Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια εχθες αρχησε να μου κανει αυτο το πραγμα ειναι 2 χρονών περιπου https://vid.me/cEJd

εβγαλα το hdmi την άφησα μονο με την τροφοδοσια και παλυ τα ιδια λογικα εχει κατι η οθονη και οχι καποιο καλωδιο η υποδοχη απο την καρτα γραφικων αυτο που θελω να μου πείτε αν φτιάχνεται και το κόστος και αν αξίζει 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια εχθες αρχησε να μου κανει αυτο το πραγμα ειναι 2 χρονών περιπου https://vid.me/cEJd

εβγαλα το hdmi την άφησα μονο με την τροφοδοσια και παλυ τα ιδια λογικα εχει κατι η οθονη και οχι καποιο καλωδιο η υποδοχη απο την καρτα γραφικων αυτο που θελω να μου πείτε αν φτιάχνεται και το κόστος και αν αξίζει

• δοκίμασε την οθόνη σε άλλον υπολογιστή -λαπτοπ 
  • δοκίμασε τον υπολογιστή σε άλλη τηλεόραση -οθόνη 
  • βγάλε την κάρτα γραφικών και συνέδεσε την οθόνη στην ενσωματωμένη (εφόσον υπάρχει)

γράψε από τι αποτελείτε το σύστημα σου 

Δημοσ.

• δοκίμασε την οθόνη σε άλλον υπολογιστή -λαπτοπ 
  • δοκίμασε τον υπολογιστή σε άλλη τηλεόραση -οθόνη 
  • βγάλε την κάρτα γραφικών και συνέδεσε την οθόνη στην ενσωματωμένη (εφόσον υπάρχει)

γράψε από τι αποτελείτε το σύστημα σου 

εφόσον την έβαλα μονο στο ρεύμα και μου εκανε το ίδιο δεν νομιζω να εχει σημασια να την δοκιμάσω σε αλλο pc.. αλλα αυριο θα δοκιμασω.... το συστημα αποτελείτε απο cpu:fx-6300 mobo-gigabyte 970a ud3 rev.3.0 vga:gigabyte 7850 2gb ram:8 gb hyperx fury black psu:xilence 480watt 

Δημοσ.

εφόσον την έβαλα μονο στο ρεύμα και μου εκανε το ίδιο δεν νομιζω να εχει σημασια να την δοκιμάσω σε αλλο pc.. αλλα αυριο θα δοκιμασω.... το συστημα αποτελείτε απο cpu:fx-6300 mobo-gigabyte 970a ud3 rev.3.0 vga:gigabyte 7850 2gb ram:8 gb hyperx fury black psu:xilence 480watt 

σίγουρα πρόβλημα σε φωτισμό είναι ποιο μοντέλο οθόνη έχεις για να δούμε το ανταλλακτικό και εάν αξίζει η επισκευή της 

Δημοσ.

σίγουρα πρόβλημα σε φωτισμό είναι ποιο μοντέλο οθόνη έχεις για να δούμε το ανταλλακτικό και εάν αξίζει η επισκευή της 

lg w2361v

Δημοσ.

lg w2361v

Δεν νομίζω να αξίζει να την φτιάξεις είναι ακριβό το ανταλλακτικό  εάν χρειαστεί καινούρια πλακέτα πήγαινε την σε έναν ηλεκτρονικό μήπως είναι κάποιος πυκνωτής αλλιώς μην δόσεις άδικα χρήματα .

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να είναι η logic board της οθόνης, και όπως είπε και ο προηγούμενος δεν αξίζει να την φτιάξεις γιατί ακόμα και μεταχειρισμένη πλακέτα να πάρεις είναι πάλι ακριβή + έξοδα αποστολής.

Αν ήταν κάποιος πυκνωτής από την power board τότε θα άξιζε μιας και το κόστος είναι λιγότερο από 10ευρώ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα σας και καλή χρονια την πήγα και επειδη έπεσαν οι γιορτες και την κοίταξε σήμερα και με είπε έχει σπάσιμο στο panel και δν ξερει αν μπορει να το φτιάξει αλα θα το κοιτάξει μήπως κάνει κάτι  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...