx εργαλείο με ενα όμορφο κουτάκι για το σαλόνι και κερδίζεις τα εξής : futureproof για αναβαθμίσεις, επίσης Αυτό πιστεύω θα ζεσταίνεται αρκετά ενώ στη δικιά μου πρόταση βάζεις με ψηκτρα και είσαι κομπλέ. Εγώ πρόσφατα έκανα με 400 ευρώ σύστημα για το σαλόνι με apu a8-7600 που φυσάει... Γενικά είμαι κατά αυτών των λύσεων σε αυτές τις τιμές. Λογικότερη πρόταση μου ακούγεται ένα Android TV box (ίσως και windows TV box) με 100-130 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα