Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και δεν μου λες ρε μεγάλε δάσκαλε που μας συμβουλεύεις το τι να γράφουμε, αν ένα laptop δείχνει κανονικά σε εξωτερική οθόνη ενώ έχει πρόβλημα στην δική του πιστεύεις ότι μπορεί να είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών?

Από άλλη κάρτα οδηγείται η εξωτερική οθόνη, και από άλλη η δική του?

Και πριν δίνεις συμβουλές σε άλλους, φρόντισε να διαβάζεις τα σχόλια πριν απαντάς.

Οι συμβουλές που δίνεις με ύφος καθηγητή, έχουν ήδη απαντηθεί.

απο οσα διαβασα δεν εχεις ιδεα  απο το αθλημα.

προτεινες οτι ειναι inverter και οτι σιγουρα δεν ειναι γραφικων ενω ειναι ξεκαθαρο οτι το inverter εδινε φως.

κατσε κ διαβασε λοιπον τι γραφω,κοιμησου και ισως οταν ξυπνησεις να εχεις καταλαβει για τι πραμα μιλαω.

δεν εχεις εμπειρια προφανως,απλα ελυσες ενα λαπτοπ μια φορα κ θεωρεις οτι μπορεις να δινεις συμβουλες και να ειρωνευεσαι κιολας ατομα που γνωριζουν 2 πραματα παραπανω απο σενα.

δεν εχω χρονο για αντιπαραθεσεις,αλλα θα το ξαναπω:μη δινετε συμβουλες ενω δεν εισαστε σιγουροι για αυτα που λετε.

• Like 2
Δημοσ.

.... ενω ειναι ξεκαθαρο οτι το inverter εδινε φως.

Εφόσον το inverter δίνει φως, είναι φανερό ότι είσαι ειδικός.

Υποκλίνομαι στο μέγεθος της εμπειρίας σου.

• Like 1
Δημοσ.

Το να λες να αλλάξει τον inverter όταν ο inverter δουλεύει σε κάνει εσένα ειδικό δηλαδή;

Εντάξει δε δίνει το φως ο inverter, το δίνει η λάμπα. Καλύφθηκες;

• Like 1
Δημοσ.

Το να λες να αλλάξει τον inverter όταν ο inverter δουλεύει σε κάνει εσένα ειδικό δηλαδή;

Εντάξει δε δίνει το φως ο inverter, το δίνει η λάμπα. Καλύφθηκες;

Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Και έλα που το πρόβλημα είναι ο inverter .....

• Like 1
Δημοσ.

Θα παραγγείλω ενα καινούργιο inverter γιατί το laptop δουλεύει οκ οταν ειναι στην εξωτερική οθόνη δεν μου κανει κάποιο παράξενο πρόβλημα θα κανω και άλλες δοκιμές.

Δημοσ.

Τι μπορει να φταίει; στην εξωτερικη οθονη δουλεύει μια χαρα ελέγχω και θερμοκρασίες είμαι φυσιολογικές. Εχω απεγκαταστησει τους driver μήπως αλλαξει κατι αλλα μάταια. Μήπως το καλωδιο συνδέσεις στην mobo απο την οθονη να φταει ;

Δημοσ.

Παιδιά μετά από δοκιμές το πρόβλημα λύθηκε και θα ήθελα να βοηθήσω και εγώ καποιον αλλον με παρόμοιο πρόβλημα.

Τελικά ήταν μπλοκαρισμενο θα έλεγα μπρικαρισμενο όπως θελει κάνεις ας το ονομάσει το inverter.

Ενω ειχα το laptop μου σε εξωτερική οθόνη συνδεδεμένο πειραζα το καλώδιο της οθόνης να δω μήπως και παίξει αλλα μάταια, στην συνέχεια όμως ενώ ήταν αναμμένο το laptop πειραζω και το inverter βγαζω το πρωτο φυσακι τον ξανα συνδέω μετα το δεύτερο αυτο που εχει δυο δοντάκια η οθόνη απο το laptop μαυρίζει. κανω μια επανεκκίνηση το laptop απο το power button αυτο ηταν το πρόβλημα λυθηκε. Σας ευχαριστω όλους για τις πολύ τιμές συμβουλές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...