Προς το περιεχόμενο

lumia 640 - 640XL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα στις δυο αυτές συσκευές. Είδα τα χαρακτηριστικά και αν εξαιρέσουμε τη διαφορά κάμερας και το μέγεθος της οθόνης, στα υπόλοιπα παραμένουν ίδιες. Αυτό που με προβληματίζει είναι η ανάλυση της οθόνης στο XL η οποία θα είναι ίδια και στο μικρότερο μοντέλο, θα έχει διαφορά;. Το μπάτζετ είναι στα 200 ευρώ max. Είχα  το 535 πριν μερικούς μήνες άλλα με το θέμα της οθόνης απογοητεύτηκα και είπα ποτέ ξανά στα windows. Απ`την άλλη σκέφτομαι και το j5 άλλα με χαλάει το μπροστινό καγκουροφλάς της μπροστινής.

• Like 1
Δημοσ.

Το 640 πιστευω ειναι οτι πρεπει.

Αλλα το φλας της μπροστινης στο J5 βγαινει πολυ ευκολα και δεν ειναι απαραιτητο να το χρησιμοποιείς.

• Like 1
Δημοσ.

Το 640 πιστευω ειναι οτι πρεπει.

Αλλα το φλας της μπροστινης στο J5 βγαινει πολυ ευκολα και δεν ειναι απαραιτητο να το χρησιμοποιείς.

πολυ σωστα απο τις ρυθμισεις το εχεις κλειστο και τελος χτυπα το j5 ειναι πολυ τιμια συσκευη

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πολύ καλή η οθόνη στο 640xl με ωραία χρώματα και εξαιρετική φωτεινότητα,παρά τα λίγα ppi(σε σχέση με ναυαρχίδες) είναι πολύ καλύτερη από τι περιμένεις...Το μέγεθος θα το συνηθίσεις γρήγορα,εμένα μου φαίνονται όλα μικρά τώρα :P Επίσης εξαιρετική κάμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει αψογη οθονη το xl μν σε προβληματιζει η αναλυση!

Παρα πολυ πολυ φωτεινη με πολυ ωραια.χρωματα και πολυ καλο κοντρατσ μονο η γωνια θεασης δν ειναι τοσο καλη!

Γνκα πολυ οικονοποιητικη οθονη δν.θα σε.προβληματισει!

Δημοσ.

Σημερα παραγγειλα και εγω το 640 dual. Ελπιζω να αξιζει η αλλαγη απο android σε windows phone και να μην το μετανιωσω.

Αν δεν έχεις απαιτήσεις από εφαρμογές,δε πρόκειται να το μετανιώσεις.Είχα το 640 LTE πριν λίγο καιρό,και overall ήταν άριστο για τα χρήματα του (ηχείο πολύ καλό,κάμερα άψογη όπως επίσης και η οθόνη).
  • Like 1
Δημοσ.

Το δουλεψα για λίγο το microsoft 640 (το είχε ο αδερφός μου) και έχω να πω τα καλύτερα.Άψογη οθόνη, διάρκεια μπαταρίας καθώς και κάμερα.Όσο για τις εφαρμογές υπάρχουν ελλείψεις, πχ viber, messenger δεν έχει βιντεοκληση, παρόλα αυτά το συνηθιζεις κ το φέρνεις στα μέτρα σου.Αξίζει κ με το παραπάνω για τα χρήματα του κ σε βάζει οικονομικά στον κόσμο των windows.Δεν ξέρω αν θα το έπαιρνα αλλά εγώ είμαι απαιτητικός χρήστης, ρουταρω, πειραζω μέχρι και κερνελ στα κινητά αλλά για κάποιον πιο χαλαρό μια χαρά θα του κάνει..

Δημοσ.

Αν δεν έχεις απαιτήσεις από εφαρμογές,δε πρόκειται να το μετανιώσεις.Είχα το 640 LTE πριν λίγο καιρό,και overall ήταν άριστο για τα χρήματα του (ηχείο πολύ καλό,κάμερα άψογη όπως επίσης και η οθόνη).

Βασικά θέλω να παίρνω τηλέφωνο χωρίς να κολλάει. Και να το συνδέεω στο ίντερνετ χωρίς να περιμένω κανα δεκαλεπτο να ανοιξει ο browser. Ειχα το samsung s advance 4 χρόνια τωρα και είχα αγανακτήσει.

Δημοσ.

640 το 640XL είναι πολυυυυ μεγάλο. εκτός και αν δεν σε χαλάει η λογική phablet. το σαμσουνγκ μια χαρά σε ένα μήνα θα έχουν βγάλει άλλες "εκατό" συσκευές που δεν θα πάρουν αναβάθμιση. αν θες android πάρε το moto g 3rd gen που έχει 160-170 ευρω θα παρει αναβαθμίσεις για καμιά διετία (κρίνοντας από το Moto g 1st gen που έφτασε μέχρι την 5.1.1) και είναι VFM. και αδιάβροχο, και κομψός σχεδιασμός, ίδια κάμερα με το nexus, πολύ καλή οθόνη, το έχω περίπου ένα μήνα και είμαι υπερευχαριστημένος. 

Δημοσ.

Βασικά θέλω να παίρνω τηλέφωνο χωρίς να κολλάει. Και να το συνδέεω στο ίντερνετ χωρίς να περιμένω κανα δεκαλεπτο να ανοιξει ο browser. Ειχα το samsung s advance 4 χρόνια τωρα και είχα αγανακτήσει.

Τότε θα μείνεις κάτι παραπάνω από υπερευχαριστημένος.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...