Thanos1972 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Εδω και κανενα μηνα σκεφτομαι να κανω delid στον 4790Κ. σημερα που πεταχτηκα να παρω ξυραφακια ειδα οτι πουλουσαν και αυτα τα κλασσικα τα παλια τις λεπιδες που κοβουν και απο τις 2 πλευρες και λεω δεν τα παιρνεις να δοκιμασεις? με τα πολλα εχω 3 pentium 4 να καθονται και το δοκιμασα. αυτοι εχουν solder στον πυρηνα,ο πρωτος παρολλο που εκανα δουλεια με ξυραφακι δεν καταφερα να του βγαλω χωρις πολυ δυναμη το IHS αλλα στον δευτερο τα καταφερα και απο οτι ειδα δεν ειναι κατι δυσκολο να κανεις delid με ξυραφι.ουτε μια γραντζουνια δεν εκανα και εβγαλα και αυτη την μαυρη μ$#@%κια που εχουν σαν κολλα με την χρηση πιστωτικης. και αναρωτιεμαι,να μπω στην διαδικασια να κανω delid στον καλο επξεεργαστη?ειναι με παστα οποτε θα βγει πολυ ευκολα σε συγκριση με τον pentium 4. θα μου πεις οτι απο photos που εχω δει στο net,θελει πιο μεγαλη προσοχη αλλα πιστευω να τα καταφερω. τον εχει κανεις delidιαρισμενο να μου πει εντυπωσεις στο θεμα των θερμοκρασιων? οχι τιποτα αλλο αμα ειναι να ξεκινησουμε και κανενα club εδω μεσα γιατι δεν ειναι δυνατον να εχει ο storm 5.0ghz club και εμεις τιποτα. clubαρα θα το κανουμε.θα σας φερω και κοριτσια μεσα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Με το delid πρέπει να είσαι υπερβολικά προσεχτικός μην σφάξεις κάνα transistor από αυτά κοντά στην die, μιας και αν σου τύχει κάτι τέτοιο την έβαψες κυριολεκτικά. Θα δεις διαφορά στις θερμοκρασίες κυρίως, ωστόσο σε overclock δεν νομίζω να δεις διαφορά χωρίς να ξεπεράσεις το 1.3v με αυτή την motherboard ειδικά αν με 1.3v έχεις βρει ταβάνι στον 4790k σε συγκεκριμένα ρολόγια, αν θες κάτι ψηλότερο μια ακριβότερη μητρική θα ήταν το παν, αλλά μιας και το θέμα αφορά το delid από πρακτικής φύσεως αξίζει όμως θέλει χειρουργική ακρίβεια, προσέχεις για να έχεις . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Storm Θάνο διάβασε καλά δες κάμποσα βίντεο και με αποτυχημένες προσπάθειες και μετά ξεκίνα γιατι και ο επεξεργαστής που θέλεις να κάνεις delid δεν είναι και φθηνός 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Το μόνο αρνητικό κατά τη γνώμη μου είναι ότι ο επεξεργαστής σου χάνει την μεγάλη μεταπωλητική του αξία μετά από αυτό αφού στην ουσία δεν θα υπάρχει καν εγγύηση (όχι ότι έχει χρησιμεύσει ποτέ εγγύηση σε cpu). Θα έλεγα πως αξίζει με την προυπόθεση ότι θα πάνε όλα καλά αφού με λίγο ψάξιμο στο net είδα ότι υπάρχει διαφορά στη θερμοκρασία που είναι μεγάλο δώρο για έναν overclocker. Αν το κάνεις πάντως θέλουμε στατιστικά θερμοκρασίας πριν και μετά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνω με τον allday. οι διαφορες σε θερμοκρασιες σιγουρα θα ειναι πολυ μεγαλες μιας και ο 4790k πασχει εκει. αλλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα αποτυχιας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Storm --> Θάνο διάβασε καλά δες κάμποσα βίντεο και με αποτυχημένες προσπάθειες και μετά ξεκίνα γιατι και ο επεξεργαστής που θέλεις να κάνεις delid δεν είναι και φθηνός Fixed . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 ουπς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ευχαριστώ!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Σιγά δεν τρέχει κάτι, απλά μου έκανε εντύπωση, λέω είδα καλά ή φταίει το ότι είναι βράδυ . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 ωραια παιδια αλλα τωρα το bonus. για παστα αναμεσα στο die και το IHS θα μπει η pk3 και οχι τιποτα liquid metal.θα κανουμε τιποτα η μπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Διαφορά θα δεις και μάλιστα αρκετή στα temps.Βασικά μία από τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ θάνο αλλά μετά είπα τα 200-300mhz (και αυτά αν τα πάρει) που μπορεί να πάρει παραπάνω με σίγουρα καλύτερες θερμοκρασίες θα με βοηθήσουν κάπου ή να σκέφτομαι την μεταπωλιτική του αξία αργότερα ως normal cpu+την full εγγύηση που θα τον συνοδεύει?Ζυγαριά είναι και βλέπεις το τι ζητάς και που γέρνει η πλάστιγγα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Αν κάνεις delid μια mx-4 θα ήταν το 10 το καλό, ούτε πολύ ακριβή αλλά συνάμα αποτελεσματική. Αν το κάνεις το delid και το κάνεις σωστά, αφού πας να κερδίσεις θερμοκρασίες, βάλε τουλάχιστον την καλύτερη δυνατή πάστα στα λεφτά της, μιας και οι πολύ ακριβότερες θα σου δώσουν διαφορές της τάξεως των 1-2 βαθμών κελσίου. Η pk3 καλή είναι αλλά δεν θα την συνιστούσα για delid όταν υπάρχει η χιλιοδοκιμασμένη και αποδοτικότερη mx-4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 ^επετρεψε μου να εκφρασω τις διαφωνιες μου οσον αφορα την mx-4 σε συγκριση με την pk3 καθως ειναι αρκετα καλυτερη η pk3 (για τα δεδομενα των παστων παντα).ασε που την εχω..... θα το προχωρησω να το κανω παιδια αλλα μαλλον απο την καινουργια χρονια γιατι μεχρι να βγει ο χρονος τωρα θα με παει λιιιιγο $%@#ντας στην δουλεια.θα ενημερωσω με τεστ σε καθε περιπτωση.μεταπωλητικη αξια...ναι οκ αλλα μαλλον θα κρατηθει ο cpu με τον καιρο για να φυγει για upgrade σε κανενα αδερφο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ελπίζω να μην δοκιμασεις να παίξεις χωρίς το καπάκι. Τώρα αν θέλεις την γνώμη μου και 10c να κερδίσεις που χλωμό το κόβω δεν αξίζει την φασαρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 οχι ρε συ τι χωρις καπακι,ειπαμε.κοιτα ειναι πανευκολο με τα ξυραφακια.τουλαχιστον ετσι φανηκε στον pentium 4.οποτε why not?θα μου πεις χανεις την εγγυηση.αλλα παντα ειχα ενα θεμα με τις θερμοκρασιες,οσο πιο λιγο τοσο πιο καλα.θα το σκεφτω και θα δω.οταν θα κρατησω στο ενα χερι τον επεξεργαστη και στο αλλο την λεπιδα εκει θα δειξει τι θα γινει. (αν και μαλλον θα το κανω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 4770 θα σου έλεγα ναι και εύκολα,4790 θα σου πω άδικος κόπος. Φαίνεσαι αποφασισμένος κ θα το κάνεις,αλλά αφού ρωτάς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα