Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

LG 50LF652V & 2 Ζευγάρια Γυαλιά, 50'', Full HD, 900 Hz, 3D, Smart TV  : http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/150493-lg-50lf652v-&-2-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC

Επόμενη τιμή skroutz στα 660€ : http://www.skroutz.gr/s/6633558/LG-50LF652V.html?keyphrase=LG+50LF652V 

Επεξ/σία από volleyball
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω που υποστηρίζω παντα Samsung λόγω του καλύτερου contrast, αυτη τη στιγμή πιστεύω οτι η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι το καλύτερο VFM για κάποιον που δεν θέλει να πάει ακόμη σε 4k (και καλα κάνει :P). Είναι η καλύτερη FHD της LG αυτή τη στιγμή και απόγονος της 650 που πήγε πάρα πολύ καλα σε πωλήσεις και απόδοση (απ'οτι λένε τουλάχιστον). Περιμένω 1,5 μήνα να δω προσφορά στις 55 ίντσες για να τη χτυπήσω. Με βάση ξένο site το πάνελ της είναι 100hz.

• Like 2
Δημοσ.

για ατοκες δοσεις ξερουμε αν κανουν?

Δες κατω απο την τιμη.

Με πιστωτικη 24 ατοκες στο site, στο καταστημα μπορει να στο κανουν και 36 για πλακα.... 

Δημοσ.

Δες κατω απο την τιμη.

Με πιστωτικη 24 ατοκες στο site, στο καταστημα μπορει να στο κανουν και 36 για πλακα.... 

sorry χωρις πιστωτικη αν γινονται ατοκες.thx

Δημοσ.

O κώτσος κανει μέσω τράπεζας χρηματοδότηση

Καλη περίπτωση η τηλεόραση... Κρίμα που πλέον δεν παίρνουμε δώρα Χριστουγέννων...

Δημοσ.

sorry χωρις πιστωτικη αν γινονται ατοκες.thx

Ατοκα απ οσο ξερω οχι... αν δοκιμασεις στο site ακομα και για 3 δοσεις εχει επιτοκιο πραγμα που φαινεται απο την διαφορα στην δοση αμα βαλεις 3 μηνες και στην πιστωτικη.

Με ψηνει ασχημα παντως το κουτι, στις ιντσες της 3D και smart είναι τυφλη αγορα.

Το θεμα είναι οτι επειδη ουτε το 3D ουτε το smart με ενδιαφερουν ιδιαιτερα μηπως θα μπορουσα να κοιταξω κατι καλυτερο χωρις αυτα, στα ιδια λεφτα.... προτάσεις κανείς?

• Like 1
Δημοσ.

O κώτσος κανει μέσω τράπεζας χρηματοδότηση

Καλη περίπτωση η τηλεόραση... Κρίμα που πλέον δεν παίρνουμε δώρα Χριστουγέννων...

Αν θυμαμαι καλα με χρηματοδοτηση κανει το πολυ 6 δοσεις.

Δημοσ.

Είναι αυτή με το παθητικό 3d και το μέτριο μαύρο

Συμφωνώ απόλυτα. Θυμαμαι την συγκεκριμένη ότι δεν έχει καλό μαύρο καθώς την είχα δεί όταν έκανα έρευνα αγοράς. Για το 3D δεν είμαι σίγουρος αλλά μάλλον είναι passive. IPS panel με θαμπά (για μένα) χρώματα out of the box, αυτό θυμάμαι πάντως. 

Δημοσ.

Carlito πολύ σωστά. Την έκλεισα κι εγώ! Στα λεφτά αυτά για μένα η καλύτερη επιλογή! Την εχω δει 4 φορες σε κατάστημα μέχρι τώρα και πολύ καλες κριτικές και σε skroutz αλλά και σε amazon.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα. Θυμαμαι την συγκεκριμένη ότι δεν έχει καλό μαύρο καθώς την είχα δεί όταν έκανα έρευνα αγοράς. Για το 3D δεν είμαι σίγουρος αλλά μάλλον είναι passive. IPS panel με θαμπά (για μένα) χρώματα out of the box, αυτό θυμάμαι πάντως. 

δεν εψαχνα τηλεοραση μεχρι που ειδα αυτο...

• Like 1
Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα με χρηματοδοτηση κανει το πολυ 6 δοσεις.

οχι δεν εχει περιρισμό, εως 24 κάνει... κατα καιρους μαλιστα τις κάνει και άτοκες... (πληρωνεις ομως εξοδα φακέλου ~30€)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...