kaliakman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Έχω budget 80 βαριά 90 ευρώ.. Έχω τρεις επιλογές όπως το σκέφτομαι: 1)Proteus Core(Από άμαζον βγαίνει περί τις 40 λίρες),και ένα μέτριο πληκτρολόγιο που να βολεύει πολύ στο γράψιμο. 2)Ένα καλό πληκτρολόγιο για πολύ γράψιμο και το υπάρχον ποντίκι.(Δεν ξέρω κιόλας αν φτάνει το budget για καλό πληκτρολόγιο). 3)Ένα μέτριο ποντίκι και πληκτρολόγιο και τα άλλα σουβλάκια Η χρήση που κάνω είναι γράψιμο,gaming με αυτήν την σειρά Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη...
Stogianz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Αν γραφεις πολύ στον υπολογιστή τότε για μένα η μόνη επιλογή που έχεις είναι να δώσεις όλο το budget σου για ενα μηχανικό πληκτρολόγιο.Ενα μηχανικο πληκτρολογιο απο Ελλάδα ξεκινάει απο τα 93ευρώ(μπορεις να ψαξεις κι απο εξωτερικο για καλυτερη τιμή).Απο Ελλάδα θεωρώ αξιοπρεπή επιλογή το Quick fire tk της Coolermaster(περιμενε να ακουσεις κι αλλες γνωμες).Τα Switches είναι προσωπική επιλογή του καθενώς κι καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες οπότε πρόσεχε στο τι θα επιλεξεις(brown switches μπορει να σου ταιριαζαν).
Bender83 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Και εγώ θα συμφωνήσω. Καλύτερα σωστό πληκτρολόγιο. Αν δε σε ενδιαφέρουν πολύ τα λίγα λαμπάκια και τα σπέσιαλ κουμπάκια δες και τα cherry, της εταιρείας που φτιάχνει τους διακόπτες.
2.1Ohm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Σε ενα μαγαζι θεσσαλονικη Αγιου Δημητριου (computer service κτλ) ειχαν μηχανικο τις cherry με κακκινους.διακοπτες ομως(που προσωπικα δν μ αρεσουν) με 70€! Κατακσευη μετρια αλλα μηχανικο.με 2.χρονια εγγυηση! Θα το παρει ενας φιλος μ μετα τα.χριστπυγεννα αμα.περιμενεις θα σ πω μαγαζι κ εντυπωσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα