tredicesima Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Κατάλαβα. Έχουμε το ίδιο (το 1ο από τα 2) και μόλις ετοίμασα τη συσκευασία να την πάω για αλλαγή. Θα σας πω εντυπώσεις όταν πάρω το νέο προϊόν. Ευχαριστώ και πάλι.
tredicesima Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 "E-SHOP.GR TMHMA SERVICE: ΣTAYPOYΠOΛHΣ. TO ΠPOION ΣAΣ ANTIKATAΣTAΘHKE. ΘA ENHMEPΩΘEITE AΠO TO KATAΣTHMA ΠOY TO ΠAPAΔOΣATE ΓIA TH ΠAPAΛABH TOY." Τελικά είχατε δίκαιο και ευχαριστώ που μου εκθέσατε τις απόψεις σας και πήρα τελικά την απόφαση να το αλλάξω, γιατί ήταν όντως ελαττωματικό. 1
Joshua21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Το ότι θα στην αντικαταστήσουν δεν συνεπάγεται ότι ήταν όντως ελλατωματική, ίσως να μην την κοίταξαν καν. Μόλις δοκιμάσεις τη νέα θα δεις.
tredicesima Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Το ότι θα στην αντικαταστήσουν δεν συνεπάγεται ότι ήταν όντως ελλατωματική, ίσως να μην την κοίταξαν καν. Μόλις δοκιμάσεις τη νέα θα δεις. Επειδή μόλις δοκίμασα το νέο (σε αντικατάσταση του παλιού) ενημερώνω οτι τελικά ήταν όντως ελαττωματικό. Έπιασε σε 4 λεπτά τη θερμοκρασία που το άλλο έπιανε σε μία ώρα και μετά από μία ώρα έκαιγε όπως καίει μια ηλεκτρική θερμοφόρα. Joshua 21 μήπως έπεσες κι εσύ σε ελαττωματικό και δεν το ξέρεις; Και πάλι ευχαριστώ τα παιδιά που είχαν εμπειρία επί του θέματος για τις συμβουλές τους και έτσι παρακινήθηκα να ζητήσω αντικατάσταση. 1
Joshua21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή μόλις δοκίμασα το νέο (σε αντικατάσταση του παλιού) ενημερώνω οτι τελικά ήταν όντως ελαττωματικό. Έπιασε σε 4 λεπτά τη θερμοκρασία που το άλλο έπιανε σε μία ώρα και μετά από μία ώρα έκαιγε όπως καίει μια ηλεκτρική θερμοφόρα. Joshua 21 μήπως έπεσες κι εσύ σε ελαττωματικό και δεν το ξέρεις; Και πάλι ευχαριστώ τα παιδιά που είχαν εμπειρία επί του θέματος για τις συμβουλές τους και έτσι παρακινήθηκα να ζητήσω αντικατάσταση. Δεν νομίζω, πιστεύω πως απλά το "καίει" το αντιλαμβανόμαστε με διαφορετικό τρόπο. Μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ με το δικό μου αναμμένο ακόμα και στην πρώτη σκάλα, η απόδοση του με υπερκαλύπτει.
Craven Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Μετά απο 1 χρόνο επαναφέρω το θέμα (δεν ξέρω αν υπάρχει πιο καινούριο, αυτό μου έβγαλε σαν πιο πρόσφατο το search) για να κάνω μια ερώτηση. Αγόρασα ο Σάββατο απο Σκλαβενίτη 2 ηλεκτρικά υποστρώματα Singer, συγκεκριμένα αυτό ακριβώς το φλις http://www.mediamarkt.gr/el/product/_singer-seubf-140-%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8C-1204771.html καθώς και το αντίστοιχο μονό του (αντί για -140 είναι -80 το μοντέλο) σε προσφορά στα 30 ευρώ (σύνολο μαζί με το -20% που είχε) το διπλό και κάτω απο 20 το μονό (την οποία θεώρησα αρκετά καλή καθώς ακριβώς απέναντι το ΜΜ το είχε 49 το διπλό και 40 αν θυμάμαι το μονό). Αφού διάβασα πρώτα για την χρήση και διάβασα και το παρόν θέμα, έκανα ότι είπατε, έβαλα πρώτα το διπλό με ένα κατωσέντονο απο πάνω, το άπλωσα έτσι ώστε να ξεκινάει απ τον ώμο, το άνοιξα στο 3 ώστε να ζεστάνει μια καλή με σκοπό μετά όταν θα ξαπλώναμε να το γυρνούσαμε στο 1 (εγώ επειδή δεν κρυώνω στην δική μου μεριά δεν το άναψα). Αυτό που είδαμε είναι πως μετά απο μισή ώρα ήταν ανεπαίσθητα χλιαρό. Θεώρησα πως ήταν αυτό που λέγατε για ελαττωματικό αλλά μετά παρατήρησα πως κάτω απ το μαξιλάρι στο σημείο που ήταν πάνω στο ηλεκτρικό ανώστρωμα εκεί ήταν αρκετά ζεστό, έβαλα το μαξιλάρι σε άλλο σημείο που έβλεπα πως δεν ζέσταινε επίτηδες είδα πως και εκεί ζεστάθηκε αρκετά. μετά σκέπασα και την κουβέρτα απο πάνω (πριν το είχα ξεσκέπαστο το κρεβάτι) και είδα πως έγινε λίγο πιο ζεστό γενικά. Μου φάνηκε περίεργο και η γυναίκα μου ξάπλωσε πάνω χωρίς να το πάει στο 1 και όντως μετά απο λίγη ώρα εκεί που ακουμπούσε η ίδια και μόνο εκεί, ζεσταινόταν, στο υπόλοιπο όμως ήταν απλά ελάχιστα χλιαρό. Όπως μου το περιέγραψε είναι σαν να ζεσταίνει όπου ακουμπούσε, δηλαδή αν κοιμόταν στο πλάι θα ήταν ζεστά απο κάτω της αλλά όχι δεξιά-αριστερά της οπότε με το που γυρνούσε πχ μπρούμυτα ήταν τεράστια η διαφορά το ίδιο και αν ξεσκέπαζε το κρεβάτι πχ να σηκωθεί για κάτι μετά το έβρισκε κρύο στην ουσία. Βέβαια απ την άλλη όταν τελικά κοιμόταν και έμενε στο ίδιο σημείο το 3 όντως δεν αντέχετε για ύπνο ενώ έκλεισε και το 1 κάποια στιγμή μέσα στο βράδυ αφού ένοιωσε να ζεστάθηκε (φυσιολογικό, δεν έχει κρύα ακόμα) Δοκίμασα το μονό και εγώ στο γραφείο για το οποίο το πήρα και είδα παρόμοια συμπεριφορά στην ουσία.. το 3 όσο και να το αφήσεις χωρίς άνθρωπο ή κάτι απο πάνω δεν... αν ξαπλώσεις στο σημείο που ξαπλώνεις ζεσταίνει και μάλιστα στο 3 αρκετά, αλλά όχι στα υπόλοιπα σημεία ιδιαίτερα.. στο 1 μετά δεν νιώθεις κάποια ιδιαίτερη ζέστη (ίσως λογικό αφού το συγκεκριμένο στην σκάλα 1 έχει 30 ή 35 βαθμούς) αλλά με τα κρύα που (δεν) έχει τώρα κοιμάσαι σίγουρα πιο ζεστά. Γενικά αυτή η συμπεριφορά είναι σωστή? Όταν λέτε ότι το βάζουμε 10-20 λεπτά στο 3 και θα ζεστάνει αρκετά, εννοείτε με άνθρωπο πάνω? Υπάρχει κάτι που δεν κάνω σωστά ώστε να ξαναδοκιμάσω με πιο σωστό τρόπο? Ξαναλέω πως αν δεν ήταν το να ζεσταίνει αρκετά στο 3 στο σημείο που είσαι εσύ πάνω θα θεωρούσα πως έχει θέμα γιατί στα άλλα σημεία μερικές φορές ούτε καν χλιαρό δεν το λες. Αν είναι σωστή η συμπεριφορά δεν θα την θεωρήσω κακή αγορά αφού αντικειμενικά κοιμάσαι πιο ζεστά γενικά και 2 μέρες τώρα ο κλιματισμός το βράδυ δεν έχει ανάψει στο ζεστό αλλά απ την άλλη αν κάτι δεν είναι σωστό θα ήθελα να το ξέρω ώστε να προβώ σε αλλαγή.. 1
dollyyy19 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 σε οσα εχω,αναβουν κανονικα,δεν θελουν βαρος.εγω τα δικα σου τα θεωρω ελατωματικα.αναβω τα δικα μου στο 3,και σε 15 λεπτα,υπολογιζω να πιανει το 50αρι.δεν το μετρησα και ποτε. 1
txcellas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Περσι ανοιξα πολυ λιγο τα κλιματιστικο για θερμανση. Κοιμαμαι με την 1τη σκαλα της ηλεκτρικης κουβερτας. Απειροελαχιστη καταναλωση πραγματικα 50watt νομιζω. Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει. Αλλες φορες που ειχα θεμα με την μεση παλι με βοηθησε η κουβερτα. Για τα 25-30 ευρω που την πηρα απο eshop απειρα ευχαριστημενος!
