Προς το περιεχόμενο

lumia 640 - 640XL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα στις δυο αυτές συσκευές. Είδα τα χαρακτηριστικά και αν εξαιρέσουμε τη διαφορά κάμερας και το μέγεθος της οθόνης, στα υπόλοιπα παραμένουν ίδιες. Αυτό που με προβληματίζει είναι η ανάλυση της οθόνης στο XL η οποία θα είναι ίδια και στο μικρότερο μοντέλο, θα έχει διαφορά;. Το μπάτζετ είναι στα 200 ευρώ max. Είχα  το 535 πριν μερικούς μήνες άλλα με το θέμα της οθόνης απογοητεύτηκα και είπα ποτέ ξανά στα windows. Απ`την άλλη σκέφτομαι και το j5 άλλα με χαλάει το μπροστινό καγκουροφλάς της μπροστινής.

ημουν ακριβως στην ιδια φαση. κι εγω το 535 ειχα πιο πριν. και σκεφτομουν κι εγω το j5 αν κι εχω πει πως δε θα ξαναπαρω android λογω lag. τελικα πηρα το 640XL lte και δεν το μετανοιωσα καθολου. πανω κατω ειναι τα ιδια οπως λες αλλα η καμερα ειναι πολυ καλυτερη στο xl κι η μεγαλη οθονη ειναι ολα τα λεφτα. για να μη μιλησω για την αυτονομια μπαταριας που ξεχνας να το φορτισεις ! ειναι μια παρα πολυ καλη κι ικανοποιητικη συσκευη αν δεν σε ενοχλει το μεγεθος παρε το xl που ειναι λιγο καλυτερο απο το μικροτερο μοντελο λογω καμερας. η αναλυση ειναι η ιδια πιστευω δεν εχει διαφορα. α και φυσικα δεν εχει κανενα θεμα με την αφη(εγω δεν ειχα ουτε με το 535 βεβαια) και θα ξεχασεις πραγματικα τι θα πει lag(σε αντιθεση με το j5 που δεν ξερεις πως θα παει με την παροδο του χρονου)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...