Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τότε πας πρώτα για αλλαγή inverter, και αν δεν λυθεί το πρόβλημα σε αλλαγή screen.

Inverter γιατί να αλλάξει αφού του δουλεύει;

• Like 2
Δημοσ.

Σιγουρα όμως δεν ειναι καρτα γραφικών ;

Το προβλημα απο οτι μου ειπε η φιλη μου ειχε ενα κινέζικο τροφοδοτικό και τις εκανα διάφορα κολπα και μετα εκλεισε απότομα και εχω τωρα το θεμα με την οθονη.

Δημοσ.

Παιδια αλλαξα οθονη με το ιδιο inverter και πάλι τα ιδια. Μαλλον φταίει το inverter εσείς τι λετε ;εχω ενα αλλο μοντελο hp αλλά για ενα pin δεν ταιριάζει.

Δημοσ.

Βρήκες ίδιο πάνελ/οθόνη και δοκίμασες;

Καλωδιοταινία;

Επίσης έκανες εκτεταμένες δοκιμές σε εξωτερικό μόνιτορ ή απλά έριξες μια ματιά;

Δημοσ.

καλημέρα και χρονια πολλα , εφόσον ανάβουν οι λάμπες 90% panel

Το panel ειναι απο αλλο laptop με ίδιους κωδικούς στα panel και ιδια καλώδιο ταινία και inverter. Μαλλον δεν πρέπει να είναι το panel.

Δημοσ.

Το οτι παιζει σε εξωτερικη οθονη δε σημαινει οτι ΣΙΓΟΥΡΑ δε φταιει η καρτα γραφικων.

εχουμε ξαναπει,εφοσον δεν εισαστε σιγουροι μη γραφετε οτι νομιζετε,παιρνετε κοσμο στο λαιμο σας ετσι,ειδικα οταν δινετε τοση εμφαση στα γραπτα σας.

αμα λεει οτι εκλεινε τοτε ειναι θεμα θερμοκρασιας και πιθανοτατα εχει κλασει η καρτα γραφικων γενικοτερα,απλα οχι αρκετα.
τσεκαρισμενα,εχω συνδεσει λαπτοπ σε εξωτερικη οθονη και επαιζε κανονικα ενω ειχε θεμα στη γραφικων.
καλο θα ειναι ο φιλος να βγαλει το ανεμιστηρακι και να μας πει τι κατασταση επικρατει στην ψυκτρα και στο ανεμιστηρακι.

Δημοσ.

Το οτι παιζει σε εξωτερικη οθονη δε σημαινει οτι ΣΙΓΟΥΡΑ δε φταιει η καρτα γραφικων.

εχουμε ξαναπει,εφοσον δεν εισαστε σιγουροι μη γραφετε οτι νομιζετε,παιρνετε κοσμο στο λαιμο σας ετσι,ειδικα οταν δινετε τοση εμφαση στα γραπτα σας.

αμα λεει οτι εκλεινε τοτε ειναι θεμα θερμοκρασιας και πιθανοτατα εχει κλασει η καρτα γραφικων γενικοτερα,απλα οχι αρκετα.

τσεκαρισμενα,εχω συνδεσει λαπτοπ σε εξωτερικη οθονη και επαιζε κανονικα ενω ειχε θεμα στη γραφικων.

καλο θα ειναι ο φιλος να βγαλει το ανεμιστηρακι και να μας πει τι κατασταση επικρατει στην ψυκτρα και στο ανεμιστηρακι.

Φιλε μου και εγω δεν γνωριζω καλα και δεν ειπα οτι ειναι νόμος.

Φιλε μου και εγω δεν γνωριζω καλα και δεν ειπα οτι ειναι νόμος.

Με ολο τον σεβασμο το λεω γιατι ψαχνω να βρω μια λύση και δεν μπορω.

Δημοσ.

το λεω για καποιον που εγραψε με bold και χρωμα οτι σιγουρα δε φταιει η καρτα γραφικων,και για οποιον απανταει γενικοτερα με τοση σιγουρια κ εμφαση,οχι για σενα φιλε μου.

εσυ καλο θα ηταν να λυσεις ψυκτρα κ ανεμιστηρακι και να δεις τι γινεται εκει μεσα,αν και οπως το βλεπω δεν ειναι καλα τα νεα..

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς να λύσω το ανεμιστήρα και ψυκτρα;

Το έχω κάνει εχω αλλάξει θερμοαγωγημα υλικά αλλα δεν άλλαξε κάτι..

Δημοσ.

το λεω για καποιον που εγραψε με bold και χρωμα οτι σιγουρα δε φταιει η καρτα γραφικων,και για οποιον απανταει γενικοτερα με τοση σιγουρια κ εμφαση,οχι για σενα φιλε μου.

εσυ καλο θα ηταν να λυσεις ψυκτρα κ ανεμιστηρακι και να δεις τι γινεται εκει μεσα,αν και οπως το βλεπω δεν ειναι καλα τα νεα..

Και δεν μου λες ρε μεγάλε δάσκαλε που μας συμβουλεύεις το τι να γράφουμε, αν ένα laptop δείχνει κανονικά σε εξωτερική οθόνη ενώ έχει πρόβλημα στην δική του πιστεύεις ότι μπορεί να είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών?

Από άλλη κάρτα οδηγείται η εξωτερική οθόνη, και από άλλη η δική του?

Και πριν δίνεις συμβουλές σε άλλους, φρόντισε να διαβάζεις τα σχόλια πριν απαντάς.

Οι συμβουλές που δίνεις με ύφος καθηγητή, έχουν ήδη απαντηθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε αγορίνα μου το λαπτοπ σε ένα μόνιτορ και στρέσαρε τη vga του να δεις αν έχει θέματα.

Με μαντεψιές δε γίνεται διάγνωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...