Προς το περιεχόμενο

Σκεψεις για delid στον 4790Κ

Thanos1972

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σου πέταξε φλούδα και δουλεύει κανονικά ο i7 :o

Μια χαρά λειτουργεί, κολλημένος στα 4.6GHz... :)

Αν προσέξεις στην φωτό από το overclock.net, κάτω δεξιά στην γωνία, έχει πετάξει μια μικρή φλούδα (γλίστρησε απο την μέγγενη όταν τον χτυπούσα). Ευτυχώς δεν περνάει τίποτα από εκεί (είναι στο περίγραμμα της εκτύπωσης του PCB)...

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

safis o 4770K οντως ειχε τα θεματα του αλλα παντου διαβαζω οτι οπως ειπε και ο movie ο 4790 δεν εχει τοσο θεμα.βεβαια οχι οτι δεν θα βελτιωθουν.αλλα διαβαζω επισης απο αρκετους που εχουν χρησιμοποιησει παστα αντι για liquid metal οτι μετα απο καποιους μηνες εχουν αυξημενες θερμοκρασιες.

ξερει κανεις εαν ισχυει κατι τετοιο στα σιγουρα?

btw,το ξυραφακι τα σπαει και κανει την δουλεια ευκολη.οπως λεει και ο safis μιλαω για το bic που κοβει φλεβες.

safis o 4770K οντως ειχε τα θεματα του αλλα παντου διαβαζω οτι οπως ειπε και ο movie ο 4790 δεν εχει τοσο θεμα.βεβαια οχι οτι δεν θα βελτιωθουν.αλλα διαβαζω επισης απο αρκετους που εχουν χρησιμοποιησει παστα αντι για liquid metal οτι μετα απο καποιους μηνες εχουν αυξημενες θερμοκρασιες.

ξερει κανεις εαν ισχυει κατι τετοιο στα σιγουρα?

btw,το ξυραφακι τα σπαει και κανει την δουλεια ευκολη.οπως λεει και ο safis μιλαω για το bic που κοβει φλεβες.

εγω εχω χρησιμοποιησει παστα στον 3570κ μου και δε εχω θεμα με αυξημενες θερμοκρασιες !!

εχω βαλει την noktua NT-H1 !!!!!!!!

post-238528-0-27500800-1450571958_thumb.jpg

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλιστα.ωραια.αρα και η τελευταια σκεψη μου υποχωρησε....θα γινει με τον καινουργιο χρονο για να μας μπει καλα ο χρονος...(ετσι δεν λενε???) :P

Επεξ/σία από Thanos1972

δεν εχω το aida τωρα (ειχα το trial και εληξε οπως καταλαβαινεις).

δες ομως θερμοκρασιες απο intelburntest τωρα σημερινο ενα στα γρηγορα.

αγνοησε το 1.28 ρευμα,με 1.272 επαιζε και αγνοησε τους ανεμιστηρες,στα 1500 ετρεχαν.

post-164700-0-39964800-1450816668_thumb.png

Intelburntest και prime95 κατάργησα στον intel.Βαράει βαθμούς που ότι και να κάνω σε real life δεν τους πιάνει.Σε aida64 χτυπάει πιο ρεαλιστικά temps σε σχέση με την πραγματικότητα χρήσης του cpu...

• Like 4

Intelburntest και prime95 κατάργησα στον intel.Βαράει βαθμούς που ότι και να κάνω σε real life δεν τους πιάνει.Σε aida64 χτυπάει πιο ρεαλιστικά temps σε σχέση με την πραγματικότητα χρήσης του cpu...

Καλά που το λες και εσύ γιατί οπότε τα λέω με κοιτάζουν με ένα μάτι και αυτό μισό :(

• Like 2

ναι οκ αλλα βιαζομουνα ρε μαγκες και ηθελα γρηγορες θερμοκρασιες να δειξω.ειπαμε το aida εληξε το trial οποτε......

τεσπα,λογικα μεσα στην εβδομαδα θα το επιχειρησω.

εγινε σημερα και το delid.κανενα τέταρτο υπόθεση με το ξυράφι εαν εισαι προσεκτικός.αντε να κέρδισα 5 βαθμούς σε intelburntest.εχω βεβαια την εντύπωση οτι δεν έβαλα καλα την ψυχτρα αλλα τεσπα.φωτο οταν θα μπορω

• Like 5

http://s25.postimg.org/8i1c84sgf/image.jpg
http://s25.postimg.org/xpgtm4ky7/image.jpg
http://s25.postimg.org/ii0u1rt3j/image.jpg
τις αλλες με τις διάφορες θερμοκρασίας τις εχω στον υπολογιστη

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...