Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Σκέφτομαι να πάρω ένα κινητό τις γιορτές και είμαι ανάμεσα στα εξής: Galaxy s6, iPhone 5s, Lg G4, Ganaxy Note 4. Θα ήθελα να μου τα κατατάξετε με σειρά προτίμησης ή να μου προτείνετε κάποιο άλλο με budget μέχρι 400-450€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο οτι καταλαβα το θες απο Ελλαδα και οχι απο Κινα μερια.

Επειδη ειναι αρκετα τα λεφτα που δινεις μπορεις να παρεις και κινεζικο(οχι απο Κινα)και να σου μεινουν και λεφτα στην τσεπη και καπως ισαξια με αυτα που θες.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπων ειναι τιμες Ελλαδας και επωνυμα.(οχι που δεν τα ξερεις)

Αν τα παρεις απο Κινα θα ειναι ακομα πιο κατω.

Ενδεικτικα ειναι(οχι με την σειρα):

Huawei P8

Huawei G8 dual-32gb

Xiaomi Redmi Note 2-32gb

Xiaomi Mi-4

Meizu Mx5-32gb(στα λεφτα που θες)

Σιγουρα μπορει να υπαρχουν και αλλα......

Τωρα αμα δεν σου κανει τιποτα απο αυτα με τα δικα σου θα πω(με τη σειρα):

Lg G4

Galaxy s6

Note 4

Iphone 5s(αυτο το εβαλα τελευταιο γιατι δεν ασχολουμε με iPhone και οχι επειδη δεν ειναι καλο)

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Καταρχάς βγάλε το iphone 5s γιατί είναι 2 ετών και πλέον για τα χρήματα του δεν συμφέρει.

Το G4 είναι VFM.

Αν δεν θες G4, θα σου πρότεινα το Note 4.

Μετά P8 και τελευταίο το S6 γιατί έχουν αναφερθεί προβλήματα Memory Leak.

• Like 1
Δημοσ.

Motorola moto x style απο τα κλτρα γρηγοροτερα και ομορφοτερα (κατασκευη και αισθηση στο χερι) κινητα που εχω πιασει!|
Πραγματικα τα λογια ειναι περιτα για αυτο το τηλεφωνο!
Για μενα ειναι νο1 επιλογη απο Ελλαδα!
Αλλα ειναι μεγαλο ειναι η αληθεια!
Αμα θες κατι πιο μαζεμενο παρε g4 πολυ καλη τιμη πολυ ωραια οθονη και αριστη καμερα! Η τιμη του ειναι (αν και τωρα αναιβηκε παλι) κατω απο τα 400 καλη επιλογη και vfm κινητο!

Το s6 περιμενε να παρε marshmellow και αμα λυθει το προβλημα με το memory leak και τοτε θεωρησε το σαν επιλογη!
Εγω ετσι ακομα δν θα το επερνα! οχι γιατι δν εχει κορυφαιες επιδωσεις αλλα δν γντ ρε συ ολοκληρη sammy να σας εχει ολους τους χρηστες γραμμενους και να μν διορθωνει ενα "απλο" προβλημα που το εχει λυσει ηδη ενας developer(αλλα χρειαζεται ροοτ για να διορθωθει)!
Επισεις δν φημιζεται για τις αναβαθμισεις η σαμμυ και το touchwiz τις εγω το απεχθανομαι!

Δημοσ.

Αν εξαιρεσεις το iphone 5s που δεν χωραει καν σε αυτη την συγκριση,απο τα αλλα 3 οποιο και να διαλεξεις ευχαριστημενος θα μεινεις.

Ημουν στο ιδιο διλημμα πριν 2 μηνες κι επελεξα το S6.

Ναι μπορει να εχει το θεματακι με το memory leak αλλα με την τελευταια αναβαθμιση δεν ειναι τοσο τραγικο οσο πριν.

Επισης απο εξωτερικη εμφανιση ειναι πολυ πιο premium απο τα αλλα 2.

Αλλα αν χρειαζεσαι καρτα sd και αποσπωμενη μπαταρια μην το κοιτας καν.

