Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε όλους.

Εχω ενα laptop hp g7000 απο μια φιλη που μου το εδωσε να το κανω format.

Η κοπελα μου ειπε οτι πριν μου το δώσει το laptop έκλεισε απότομα και μετα μου το έφερε.

Με το που το ανοίγω μου βγαζει άσπρη οθονη και μετα οταν φορτώνουν τα windoows βγάζει και διάφορα χρωματα.

Οταν συνδέσω το laptop μεσω dvi σε hdtv δειχνει κανονικά την επιφάνεια εργασίας του laptop.

Στην οθονη του laptop εμφανίζει μονο την ασπρη οθονη που δεν διακρίνω τιποτα.

Και ρωτώ το πρόβλημα είναι η καρτα γραφικων η οθόνη; αυτή την στιγμή το εχω κανει βίδες για να αλλαξω θερμοαγωγημα υλικά και να δοκιμάσω.

Δημοσ.
Γεια χαρα σε όλους.

Η κοπελα μου ειπε οτι πριν μου το δώσει το laptop έκλεισε απότομα και μετα μου το έφερε.

Με το που το ανοίγω μου βγαζει άσπρη οθονη και μετα οταν φορτώνουν τα windoows βγάζει και διάφορα χρωματα.

Οταν συνδέσω το laptop μεσω dvi σε hdtv δειχνει κανονικά την επιφάνεια εργασίας του laptop.

Και ρωτώ το πρόβλημα είναι η καρτα γραφικων η οθόνη; αυτή την στιγμή το εχω κανει βίδες για να αλλαξω θερμοαγωγημα υλικά και να δοκιμάσω.

Tην απάντηση την δίνεις μόνος σου:  η οθόνη

• Like 1
Δημοσ.

Άσπρη οθόνη, στο 90% των περιπτώσεων που έχω συναντήσει, σημαίνει πρόβλημα στην καλωδιοταινία (συνήθως η επαφή στο πίσω μέρος της οθόνης έχει 'ξεπιάσει').

Στο υπόλοιπο 10% έφταιγε η κάρτα γραφικών.

Τα διάφορα χρώματα που λες ότι βγάζει, συνηγορούν μάλλον για την δεύτερη περίπτωση: πρόβλημα στην κάρτα γραφικών.

Για να το επιβεβαιώσεις, συνέδεσε το laptop σε μια εξωτερική οθόνη και δες αν κάνει τα ίδια.

Δημοσ.

Για την ασπρη οθονη που λες ειναι οθονη-καλωδιοταινια για τα χρωματα ειναι καρτα γραφικων μαζι με ισως υψηλες θερμοκρασιες...το ανεμιστηρακι δουλευει;τσεκαρε θερμοκρασιες με speccy/hwmonitor ;)

Δημοσ.

Το εχω κανει βίδες τωρα και εχω ανοιξει και την οθονη να δω μήπως ξέφυγε απο πισω καποιο καλωδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω κανει βίδες τωρα και εχω ανοιξει και την οθονη να δω μήπως ξέφυγε απο πισω καποιο καλωδιο.

Γεια χαρα σε όλους.

Ξεχασα, λες οτι εκλεινε!Κανει μπαμ πως ειναι θερμοκρασιες(αν οχι θερμοκρασιες τοτε το powerjack τροφοδοσιας...)

Δημοσ.

Παιδια όπως εχω πει ανοιξα και την οθονη του laptop και η πισω καλώδιο ταινία νομιζω οτι εχει φυγει καποιο pin.

post-184614-0-24089200-1450471351_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

η προσωπικη μου εκτιμηση ειναι πως με μια οθονουλα θα εισαι ενταξει

(αν το προβλημα βρισκοταν στη καρτα γραφικων θα το εκανε και στην εξωτερικη)

πινακια δε λειπουν ετσι ειναι

Δημοσ.

η προσωπικη μου εκτιμηση ειναι πως με μια οθονουλα θα εισαι ενταξει

(αν το προβλημα βρισκοταν στη καρτα γραφικων θα το εκανε και στην εξωτερικη)

πινακια δε λειπουν ετσι ειναι

Βλεπω λειπουν δυο, δε ξερω αμα εχει σχεση! :)

Δημοσ.

Μιλησα με ενα παιδι για να αγορασω οθονη και η εκτίμηση του ειναι οτι φταει η καρτα γραφικων. Και εγω δεν μπορω να καταλαβω μιας και στην εξωτερικη οθονη δουλεύει.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια όπως εχω πει ανοιξα και την οθονη του laptop και η πισω καλώδιο ταινία νομιζω οτι εχει φυγει καποιο pin.

Δεν νομίζω.

Τα pins δεν φεύγουν από μόνα τους.

..... μιας και στην εξωτερικη οθονη δουλεύει.

Αφού δουλεύει σε εξωτερική οθόνη, σίγουρα δεν είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών.

Θα σε συμβούλευα να το ξανακλείσεις τοποθετώντας με προσοχή την καλωδιοταινία, ασφαλίζοντάς την καλά στο πίσω μέρος της οθόνης με σελοτέιπ ή ακόμα καλύτερα αν έχεις ειδική adhesive tape για PCBs, και δες αν το πρόβλημα οφείλετο στις συνδέσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ξανα εκλεισα το laptop έβαλα θερμοαγωγημη πάστα και tapepast στην κάρτα γραικών κολησα και την σύνδεση στην οθόνη με σελοτειπ αλλά πάλι τα ίδια .

Δημοσ.

Ξανα εκλεισα το laptop έβαλα θερμοαγωγημη πάστα και tapepast στην κάρτα γραικών κολησα και την σύνδεση στην οθόνη με σελοτειπ αλλά πάλι τα ίδια .

Τότε πας πρώτα για αλλαγή inverter, και αν δεν λυθεί το πρόβλημα σε αλλαγή screen.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...