Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 ^επετρεψε μου να εκφρασω τις διαφωνιες μου οσον αφορα την mx-4 σε συγκριση με την pk3 καθως ειναι αρκετα καλυτερη η pk3 (για τα δεδομενα των παστων παντα).ασε που την εχω..... θα το προχωρησω να το κανω παιδια αλλα μαλλον απο την καινουργια χρονια γιατι μεχρι να βγει ο χρονος τωρα θα με παει λιιιιγο $%@#ντας στην δουλεια.θα ενημερωσω με τεστ σε καθε περιπτωση.μεταπωλητικη αξια...ναι οκ αλλα μαλλον θα κρατηθει ο cpu με τον καιρο για να φυγει για upgrade σε κανενα αδερφο. Δεν έχω δοκιμάσει την pk3 αλλά παντού διαβάζω ότι είναι καλύτερη η mx-4 σε θερμοκρασίες και ειδικά στο άπλωμα, αλλά ως γνωστόν κρατάω μικρό καλάθι όταν διαβάζω reviews για ευνόητους λόγους. Τέλος πάντων, στην επόμενη αγορά πάστας μάλλον θα τιμήσω την pk3, έτσι να δω πως τα πάει μιας και έχει πολύ καλή τιμή . Πάντως για να λες καλύτερη την pk3 κάτι ξέρεις μιας και θα έχεις δοκιμάσει και τις δύο, οπότε μένει να δω και εγώ τι παίζει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 http://www.guru3d.com/news-story/delid-your-cpu-with-the-delid-die-mate.html Για εμένα ο καλύτερος τρόπος για delid είναι με μορσα (vice Method) έχω ανοίξει πάνω από 10 επεξεργαστές(3χχ0 και 4χχ0) με μορσα και πότε δεν είχα θέμα Προσοχή μόνο μην βάλεις παραπάνω thermal paste αν είναι αγωγιμη και βραχυκυκλωσεις τα transistor δίπλα από το die 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Να είναι καλά ο inuyasha που θύμισε το γεγονός ότι πρέπει να μην είναι αγώγιμη η πάστα στην die αν δεν έχεις μονώσει τα transistor που είναι δίπλα. Η pk3 είναι ηλεκτρικά αγώγιμη, περιέχει αλουμίνιο, το οποίο σημαίνει πως η πιο οικονομική λύση είναι να πάρεις μια μη ηλεκτρικά αγώγιμη πάστα. Η mx-4 είναι μη ηλεκτρικά αγώγιμη και αποδίδει σαν pk3, κάτι ήξερα τελικά που πρότεινα την mx-4, ένστικτο . Βασικά οποιαδήποτε μη ηλεκτρικά αγώγιμη πάστα κάνει, ωστόσο ναι ξαναπροτείνω την mx-4 λόγω τιμής και απόδοσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Να είναι καλά ο inuyasha που θύμισε το γεγονός ότι πρέπει να μην είναι αγώγιμη η πάστα στην die αν δεν έχεις μονώσει τα transistor που είναι δίπλα. Η pk3 είναι ηλεκτρικά αγώγιμη, περιέχει αλουμίνιο, το οποίο σημαίνει πως η πιο οικονομική λύση είναι να πάρεις μια μη ηλεκτρικά αγώγιμη πάστα. Η mx-4 είναι μη ηλεκτρικά αγώγιμη και αποδίδει σαν pk3, κάτι ήξερα τελικά που πρότεινα την mx-4, ένστικτο . Βασικά οποιαδήποτε μη ηλεκτρικά αγώγιμη πάστα κάνει, ωστόσο ναι ξαναπροτείνω την mx-4 λόγω τιμής και απόδοσης.Εγώ για να μην έχω το νου μου συνέχεια επειδή εσωτερικά πάντα βάζω coollaboratory καλυπτα τα τρανζίστορ με θερμοσιλικονη - έχει το πλεονέκτημα ότι με προσοχή μπορείς να το αφερεσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Σωστό και αυτό, δεν ήξερα ότι με θερμοσιλικόνη επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο, τότε εύκολα μονώνει με θερμοπίστολο και βάζει pk3 . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Βασικά ούτε η pk-3 είναι ηλεκτρικά αγώγιμη. High Thermal Conductivity Low Thermal Resistance Long-Term Stability Low Dry-Out Non-Corrosive Electrically Non-Conductive No "burn-in" time required http://www.prolimatech.com/en/products/detail.asp?id=1582&subid=1583#showtab 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 αμα ηταν η pk3 αγωγιμη θα την εκλαιγα την 290 τωρα παιδια,δεν ειναι. δεν εχω ,μορσα δυστηχως.κατι ξυραφακια εχω ο καημενος...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ξύρισμα τότε Είδα πριν μέρες εκείνο το μηχανισμό για delid και γουσταρα.... μετά είδα και την τιμή και ξενερωσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δύο μπούρδες πέταξα χθες και σήμερα, ότι η mx-4 είναι καλύτερη από pk3 και ότι η pk3 είναι ηλεκτρικά αγώγιμη επειδή είδα ότι έχει αλουμίνιο, ενώ ισχύουν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που είπα, δεν πάω καλά μου φαίνεται . Ηθικό δίδαγμα, κάθε φορά πριν πω οτιδήποτε googlarisma για επιβεβαίωση . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Παρακάτω στο link θα δεις τα δικά μου στοιχεία απο Delid (Razor Method) που έκανα στον 4770Κ. Ανάμεσα σε DIE και IHS έχω βάλει CLU και μεταξύ IHS - H110 Arctic ΜΧ4. Αν βάλεις CLU, οπωσδήποτε "μόνωση" στην σειρά των αντιστάσεων (εγώ έβαλα μαύρη σιλικόνη). Τεράστια διαφορά σε θερμοκρασίες πριν - μετά σε εμένα. Έχω πέσει και σε καλό κομμάτι και πάω στα 4.6GHz με μόνο 1.175V. Πριν το Delid έμπαινε σε Throttle... http://www.overclock.net/t/1313179/official-delidded-club-guide/24950#post_22284094 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Safis το delid με ποια μέθοδο το έκανες ; Πάντως στην φώτο του overclock.net ο 4770k σου πεντακάθαρος μετά το άνοιγμα, μάστορας απλά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Safis το delid με ποια μέθοδο το έκανες ; Πάντως στην φώτο του overclock.net ο 4770k σου πεντακάθαρος μετά το άνοιγμα, μάστορας απλά . Το γράφω. Razor Method = ξυραφάκι και συγκεκριμένα Astor BIC (αυτά που κόβουν τις φλέβες)... :p 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Πίστεψέ με το μάτι μου έπεσε κατευθείαν από εκεί που λέει my info και κάτω και στις φώτο και όχι στο ότι έγραφες πάνω πάνω razor method . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Με την μέγγενη μάλλον είναι λίγο πιο ασφαλές το delid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Με την μέγγενη μάλλον είναι λίγο πιο ασφαλές το delid. Εμένα με την μέγγενη δεν ξεκολλούσε με τίποτα και μου πέταξε και μια φλούδα απο το PCB... Βασικά και οι 2 τρόποι έχουν κινδύνους και ο σημαντικότερος είναι ότι παίζεις με έναν επεξεργαστή σχεδόν 400€... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα