LEFKIMMI Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα! Το pc μου άρχισε να τα παίζει και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το αντικαταστήσω. Είμαι δάσκαλος στο επάγγελμα και ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία και το βίντεο. Κάθε χρόνο δίνω στους μαθητές μου ένα cd ή dvd με φωτογραφίες και βιντεάκια από εκδηλώσεις και εκδρομές τους. Άρα καταλαβαίνετε ότι γίνεται ελαφρύ editing. Επίσης θα ήθελα το σύστημα να είναι ήσυχο, γιατί ο τωρινός μου υπολογιστής κάνει σαν ελικόπτερο. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια... i) Το ποσό που διαθέτουμε: 1.000 (με πολύ ζόρι) τα 1200 Euro. ii) Tη χρήση του υπολογιστή: ελαφρύ video και photo editing iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Magix fotostory, Photodex ProShow Producer, Vegas, cyberlink power director και θα ήθελα να δοκιμάσω και της adobe (premiere & photoshop) iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Ναι. Σκεφτόμουν αυτή: http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/Samsung-Monitor-24-LS24E391HL.htm v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι. vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) Θα ήθελα η αγορά να γίνει από το πλαίσιο για να γίνει η αγορά με δόσεις και για την εγγύηση της συναρμολόγησης του συστήματος. vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? Να στηθεί στο κατάστημα. viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Όχι. ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? Όχι x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) Δεν έχω γνώσεις για overclocking. xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? Δεν έχω γνώσεις για overclocking. xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Όχι.
stratigos24 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Άμα θέλετε εγγύηση, να το στήσετε σε κανα msystems (σήμερα ήταν η τρίτη φορά που πήγα με ένα ελλατωματικό προιόν, ένα keyboard για την ακρίβεια, και μόλις είδε το πρόβλημα ο τεχνικός, αμέσως πιστωτικό για να πάρω ότι άλλο θέλω.. το ίδιο και παλαιότερα με στικάκια kingston καθώς και με ένα dvd player), κανα mg manager, κανα polytope (είχα στήσει για φίλη 2 υπολογιστές από εκεί και συναρμολόγηση δική τους και όλα οκ 2 χρόνια τώρα, καθώς και όταν είχα πάρει κάτι εξαρτήματα μαζί με μνήμες για το υπάρχον σύστημα μου, επειδή δεν είχαν τις μνήμες ετοιμοπαράδοτες, μου είχαν δώσει δικές τους 8gb να κάνω τη δουλεία μου μέχρι να έρθουν οι δικές μου). Θα υπάρχουν και άλλα καταστήματα που ''αξίζουν'', απλά εγώ λέω για αυτά που ξέρω. Στο πλαίσιο αν πάθει κάτι κάποιο εξάρτημα, τις περισσότερες φορές καταλήγει το όλο θέμα στο ότι ο κάτοχος φταίει, έκανε κάτι λάθος κλπ.. Στη σύνθεση δεν μπορώ να βοηθήσω. 1
LEFKIMMI Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Άμα θέλετε εγγύηση, να το στήσετε σε κανα msystems (σήμερα ήταν η τρίτη φορά που πήγα με ένα ελλατωματικό προιόν, ένα keyboard για την ακρίβεια, και μόλις είδε το πρόβλημα ο τεχνικός, αμέσως πιστωτικό για να πάρω ότι άλλο θέλω.. το ίδιο και παλαιότερα με στικάκια kingston καθώς και με ένα dvd player), κανα mg manager, κανα polytope (είχα στήσει για φίλη 2 υπολογιστές από εκεί και συναρμολόγηση δική τους και όλα οκ 2 χρόνια τώρα, καθώς και όταν είχα πάρει κάτι εξαρτήματα μαζί με μνήμες για το υπάρχον σύστημα μου, επειδή δεν είχαν τις μνήμες ετοιμοπαράδοτες, μου είχαν δώσει δικές τους 8gb να κάνω τη δουλεία μου μέχρι να έρθουν οι δικές μου). Θα υπάρχουν και άλλα καταστήματα που ''αξίζουν'', απλά εγώ λέω για αυτά που ξέρω. Στο πλαίσιο αν πάθει κάτι κάποιο εξάρτημα, τις περισσότερες φορές καταλήγει το όλο θέμα στο ότι ο κάτοχος φταίει, έκανε κάτι λάθος κλπ.. Στη σύνθεση δεν μπορώ να βοηθήσω. Σε ευχαριστώ πολύ... Με ενδιαφέρουν όμως και οι δόσεις...
Bender83 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Στο πλαισιο τις δοσεις θα τις πληρωσεις χρυσες. Τα εχει ολα 10-30% παραπανω. 1
LEFKIMMI Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Τα χρηματα για οθονη ειναι ξεχωριστα Έλεγα, πως ναι... Δεν ξέρω! Πρότεινέ μου κάτι...
teo78 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Για ποιό λόγο έβαλες τόσο καλή κάρτα γραφικών ? Αχρείαστη είναι σε βίντεο και φωτο . Μεγαλύτερη διαφορά θα δείς αναβαθμίζοντας τα υπόλοιπα. Ειδικά σε σκληρό δίσκο θα πρότεινα 2* ssd και ακόμη καλύτερο επεξεργαστή ή μνήμη ή τροφοδοτικό αν σε παίρνει .
LEFKIMMI Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για ποιό λόγο έβαλες τόσο καλή κάρτα γραφικών ? Αχρείαστη είναι σε βίντεο και φωτο . Μεγαλύτερη διαφορά θα δείς αναβαθμίζοντας τα υπόλοιπα. Ειδικά σε σκληρό δίσκο θα πρότεινα 2* ssd και ακόμη καλύτερο επεξεργαστή ή μνήμη ή τροφοδοτικό αν σε παίρνει . Μπορείς να μου προτείνεις κάτι; Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2015 από LEFKIMMI
SpirosKerkyra Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μακριά από ΠΛΑΙΣΟ αν δε θες να αγοράσεις το κάθε εξάρτημα +30-50 ευρώ Προσπάθησε να βρεις άλλο κατάστημα που δέχεται δόσεις
Millennium Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Έλεγα, πως ναι... Δεν ξέρω! Πρότεινέ μου κάτι... Θα μπορουσες να πηγαινες σε 1200p αλλα πρεπει να καταληξεις στα χρηματα.
LEFKIMMI Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Θα μπορουσες να πηγαινες σε 1200p αλλα πρεπει να καταληξεις στα χρηματα. Μέχρι 1500 μαζί με οθόνη...
madnifestah Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 από e-shop μπορείς να κάνεις δόσεις με χρηση πιστωτικής μεχρι και 24 δώσεις με 0,5%. σκεφτόμουν κάτι σαν αυτό.. EDIT καταλαθος εβαλα τον μικρο ssd. αλλαγη σε αυτον http://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-75e250b-eu-850-evo-series-250gb-25-sata3-p-PER.306098
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα