Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 δεν εψαχνα τηλεοραση μεχρι που ειδα αυτο... To αναποδο θα επρεπε να σε κανει να νιωσεις το IPS οταν μιλαμε για τηλεοραση: Ενω ψαχνεις, να παψεις να την κοιτας οταν εχει IPS. 5
viper2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 To αναποδο θα επρεπε να σε κανει να νιωσεις το IPS οταν μιλαμε για τηλεοραση: Ενω ψαχνεις, να παψεις να την κοιτας οταν εχει IPS. Βασικά έπρεπε να το γράψω αλλιώς αλλά δεν την βλέπω σαν τηλεόραση αλλά σαν audiovisual panel.
Aias Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 οποτε τι panel θελουμε σε TV? 9/10 ips εχουν.
CarlitoGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια η τηλεοραση σπερνει.....ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Βαζω βιντεακια 4κ στο youtube και δεν μπορω να καταλαβω διαφορα απο 4κ τηλεορασεις που τις εβλεπα στα showroom των μαγαζιων.Το μενου και το smart πολυ γρηγορα.Πραγματικα αξιζει καθε ευρω.Πριν την αγορασω ειχα τις αμφιβολιες μου με αυτα που ειχα διαβασει για τα ips panel αλλα πλεον μπορω να πω με σιγουρια οτι εαν δεν εισαι ρομποτ να μετρας με τα ματια την φωτεινοτητα του μαυρου τοτε δεν παιζει κανενα ρολο το πανελ.Φιλε dantamis περιμενω εντυπωσεις,προσοχη σε οσους την πηραν μην την πατησουν με το magic remote οπως εγω που πηρα το 500.Το 600 ειναι για την τηλεοραση μας.
ilias8513 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια η τηλεοραση σπερνει.....ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Βαζω βιντεακια 4κ στο youtube και δεν μπορω να καταλαβω διαφορα απο 4κ τηλεορασεις που τις εβλεπα στα showroom των μαγαζιων.Το μενου και το smart πολυ γρηγορα.Πραγματικα αξιζει καθε ευρω.Πριν την αγορασω ειχα τις αμφιβολιες μου με αυτα που ειχα διαβασει για τα ips panel αλλα πλεον μπορω να πω με σιγουρια οτι εαν δεν εισαι ρομποτ να μετρας με τα ματια την φωτεινοτητα του μαυρου τοτε δεν παιζει κανενα ρολο το πανελ.Φιλε dantamis περιμενω εντυπωσεις,προσοχη σε οσους την πηραν μην την πατησουν με το magic remote οπως εγω που πηρα το 500.Το 600 ειναι για την τηλεοραση μας. φιλε η tv ειναι ετοιμη out of the box η πειραξες ρυθμισεις?
LS_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Carlito πραγματικα σε ειχα στο μυαλο μου σημερα! Ηθελα να μπω να σου πω εντυπωσεις σε περιπτωση που δεν ειχες προλαβει να την ανοιξεις ακομα αλλα εφαγα τοσο μεγαλο κολλημα με την tv και δεν εγραψα τιποτα! Η ωρα ειναι 6:35 και ακομα καθομαι σαν χαζος και απολαμβανω! Η τηλεοραση ειναι οπως ακριβως την ειχα δει και στα καταστηματα-ΑΨΟΓΗ-.. Χαιρομαι παρα πολυ για την επιλογη και φυσικα για την τιμη που την πετυχαμε! Λοιπον ο darko στο youtube κανει επαγγελματικο calibraρισμα στη δικια μας (και σε αλλες) εδω: Περιμενα πως και πως να την ανοιξω και να τα δοκιμασω! Ευχομαι να την ευχαριστηθεις οσο παει φιλε μου! Καλη συνεχεια σε ολους!
pepis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Dantamis και carlito, πείτε κάτι παραπάνω, ειδικά για ταινίες σε σκοτάδι. Σκέφτομαι να την πάρω και φοβάμαι με αυτά που ακούω. Είμαι με το δάχτυλο στην σκανδαλη. Please.
sarakinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ παιδιά έχω την 42 και πιστεύω είναι ότι καλύτερο για τα λεφτά της όπως και αυτή. Έχω πάρει 2 μια για μένα και μια για τον πατέρα μου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρουμε τι input lag βγάζει η συγκεκριμένη τηλεόραση;
LS_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Για το input lag η περσινή LB650 εβγαζε 29,1ms. Ακολούθησε η φετινή lf650 με 29,6ms. Η τηλεόραση ειναι ιδανική για gaming.
Προτεινόμενες αναρτήσεις