Μιας και πολλοι ρωτατε μονο το G4 εχει ραδιοφωνο.

Οποτε για μενα...

Αυτονομια;

1)Note 4

2)Galaxy S6

3)G4

Καμερα:

1)G4

2)Galaxy S6

3)Note 4

Οθονη:

1)Galaxy S6

2)Note 4

3)G4

(Για τις θεσεις 2 και 3 παιζεται..)

Ηχος:

1)G4

2)S6

3)Note 4

Δυναμη:

1)S6

2)Note 4

3)G4

(Στην πραξη δειχνει μια παραπανω σπιρταδα το G4)

Multitasking:

1)G4

2)Note 4

3)S6

Εμφανιση:

1)S6

2)Note 4

3)G4

(Ο μονος λογος που δεν πηρα το G4 ειναι η ασχημια του κι η πλαστικουρα του)

Δημοσ.

Πλαστικουρα οχι.ειδικα με δερμα ειναι αψογη η αισθηση του!

Επειδη δλδ τα αλλα εχουν μια φλουδα αλουμινιο.ειναι πρεμιουμ??

Ουτε τριζει ουτε κουνιεται ολα κουμπονουν τελεια κ εχει καρτα sd και αποσπομενη μπαταρια!

Οσο για τγν οθονη εμενα μ αρεσει πιο πολυ του g4!

Οι amooed ακομα ειναι "λειψες" με προβληματα και δν την θεωρω ολοκληρομενη τεχνολογια!

Ακομα ειναι σε "beta" μορφη

Οσο για την σπιρταδα ναι ειναι ενα κλικ πισω απο s6 αλλα απο note ουτε κατα διανοια!

Το νοτε εχει ρα μθκρολαγκακια κ τα κολληματα του το g4 δν εχει σχεδων τπτ πιο ομαλο και απο νεξους 6 μ φανεικε ππυ ειχα πριν!

Δημοσ.

Ασχημο παραμενει για τα γουστα μου.Ακομα και τα bezels που με G2 και G3 η LG(τα ειχα και τα 2) ειχε καταφερει παπαδες,στο G4 απλα το εχασε..

Η οθονη ειναι θεμα γουστου.Εμενα προσωπικα μ'αρεσουν κι οι LCD της LG και οι amoled της Samsung.

Τωρα για το beta μορφη της amoled που ειπες απλα το προσπερνω...

Οπως και να χει οποιο απο τα 3 και να διαλεξει θα μεινει ευχαριστημενος.

Αν θελεις μεγαλη οθονη μην προτιμησεις το S6.Κι αν πιστευεις οτι το πενακι ειναι χρησιμο τοτε πας για Note 4.Το οποιο τωρα που πηρε την 5.1.1 πραγματικα πεταει.

Δημοσ.

Ασχημο παραμενει για τα γουστα μου.Ακομα και τα bezels που με G2 και G3 η LG(τα ειχα και τα 2) ειχε καταφερει παπαδες,στο G4 απλα το εχασε..

Η οθονη ειναι θεμα γουστου.Εμενα προσωπικα μ'αρεσουν κι οι LCD της LG και οι amoled της Samsung.

Τωρα για το beta μορφη της amoled που ειπες απλα το προσπερνω...

Οπως και να χει οποιο απο τα 3 και να διαλεξει θα μεινει ευχαριστημενος.

Αν θελεις μεγαλη οθονη μην προτιμησεις το S6.Κι αν πιστευεις οτι το πενακι ειναι χρησιμο τοτε πας για Note 4.Το οποιο τωρα που πηρε την 5.1.1 πραγματικα πεταει.

Γιατι δν το σχολιαζεις?!

Ακομα εχει μικρη διαρκεια ζωης σε σχεση με τις LCD!

Πασχει απο προβληματα μεγαλα(ροζουλιασμα σε χαμηλες φωτεινοτητες , burn in κακο τονο του ασπρου χρωματος!) Βεβαια οσο περναει ο καιρος βελτιωνεται αλλα ακομα δν εχει φτασει στο σταδιο που εγω θα τις προτιμουσα τουλαχιστον!

Δν αξιζουν οσο "WOW" και να φαινονται!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...