Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

διαβαζω που και που για ηλεκτρικη κουβερτα...κυριως απο γυναικες

τι παιζει?αξιζει ?ειναι πρακτικη? ποσα watt χαλαει?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω ειναι τελεια και ζεσταινει αμεσως.δε νομιζω οτι καιει πολυ ρευμα.την ρυθμιζεις να καιει για οση ωρα θες.εγω τη βσζω πριν κοιμηθω και σβηνει μονη της πριν αποκοιμηθω.για το θερμαινομενο υποστρωμα λεω.η ηλεκτρικη κουβερτα ειναι αλλο;

• Like 3
Δημοσ.

Αν εννοείς ηλεκτρικό υπόστρωμα, ναι αξίζει και είναι καταπληκτικό. Πρόσοχή όμως στα πολύ φτηνά (φαινομενικά), γιατί με 5 ευρώ παραπάνω αγοράζεις κάποιο επώνυμο με ασφάλεια και θερμοστάτη. Υπάρχουν υποστρώματα με απόδοση 60watt και 120watt. Εγώ έχω της Primo, το οποίο είναι πολύ καλυτερο από άλλα που έχω δοκιμάσει, από άποψη απόδοσης και κόστους αγοράς. Τιμή για το διπλό, από 35 μέχρι 40 ευρώ, σε φυσικό κατάστημα με ηλεκτρολογικά.

http://www.skroutz.gr/s/7869520/Primo-UB-008-%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A5%CF%80%CF%8C%CF%83%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%94%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8C-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-06-118.html

• Like 4
Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν αναφέρονται παρενέργειες όπως "ειναι τόσο ωραία και ζεστά που δεν θα σηκώνεσαι απο το κρεβάτι για να πας για δουλειά"  *Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα*.

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν αναφέρονται παρενέργειες όπως "ειναι τόσο ωραία και ζεστά που δεν θα σηκώνεσαι απο το κρεβάτι για να πας για δουλειά"  *Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα*.

πολυ σημαντικο αυτο..δεν θελω να γινω γατα και να κακομαθω

Αν εννοείς ηλεκτρικό υπόστρωμα, ναι αξίζει και είναι καταπληκτικό. Πρόσοχή όμως στα πολύ φτηνά (φαινομενικά), γιατί με 5 ευρώ παραπάνω αγοράζεις κάποιο επώνυμο με ασφάλεια και θερμοστάτη. Υπάρχουν υποστρώματα με απόδοση 60watt και 120watt. Εγώ έχω της Primo, το οποίο είναι πολύ καλυτερο από άλλα που έχω δοκιμάσει, από άποψη απόδοσης και κόστους αγοράς. Τιμή για το διπλό, από 35 μέχρι 40 ευρώ, σε φυσικό κατάστημα με ηλεκτρολογικά.

http://www.skroutz.gr/s/7869520/Primo-UB-008-%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A5%CF%80%CF%8C%CF%83%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%94%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8C-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-06-118.html

και τη ρυθμιση θερμοκρασιας βαζεις δηλαδη...40-50-69?οθ ειδα ότι έχει

το μονο 1,5*0.8 προφανως δεν σε καλυπτει ολο..αρα για διπλο παμε

και βασικα για ποση ωρα την βαζεις?

Δημοσ.

Το μονο ειναι μια χαρα για μονο κρεβατι. Δεν πρεπει να φτανει στο κεφαλι σου. Θεωρητικα πρεπει να αρχιζει λιγο κατω απο τους ωμους και να φτανει μεχρι τους αστραγαλους σου για να μην πιαστεις. Εχει τρεις σκαλες λειτουργιας. Μετα απο 8 ωρες κλεινει μονο του. Αν το βαλεις στη μεγιστη ενταση σε 10 λεπτα καιει και δεν το αντεχεις. Γι' αυτο στις οδηγιες λεει οτι στη θεση 3 δεν πρεπει να λειτουργει για περισσοτερες απο 2 ωρες.

Διπλο σε μονο κρεβατι δεν μπαινει γιατι πρεπει να ειναι τεντωμενο για να λειτουργει (και να ειναι ασφαλες). Δεν πρεπει να περισσευει.

• Like 1
Δημοσ.

το υπόστρωμα ζεσταίνει καλά το κρεβάτι, βοηθάει πάρα πολύ ειδικά σε μέρη με πολλή υγρασία.

Αυτά όλα αν το σπίτι δεν έχει θέρμανση ή δεν έχει καλή θέρμανση.

το κακό είναι όταν θες να πας τουαλέττα τη νύχτα ή όταν πρέπει να σηκωθείς και το σπίτι είναι παγωμένο..

Δημοσ.

έχω κ εγώ , τα σπάει , το βάζω στο 3 καμια ώρα πριν πέσω κ γίνεται φούρνος , μετά το γυρνάω στο 1 και κοιμάμαι , κλείνει μόνο του
την πρώτη φορά το άφησα στο 3 και ξύπνησα την νύχτα κ νόμιζα οτι έχει πάρει φωτιά ο κώλος μου 

• Like 2
Δημοσ.

η κουβερτα μπορει να χρησιμοποιηθει σαν υποστρωμα?προσωπικα δεν βρισκω τον λογο να μην μπορει αλλα ας το επιβεβαιωσει καποιος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...