kage Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 EMF standard: Πλήρης εξουδετέρωση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων Το χουν ολα αυτο?γινετε ή απλα το γραφουν για να πουλανε?
theo93 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Μετά απο 1 χρόνο επαναφέρω το θέμα (δεν ξέρω αν υπάρχει πιο καινούριο, αυτό μου έβγαλε σαν πιο πρόσφατο το search) για να κάνω μια ερώτηση. Αγόρασα ο Σάββατο απο Σκλαβενίτη 2 ηλεκτρικά υποστρώματα Singer, συγκεκριμένα αυτό ακριβώς το φλις http://www.mediamarkt.gr/el/product/_singer-seubf-140-%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8C-1204771.html καθώς και το αντίστοιχο μονό του (αντί για -140 είναι -80 το μοντέλο) σε προσφορά στα 30 ευρώ (σύνολο μαζί με το -20% που είχε) το διπλό και κάτω απο 20 το μονό (την οποία θεώρησα αρκετά καλή καθώς ακριβώς απέναντι το ΜΜ το είχε 49 το διπλό και 40 αν θυμάμαι το μονό). Αφού διάβασα πρώτα για την χρήση και διάβασα και το παρόν θέμα, έκανα ότι είπατε, έβαλα πρώτα το διπλό με ένα κατωσέντονο απο πάνω, το άπλωσα έτσι ώστε να ξεκινάει απ τον ώμο, το άνοιξα στο 3 ώστε να ζεστάνει μια καλή με σκοπό μετά όταν θα ξαπλώναμε να το γυρνούσαμε στο 1 (εγώ επειδή δεν κρυώνω στην δική μου μεριά δεν το άναψα). Αυτό που είδαμε είναι πως μετά απο μισή ώρα ήταν ανεπαίσθητα χλιαρό. Θεώρησα πως ήταν αυτό που λέγατε για ελαττωματικό αλλά μετά παρατήρησα πως κάτω απ το μαξιλάρι στο σημείο που ήταν πάνω στο ηλεκτρικό ανώστρωμα εκεί ήταν αρκετά ζεστό, έβαλα το μαξιλάρι σε άλλο σημείο που έβλεπα πως δεν ζέσταινε επίτηδες είδα πως και εκεί ζεστάθηκε αρκετά. μετά σκέπασα και την κουβέρτα απο πάνω (πριν το είχα ξεσκέπαστο το κρεβάτι) και είδα πως έγινε λίγο πιο ζεστό γενικά. Μου φάνηκε περίεργο και η γυναίκα μου ξάπλωσε πάνω χωρίς να το πάει στο 1 και όντως μετά απο λίγη ώρα εκεί που ακουμπούσε η ίδια και μόνο εκεί, ζεσταινόταν, στο υπόλοιπο όμως ήταν απλά ελάχιστα χλιαρό. Όπως μου το περιέγραψε είναι σαν να ζεσταίνει όπου ακουμπούσε, δηλαδή αν κοιμόταν στο πλάι θα ήταν ζεστά απο κάτω της αλλά όχι δεξιά-αριστερά της οπότε με το που γυρνούσε πχ μπρούμυτα ήταν τεράστια η διαφορά το ίδιο και αν ξεσκέπαζε το κρεβάτι πχ να σηκωθεί για κάτι μετά το έβρισκε κρύο στην ουσία. Βέβαια απ την άλλη όταν τελικά κοιμόταν και έμενε στο ίδιο σημείο το 3 όντως δεν αντέχετε για ύπνο ενώ έκλεισε και το 1 κάποια στιγμή μέσα στο βράδυ αφού ένοιωσε να ζεστάθηκε (φυσιολογικό, δεν έχει κρύα ακόμα) Δοκίμασα το μονό και εγώ στο γραφείο για το οποίο το πήρα και είδα παρόμοια συμπεριφορά στην ουσία.. το 3 όσο και να το