kx_94 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά έχω τεράστιο θέμα. Σήμερα αγορά ολόκληρο pc αλλά δεν μπαίνει στο bios καθόλου! Η μητρική μου είναι Gigabyte G1 Sniper B7 1151. Μπορώ να δω μόνο το boot menu αλλα όταν παταω delete δεν μπαίνει κ μ βγάζει μόνο τον κέρσορα. Προσπάθησα να κανω update αλλά μ λέει πως δεν το υποστηρίζει το σύστημα μου ενώ κατεβαζω version windows 8.1 pro (τα οποία έχω). Εβγαλα μπαταρία μητρικής χωρίς αποτέλεσμα. Εβγαλα τα πάντα από πάνω κ αφησα μόνο ρεύμα κ έβαλα hdmi στη θύρα τ cpu πάλι δεν έμπαινε.. Παρακαλώ βοήθεια
Cham Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Θα κατεβασεις το τελευταιο bios απο την σελιδα. Σε ενα στικακι που θα ειναι dos-bootable θα τοποθετησεις τα 3 αρχεια που θα κανεις xtract θα εχεις μονο το stick σε μια USB 2 θυρα και κανενα δισκο. Κανονικα ολα τ'αλλα θα τα κανει μονη της. Προσεξε οτι εβαλες την μητρικη σωστα κ τους αποστατες οπως και το backplate της ψυξης αν υπαρχει και δεν κανει κανενα βραχυκυκλωμα στο σασι.
kx_94 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ!!! Υπάρχει κάποιο προγράμμα για να κανω bootable το στικακι?
procostas1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 ανοίγει το pc και το πρόβλημα ειναι μόνο στο bios???? win έχεις περάσει??
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 ανοίγει το pc και το πρόβλημα ειναι μόνο στο bios???? win έχεις περάσει?? Το πρόβλημα από ότι καταλαβαίνω είναι ότι δεν προλαβαίνει να μπει στο bios κατά τα άλλα ο υπολογιστής πρέπει να δουλεύει κανονικά
kx_94 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Το pc ανοίγει κανονικά παιδιά. Αλλά όταν θέλω να μπω στο bios μου βγάζει μόνο τον κέρσορα και μαύρη οθόνη από πίσω. Μου βγάζει μύνημα ότι το bios έκανε reset και μετά τίποτα! Έχω σκληρό με τα win περασμένα κ κάνει boot κανονικά, μόνο στο bios δεν μπορώ να μπω
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Το pc ανοίγει κανονικά παιδιά. Αλλά όταν θέλω να μπω στο bios μου βγάζει μόνο τον κέρσορα και μαύρη οθόνη από πίσω. Μου βγάζει μύνημα ότι το bios έκανε reset και μετά τίποτα! Έχω σκληρό με τα win περασμένα κ κάνει boot κανονικά, μόνο στο bios δεν μπορώ να μπω Δες μήπως η gigabyte έχει κάποιο προγράμματα κι για να μπαίνει bios μετά από restart (πχ η Asus έχει το boot option, η msi έχει το Go2bios) γιατί πλέον το boot είναι πολύ γρήγορο όπου αρκετές φορές δεν προλαβαίνει να καταχωρησει το πάτημα του πλήκτρου 1
kx_94 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δες μήπως η gigabyte έχει κάποιο προγράμματα κι για να μπαίνει bios μετά από restart (πχ η Asus έχει το boot option, η msi έχει το Go2bios) γιατί πλέον το boot είναι πολύ γρήγορο όπου αρκετές φορές δεν προλαβαίνει να καταχωρησει το πάτημα του πλήκτρου Έχεις δίκιο έχει το App Center. Θα το κοιτάξω όταν μπορέσω και θα ενημερωσω αν γίνει κάτι ή οχι
procostas1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 εγώ που είχα ενα παρόμοιο θέμα τελικά ήταν η οθόνη που το είχα.......... όταν ήρθε το pc το είχα συνδέσει προσωρινά σε σε μια 32" τv 720p με hdmi με τα ενσωματωμένα γραφικά του 4460 ενώ δούλευε κανονικά το pc όταν έμπαινα στο bios μαύρη οθόνη και μόνο τον κέρσορα μου έδειχνε.......... με το που το έβαλα σε τv 1080p είδα φως άν θυμάμαι καλά είχε μια επιλογή μέσα στο bios να το εμφανίζει σε 1080p δοκίμασε μια να αλλάξεις μόνιτορ η μητρική μου είναι asrock h97
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα