Προς το περιεχόμενο

Σκεψεις για delid στον 4790Κ

Thanos1972

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγινε σημερα και το delid.κανενα τέταρτο υπόθεση με το ξυράφι εαν εισαι προσεκτικός.αντε να κέρδισα 5 βαθμούς σε intelburntest.εχω βεβαια την εντύπωση οτι δεν έβαλα καλα την ψυχτρα αλλα τεσπα.φωτο οταν θα μπορω

Αν βάλεις CLU μεταξύ DIE - IHS θα δεις διαφορές. Και εγώ αρχικά έβαλα πάστα και δεν είχα δραματικό drop. Με την CLU όμως έγινε δουλειά. Επίσης αν αφήσεις πάστα, θα θέλει συχνά αλλαγή μιας και θα ξεραίνεται. Η CLU δεν έχει τέτοιο θέμα. Εγώ ανα 3μηνο αλλάζω μόνο την MX4 και είμαι πάντα στις ίδιες θερμοκρασίες...

Αν τελικά πας σε CLU, να καλύψεις οπωσδήποτε τα VRMs με κάποια σιλικόνη ή βερνίκι νυχιών που βάζουν πολλοί. Την CLU, βάζεις ένα μικρό κόκο πάνω στο DIE και απλώνεις με το πινελάκι που έχει στο κιτ. Το ίδιο κάνεις και στην μεριά του IHS (υπολόγισε περίπου που κάθεται το DIE και κάνε ένα ορθογώνιο). Καπακώνεις, κεντράρεις και ασφαλίζεις. Επίσης καλά είναι να κρατάς λίγο το IHS όσο σφίγγεις στην ασφάλεια διότι έχει την τάση να το κατεβάζει πιο κάτω...

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

εγινε σημερα και το delid.κανενα τέταρτο υπόθεση με το ξυράφι εαν εισαι προσεκτικός.αντε να κέρδισα 5 βαθμούς σε intelburntest.εχω βεβαια την εντύπωση οτι δεν έβαλα καλα την ψυχτρα αλλα τεσπα.φωτο οταν θα μπορω

Δώσε πόνο Thano!!!

• Like 1

Αν βαλεις liquid metal πιστευω οπως ειπαν και τα παιδια η διαφορα θα ειναι ανετα -10 κατω για να μην πω παραπανω...Απλα θελει προσοχη

• Like 1

τελικα με πεισατε να παραγγειλω την

COOLLABORATORY LIQUID ULTRA 9.98 €

γιατι το τελευταιο που θελω ειναι να θελει αλλαγη μετα απο 3 μηνες η pk3.

θα δουμε.οταν παω σπιτι θα μπουνε και φωτογραφιες απο τις θερμοκρασιες.

• Like 3

• Moderators

Eγω στον 3770 που εχω στο συστημα απο την NT-01(την thermal της noctua) με αλλαγη σε CLU ειδα κοντα στους 9-12 βαθμους κατω αλλα η δοκιμες εγιναν καλοκαιρι οποτε τωρα χειμωνα μαλλον ειναι πιο κατω , εγω επειδη μαζεψα σχεδον ολα τα κομματια για την υδροψυξη που στηνω δεν ξερω να τον βαλω με καπακι η χωρις (EK supremacy Evo waterblock ) και εχω αγορασει προλυπτικα και το Precise mount Naked Ivy, παρολα αυτα βλεπω οτι θελει πατεντες για να παιξει σωστα

• Like 1

Υπάρχει διαφορά. Αυτά είναι!!! B) :cool: B)

Εγώ γιατί βλέπω τα ίδια πάνω κάτω;

Ειδικά ο ένας πυρήνας 59C πριν και μετά εκτός από 1 πυρήνα που έπεσε 4C....

Προς Θεού, χωρίς να θέλω να πω κακία για τον Thano μιας και ήθελε να δει τι παίζει χωρίς να τον ενδιαφέρει ή εγγύηση το όλο θέμα μέχρι στιγμής ήταν fail.

Να ήταν κάνα 10αρι βαθμοί σε όλα τα core κάτω να πω ναι οκ άξιζε.

Στην τελική αυτοί που γράφουν μπράβο κτλπ θα το έκαναν ή μένουν στο μπράβο πωπω τεράστια διαφορά και άλλα τέτοια;

Ελπίζω με την αλλαγή παστας να πάρει λίγο ακόμη γιατί διαφορετικά πραγματικά κρίμα.

Γνώμη μου και ελπίζω ο Thanos να έπιασε το σκεπτικό μου και να μην παρεξηγηση.

• Like 1

^ναι ρε συ τι παρεξηγηση.οπως τα ειπες ειναι fail αλλα περιμενω να ερθει η liquid ultra να δοκιμασω.γιατι αλλιως για τετοιες διαφορες δεν αξιζε σε καμια περιπτωση το ρισκο και το χασιμο της εγγυησης(αν και ο επεξεργαστης δεν θα πουληθει).βεβαια οπως ειπα εχω μια υπονοια οτι δεν εχω βαλει σωστα την ψυχτρα πλεον.(βιαζομουν να τον κουμπωσω να δω εαν δουλευει) :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...