αφήσεις χωρίς άνθρωπο ή κάτι απο πάνω δεν... αν ξαπλώσεις στο σημείο που ξαπλώνεις ζεσταίνει και μάλιστα στο 3 αρκετά, αλλά όχι στα υπόλοιπα σημεία ιδιαίτερα.. στο 1 μετά δεν νιώθεις κάποια ιδιαίτερη ζέστη (ίσως λογικό αφού το συγκεκριμένο στην σκάλα 1 έχει 30 ή 35 βαθμούς) αλλά με τα κρύα που (δεν) έχει τώρα κοιμάσαι σίγουρα πιο ζεστά. Γενικά αυτή η συμπεριφορά είναι σωστή? Όταν λέτε ότι το βάζουμε 10-20 λεπτά στο 3 και θα ζεστάνει αρκετά, εννοείτε με άνθρωπο πάνω? Υπάρχει κάτι που δεν κάνω σωστά ώστε να ξαναδοκιμάσω με πιο σωστό τρόπο? Ξαναλέω πως αν δεν ήταν το να ζεσταίνει αρκετά στο 3 στο σημείο που είσαι εσύ πάνω θα θεωρούσα πως έχει θέμα γιατί στα άλλα σημεία μερικές φορές ούτε καν χλιαρό δεν το λες. Αν είναι σωστή η συμπεριφορά δεν θα την θεωρήσω κακή αγορά αφού αντικειμενικά κοιμάσαι πιο ζεστά γενικά και 2 μέρες τώρα ο κλιματισμός το βράδυ δεν έχει ανάψει στο ζεστό αλλά απ την άλλη αν κάτι δεν είναι σωστό θα ήθελα να το ξέρω ώστε να προβώ σε αλλαγή.. Εγώ την βάζω στο τρία κάνα μισάωρο πριν ξαπλώσω και από πάνω απλώνω την κουβέρτα. Όταν ξαπλώσω είναι έτοιμο. Όσες φορες το εχω ξεχάσει αναμένω σηκώνομαι μετά απο κανα δίωρο μουσκεμένος. Δεν ξανά είχα αλλά την θεωρώ από τις καλύτερες αγορές-δώρα της μαμάς
villasg Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μια και πετυχα το θεμα να πω και εγω κατι . Χρηστης Ελληνικης ηλεκτρικης κουβερτας κοντα στα 30 χρονια . Την ειχα παρει απευθειας αποο το εργοστασιο στην λημνο , που ειχα πιασει λιμανι εκει με το καραβι . Εξωπραγματικο το ειδος για την εποχη εκεινη , σε οποιον το ελεγα μου ελεγε εισαι τρελλος και θα παθεις ηλεκτροπληξια και αλλα τετοια κουλα. Αλλα με εχουν σωσει σπιτι , στο εξοχικο , γονείς κλπ κλπ Την πρωτη δικια μου την αλλαξα μεσω προγραματος αντικαταστασης απο τον κατασκευαστη πριν 3 χρονια ( οχι δεν ειχε κανενα προβλημα ) . Θα ελεγα να εμπιστευτείτε Ελληνικα προιοντα και να παρετε μια καλη κουβερτα και οχι τις κινεζιες που κυκλοφορουν ..... αυτη ειναι η μαρκα / κατασκευαστης http://www.dream.com.gr
tzelen Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 +1 και από εμένα για ηλεκτρικό υπόστρωμα. Το βάζω στο 3 περίπου μισή ώρα πριν τον ύπνο και μετά το κλείνω εντελώς. Αφαιρεί την υγρασία, φυσικά ζεσταίνεται το κρεβάτι και μετά δεν το χρειάζεσαι (τουλάχιστον όχι εγώ). Επιπρόσθετα, η χρήση του καθιστά το επιχείρημα δεν μπορώ ρε μωρό, κρυώνω ανύπαρκτο
pollop Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Απο τις μεγαλυτερες ανακαλυψεις τις ανθρωποτητας παιδια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα