Glikos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Απο το lidl και ειναι silvercrest.πηρα και θερμαινομενο υποστρωμα μινι. Για να ζεσταινω την γατα μου.Η τον κωλο μου. Με αυτά που διαβάζω ψήνομαι και εγώ να πάρω υπόστρωμα ή κουβέρτα να ζεσταίνω τον κώλο μου. Από το lidl το υπόστρωμα που πήρες είναι καλό, αξίζει?
Vapir Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Με κανα 30ρι παίρνεις κομπλέ υπόστρωμα , δεν έχει θέμα. Εγώ πήρα απο φαρμακείο αλλα έχει και στα super market κ έχουν 1-2 χρόνια εγγύηση . Αξίζει με χίλια , απλά δεν ξέρω μην είναι επικίνδυνο αν κατουρηθείς εσύ ή καμια γάτα σου κ είναι στην πρίζα ? Έχουν ασφάλεια ? γνωρίζει κάποιος? προσωπικά δεν κατουριέμαι ε χαχα αλλα δεν θα το πρότεινα σαν λύση για κάποιον παππού-γιαγιά. Site: link Από το 2001 και έπειτα, οι ηλεκτρικές κουβέρτες κατασκευάζονται με ενσωματωμένα συστήματα ασφαλείας, με μηχανισμό αυτόματης διακοπής τροφοδοσίας ανάλογα με την επιθυμητή θερμοκρασία (θερμοστάτη) ή τον χρόνο λειτουργίας (χρονοδιακόπτη) ή και τα δύο. Ο κίνδυνος της ηλεκτροπληξίας επίσης είναι υπαρκτός, για αυτό θα πρέπει κατά την αγορά μιας κουβέρτας (αλλά και κατά περιόδους) να ελέγχουμε διεξοδικά την επιφάνεια για τυχόν εκδορές ή φθορές. Οι σύγχρονες κουβέρτες βέβαια έχουν πολύ ισχυρή μόνωση και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι είναι πλενόμενες, και μάλιστα και στο πλυντήριο. Όσον αφορά στην χρήση της ηλεκτρικής κουβέρτας, έχουν εκφραστεί επιφυλάξεις σχετικά με τις επιπτώσεις της στην υγεία, για τις οποίες όμως δεν υπάρχει επαρκής επιστημονική τεκμηρίωση. Οι επιφυλάξεις αυτές αφορούν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία αλλά και ευπαθείς κατηγορίες ανθρώπων όπως βρέφη, μικρά παιδιά, διαβητικούς και ηλικιωμένους.
Backpacker Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Έχω πάρει 2 από το Lidl...20 ευρώ το ένα...με θερμοστάτη και 6 επίπεδα. Είναι στον 3ο χειμώνα τους και ειναι απλά καταπληκτικά. Κατανάλωση είναι στα 60 watt. Αν σκεφτείς οτι μια κανονικη λάμπα είναι στα 70-80 watt κατανάλωση...μια λάμπα να αλλάξεις σε led των 5-10 watt τότε η κατανάλωση σου είναι ίδια. 2
black_field Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Κι εγώ 2 από το Lidl έχω πάρει, από πέρσι. Άψογα! Στο υπνοδωμάτιο δεν άναψα θέρμανση καθόλου. Όποιος δεν έχει πάρει ακόμα δεν ξέρει τι χάνει... 1
tredicesima Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά επαναφέρω το θέμα, αν γνωρίζει κανείς. Πήρα χθες ένα ηλεκτρικό υπόστρωμα της primo μονό, απο e-shop 17.50. Το θέμα είναι οτι ενώ εχει εξαιρετικές αξιολογήσεις, το βάζω στο τελευταίο επίπεδο (στο 3 δηλαδή, που λέει το manual να μην το αφήνουμε πολύ εκεί γιατί υπερθερμαίνεται) και όχι απλά δεν υπερθερμαίνεται, αλλα μετά απο 1 ώρα είναι χλιαρό προς ζεστό. Επειδή δεν είχα ποτέ ως τώρα και το συγκρίνω με μια ηλεκτρική θερμοφόρα που έχω και που μετά το 1ο δεκάλεπτο όντως καίει, προβληματίζομαι. Μήπως είναι ελαττωματικό ή απλά τόσο ζεσταίνει γιατί ξαπλώνεις πάνω του και δεν κάνει να καίει; Αν έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία. Ευχαριστώ.
Joshua21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά επαναφέρω το θέμα, αν γνωρίζει κανείς. Πήρα χθες ένα ηλεκτρικό υπόστρωμα της primo μονό, απο e-shop 17.50. Το θέμα είναι οτι ενώ εχει εξαιρετικές αξιολογήσεις, το βάζω στο τελευταίο επίπεδο (στο 3 δηλαδή, που λέει το manual να μην το αφήνουμε πολύ εκεί γιατί υπερθερμαίνεται) και όχι απλά δεν υπερθερμαίνεται, αλλα μετά απο 1 ώρα είναι χλιαρό προς ζεστό. Επειδή δεν είχα ποτέ ως τώρα και το συγκρίνω με μια ηλεκτρική θερμοφόρα που έχω και που μετά το 1ο δεκάλεπτο όντως καίει, προβληματίζομαι. Μήπως είναι ελαττωματικό ή απλά τόσο ζεσταίνει γιατί ξαπλώνεις πάνω του και δεν κάνει να καίει; Αν έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία. Ευχαριστώ. Όχι δεν είναι ελαττωματική, έτσι πρέπει να δουλεύει. Σκοπός της είναι να προθερμαίνει το κρεβάτι πριν ξαπλώσεις ή και να το διατηρεί ζεστό στη διάρκεια του ύπνου. Αν έκαιγε, δεν θα μπορούσες να κοιμηθείς πάνω του. Οι ηλεκτρικές θερμοφόρες είναι για άλλη δουλειά, πρέπει να σε καίνε στην μέση/αυχένα ή για ότι άλλο έχουν φτιαχτεί. 1 1
tredicesima Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Α μάλιστα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά μου φάνηκε παράξενο γιατί στις αξιολογήσεις γράφουν οτι ζεσταίνει πολύ και γρήγορα.
BritGreek Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά επαναφέρω το θέμα, αν γνωρίζει κανείς. Πήρα χθες ένα ηλεκτρικό υπόστρωμα της primo μονό, απο e-shop 17.50. Το θέμα είναι οτι ενώ εχει εξαιρετικές αξιολογήσεις, το βάζω στο τελευταίο επίπεδο (στο 3 δηλαδή, που λέει το manual να μην το αφήνουμε πολύ εκεί γιατί υπερθερμαίνεται) και όχι απλά δεν υπερθερμαίνεται, αλλα μετά απο 1 ώρα είναι χλιαρό προς ζεστό. Επειδή δεν είχα ποτέ ως τώρα και το συγκρίνω με μια ηλεκτρική θερμοφόρα που έχω και που μετά το 1ο δεκάλεπτο όντως καίει, προβληματίζομαι. Μήπως είναι ελαττωματικό ή απλά τόσο ζεσταίνει γιατί ξαπλώνεις πάνω του και δεν κάνει να καίει; Αν έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία. Ευχαριστώ. Αν στο 3 μετά από μια ώρα δεν καίει, τότε έχει πρόβλημα στο εσωτερικό του, και αυτό που γράφω το επιβεβαίωσε το κατάστημα που ψωνίζω εγώ. Όπου περνούν οι γραμμούλες που φαίνονται στο υπόστρωμα, πρέπει μετά από 20 λεπτά να είναι πολύ ζεστό στη θέση 3 και μάλιστα ομοιόμορφα. Βασικά στη θέση 3, δεν αντέχεις να κοιμηθείς και το βάζεις στο 3 μισή ώρα πριν πέσεις στο κρεβάτι. Τη δική μου που έκανε το ίδιο, σε σχέση με τις υπόλοιπες (όλες ίδιες Primo), την πήγα πίσω και την άλλαξαν επί τόπου ακριβώς για αυτό το λόγο. Κάποιες όντως έχουν αυτό το πρόβλημα. 1
Joshua21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Αν στο 3 μετά από μια ώρα δεν καίει, τότε έχει πρόβλημα στο εσωτερικό του, Αυτό στα bold μπορεί εύκολα να παρερμηνευτεί, ειδικά από κάποιον που δεν είχε ξανά κάτι παρόμοιο, σε καμία περίπτωση δεν καίει κυριολεκτικά. 1
tredicesima Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ britgreek και σένα για την απάντηση. Joshua 21 το θέμα μου είναι οτι δεν είναι καν ζεστή μετα απο 1 ώρα. Όχι απλά δεν καίει αλλά είναι χλιαρή προς ζεστή. Αν δηλαδή μετά απο 1 ώρα στο ανώτατο επίπεδο τη βγάλω απο την πρίζα, τη μαζέψω και ξαπλώσω, σε 3 λεπτά το κρεβάτι είναι πάλι κρύο. Αυτο θέλω να ξερω αν ειναι φυσιολογικό ή όχι.
txcellas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ britgreek και σένα για την απάντηση. Joshua 21 το θέμα μου είναι οτι δεν είναι καν ζεστή μετα απο 1 ώρα. Όχι απλά δεν καίει αλλά είναι χλιαρή προς ζεστή. Αν δηλαδή μετά απο 1 ώρα στο ανώτατο επίπεδο τη βγάλω απο την πρίζα, τη μαζέψω και ξαπλώσω, σε 3 λεπτά το κρεβάτι είναι πάλι κρύο. Αυτο θέλω να ξερω αν ειναι φυσιολογικό ή όχι. Δεν είναι φυσιολογικό. Μήπως την έχεις βάλει ανάποδα; (αν κ Δν νομίζω να παίζει ρόλο) Εμένα έχει 2 σκάλες και στην πρώτη ζεσταίνει μια χαρά. Στην 2ρη ιδρώνω. Έχει τύχει να σηκωθώ μούσκεμα από τον ιδρώτα βραδιάτικα (πριν 4-5) μέρες επειδή το ξέχασα ανοικτό στην 2ρη σκαλα
stelios18120 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Προχθες είχα πάρει μία μόνη ηλεκτρική κουβέρτα και μετά από 1 ώρα και 10 λεπτά στο 3 και ήταν χλιαρή. Την πήγα πίσω και όντως είχε θέμα ν είπε το κατάστημα αφού την ελενξε και μ εδωσε άλλη που στην μισή ώρα στο 3 ήταν το τριπλάσιο ζεστη Τσεκαρε μήπως είναι ελλατωματικο το προϊόν σου να το πας πίσω. 2
Joshua21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ britgreek και σένα για την απάντηση. Joshua 21 το θέμα μου είναι οτι δεν είναι καν ζεστή μετα απο 1 ώρα. Όχι απλά δεν καίει αλλά είναι χλιαρή προς ζεστή. Αν δηλαδή μετά απο 1 ώρα στο ανώτατο επίπεδο τη βγάλω απο την πρίζα, τη μαζέψω και ξαπλώσω, σε 3 λεπτά το κρεβάτι είναι πάλι κρύο. Αυτο θέλω να ξερω αν ειναι φυσιολογικό ή όχι. Έτσι πρέπει να είναι, χλιαρό(όχι χλιαρή, για υπόστρωμα μιλάμε). Δεν είναι φτιαγμένο για να το βγάζεις πριν ξαπλώσεις.
tredicesima Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ναι σωστή η διόρθωση, για υπόστρωμα μιλάω. Απλα έχω μπερδευτεί λίγο τώρα γιατί 2 άτομα λένε οτι κανονικά πρέπει να είναι αρκετά ζεστό, στα σχόλια του προϊόντος λένε οτι μετά απο 1 ώρα καίει και μόνο εσύ μου λες οτι πρέπει να είναι χλιαρό. Με βλέπω για αλλαγή και θα φανεί απο το άλλο προϊόν που θα μου δώσουν αν είναι νορμαλ τόσο χλιαρό ή όχι. Οπως και να έχει ευχσριστώ όλους για τις απόψεις σας.
BritGreek Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά, εγώ έχω αυτές. https://www.skroutz.gr/s/10024921/Primo-%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A5%CF%80%CF%8C%CF%83%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%9C%CE%BF%CE%BD%CF%8C-UB-007-80x150cm.html https://www.skroutz.gr/s/10114294/Primo-%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A5%CF%80%CF%8C%CF%83%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%94%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8C-UB-008-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-140-160cm.html Σύμφωνα με το κατάστημα, αλλά και από ίδια εμπειρία, στη θέση 3 το υπόστρωμα πραγματικά καίει μετά από μισή με μια ώρα, αν δουλεύει σωστά. Γι' αυτό ακριβώς, γράφει να μην την αφήνουμε περισσότερο από 1 ή 2 ώρες (δεν θυμάμαι) στο 3. Αν δεν είναι πολύ ζεστή ή αν δεν έχει ομοιόμορφη ζέστη σε όλη την επιφάνειά της, τότε έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη και πρέπει να την επιστρέφετε, γιατί δεν λειτουργεί σωστά. Στη θέση 3 τη βάζεις για να ζεστάνει πολύ το κρεβάτι σε δωμάτια με πολλή υγρασία ή κρύο. Έχω αγοράσει πολλά ίδια τέτοια, και μπορώ να έχω γνώμη για το συγκεκριμένο μοντέλο. Εννοείται, προφανώς, ότι όταν λέω ότι καίει, εννοώ ότι είναι ΠΟΛΥ ζεστό και όχι ότι προκαλεί έγκαυμα. Αν δεν αποδίδουν πολύ στη θέση 3 έχουν πρόβλημα, γιατί είναι πολύ δυνατά σε απόδοση τα συγκεκριμένα υποστρώματα. Ρωτήστε όπου θέλετε. Επίσης, να έχετε υπόψη σας ότι μου έτυχε σε μαγαζί να δω ότι αυτό που επέστρεψα (που δεν ζέσταινε αρκετά), το έβαλε ξανά στο ράφι για πώληση, αφού δεν είναι σφραγισμένα τα συγκεκριμένα και ανοίγουν όσες φορές θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα