deadrave Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 καλημέρα, έχω ένα ποντίκι που ήταν πακέτο με υπολογιστή turbo-x , ξέρω έκανα μαλακία, τέλος πάντων, προφανώς το ποντίκι είναι turbo-x , του έχω ξύσει και αφαιρέσει τελείως τα πόδια από κάτω καθώς είχαν μισοχαλασει, δεν χρησιμοποιώ mousepad το έχω πάνω σε πλαστικό γραφείου. Παίζω κυρίως cs go και lol , Στο lol δεν μου εμφανίζει σημαντικά προβλήματα αν και όταν είναι να κάνω kitting με adc δυσκολευομαι αλλά και γενικά πολλές φορές δεν καταφέρνω να κάνω click στο target και πατάω σε λάθος μέρος. Στο cs go είναι που τα πράγματα πάνε κατά διαόλου, και δεν ξέρω αν είμαι εγώ η το ποντίκι που φτεει, δεν μπορώ ούτε να πετύχω τον πιο ευκολο αντίπαλο στα 2 μέτρα, αλλά υπάρχουν και φορές που θα πετυχενο τον στόχο συνέχεια, γενικώς είμαι υπερβολικά ασταθής, αλλά εγώ θυμόμον τον εαυτό μου από παλιά στα νετ καφέ στο 1.6 ειμουν παρά πολύ καλoς στα reflex , δεν μπορεί να έγινα τόσο άχρηστος? Λέτε να αξίζει να αγοράσω mouse και mousepad σκέφτομαι να πάρω το steelseries rival 10 apo multirama , αλλά επειδή είναι ένα πενηντάρικο το ψιλοσκέφτομαι ακόμα...
iCyd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Οχι μονο αξιζει. Επρεπε ηδη να το εχεις κανει Απο κει και περα gaming (ειδικα csgo) και mousepad πανε μαζι. Μεχρι τι ποσο μπορεις να διαθεσεις για ποντικι και mousepad?
deadrave Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Οχι μονο αξιζει. Επρεπε ηδη να το εχεις κανει Απο κει και περα gaming (ειδικα csgo) και mousepad πανε μαζι. Μεχρι τι ποσο μπορεις να διαθεσεις για ποντικι και mousepad? Πακέτο γύρω στα 80?
Diver_Gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε είναι σαν να συγκρίνεις ημέρα με νύχτα. Οτιδήποτε gaming mouse από επώνυμη εταιρεία ακόμα και φθηνό είναι καλύτερο από τα turbo-X. Έχει πάρα πολλά μοντέλα logitech, Madcatz και Roccat γύρω στα 40 ευρώ τα οποία φτάνουν ακόμα και τις 4000dpi. Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα το Logitech G302 το οποίο είναι καταπληκτικό για τα λεφτά του. 1
iCyd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/5500396/Logitech-G402-Hyperion-Fury-Ultra-fast-Fps.htmlhttps://www.skroutz.gr/s/7567798/SteelSeries-Surface-QcK.htmlΚατι πιο χαμηλο απο το budget σου για να φας και σουβλακια 1
Lautrec Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Κατ'αρχάς είσαι σίγουρος ότι έχεις βρεί την καλύτερη ρύθμιση ευαισθησίας ποντικιού (mouse sensitivity)? Εάν την έχεις πολύ ψηλά λογικό είναι να δυσκολεύεσαι. Απο εκεί και πέρα το οποιοδήποτε απλό ποντικάκι είναι χειρότερο σε σχέση με ένα καλό gaming mouse + mousepad και θα δείς μεγάλη διαφορά εφ'όσων παίζεις CS. Όπως είπε και ο αποπάνω, καλύτερα να μην πάρεις Turbo-Χ.
SakafliaC Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δες αυτά που σου πρότεινε ο iCyd. Ότι καλύτερο και τα δύο για μένα στα λεφτά τους. Στο lol δε νομίζω ότι θ αλλάξει κάτι τραγικά, εκτός και αν τώρα έχεις πραγματικά τραγικό ποντίκι. Στο cs όμως τσάμπα χρόνο χάνεις αν παίζεις μ αυτό που είσαι τώρα και χωρίς mousepad, παίξε lol καλύτερα μόνο.
Haris San Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλημέρα, έχω ένα ποντίκι που ήταν πακέτο με υπολογιστή turbo-x , ξέρω έκανα μαλακία, τέλος πάντων, προφανώς το ποντίκι είναι turbo-x , του έχω ξύσει και αφαιρέσει τελείως τα πόδια από κάτω καθώς είχαν μισοχαλασει, δεν χρησιμοποιώ mousepad το έχω πάνω σε πλαστικό γραφείου. Παίζω κυρίως cs go και lol , Στο lol δεν μου εμφανίζει σημαντικά προβλήματα αν και όταν είναι να κάνω kitting με adc δυσκολευομαι αλλά και γενικά πολλές φορές δεν καταφέρνω να κάνω click στο target και πατάω σε λάθος μέρος. Στο cs go είναι που τα πράγματα πάνε κατά διαόλου, και δεν ξέρω αν είμαι εγώ η το ποντίκι που φτεει, δεν μπορώ ούτε να πετύχω τον πιο ευκολο αντίπαλο στα 2 μέτρα, αλλά υπάρχουν και φορές που θα πετυχενο τον στόχο συνέχεια, γενικώς είμαι υπερβολικά ασταθής, αλλά εγώ θυμόμον τον εαυτό μου από παλιά στα νετ καφέ στο 1.6 ειμουν παρά πολύ καλoς στα reflex , δεν μπορεί να έγινα τόσο άχρηστος? Λέτε να αξίζει να αγοράσω mouse και mousepad σκέφτομαι να πάρω το steelseries rival 10 apo multirama , αλλά επειδή είναι ένα πενηντάρικο το ψιλοσκέφτομαι ακόμα... Εννοειται πως εχει σημασια....Αλλα για το rival 100 δεν ξερω, νομιζω οτι πρεπει να παρεις το 300 αλλα για καποιο λογο εχει παει στα 77 ευρω οποτε ουτε καν...Το deathadder παλι στα ιδια ειναι (αυτο εχω εγω) Αυτο το Logi που προτεινει ο αλλος απο πανω ειναι καλο, το mousepad ειναι μικρο γιατι ειναι medium, για csgo θελεις το qck+ που ειναι 40χ40 και εχει 15 ευρω. Επισης για ολα αυτα που λες για το csgo ελα στο thread του παιχνιδιου και θα σου δωσουμε tips για το πως θα γινεις καλυτερος http://www.insomnia.gr/topic/514407-counter-strike-global-offensive/ ps: γενικα να ξερεις το csgo δεν ειναι σαν το lol που απλα παιζεις και γινεται καλυτερος (οχι απαραιτητα), στο counter strike πρεπει να αφιερωσεις χρονο διαφορετικο απο το competitive (matches) για να γινεις καλυτερος, κανοντας practice διαφορα aspects του παιχνιδιου.. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2015 από Haris San
Sakiz105 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δες αυτά που σου πρότεινε ο iCyd. Ότι καλύτερο και τα δύο για μένα στα λεφτά τους. Στο lol δε νομίζω ότι θ αλλάξει κάτι τραγικά, εκτός και αν τώρα έχεις πραγματικά τραγικό ποντίκι. Στο cs όμως τσάμπα χρόνο χάνεις αν παίζεις μ αυτό που είσαι τώρα και χωρίς mousepad, παίξε lol καλύτερα μόνο. Οτι ειπε ο σακαφλιας.Στο λολ ειναι θεμα "αναμονης" (anticipation) παρα αντανακλαστικων.cs go θα ξεκινησω απο ιανουαριο οποτε δεν εχω γνωμη.Παντως στο λολ και με αυτο το ποντικι http://www.e-shop.gr/natec-nmg-0278-genesis-g55-usb-gaming-mouse-p-PER.572050 δεν εχω κανενα θεμα.Τωρα αν πραγματικα πιστευεις οτι χρειαζεσαι κατι πολυ καλυτερο για να δειξεις τα tru skilz σου τοτε παω πασω
Trollamenos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Κοιτα και στις αγγελιες για το Rival 300 υπαρχει αρκετος κοσμος που πηρε απο steelseries black fridays και το πουλαει κλειστο στη συσκευασια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα