CarlitoGR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας συμφορουμιτες!Επειδη ειμαι στην γυρα για αγορα νεας TV και ειμαι αναμεσα σε αυτες τις τρεις,εσεις ποια θα διαλεγατε?Η τηλεοραση θα μπει σε σαλονι με αποσταση θεασης τα 3,5m για ταινιες και 1,5m για gaming απο pc.Ειμαι πιο κοντα στην lg λογο 3d , webos 2 αλλα επισης λογο του οτι εχω κινητο lg (G3) και θελω να ειναι πληρως συμβατο με την τιβι (screenmirroring). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Και οι 3 έχουν πάρει καλές κριτικές. Η Sony -εκτός του όχι και τόσο καλού 3Δ της- έχει και χαμηλό input lag, ταιριάζει κάπως καλύτερα για κάποιον που θέλει χρήση στο pc. Τώρα για συμβατότητα με LG κινητό πρέπει να το δοκιμάσεις να δεις τι γίνεται. Για την LG αν δε σε χαλάει το IPS panel της τότε γιατί όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 συμβατοτητα για το miracast(screen mirroring) υπαρχει ανεξαρτητου εταιριας . Εχω tv lg και κινητο samsung ειναι απολυτως συμβατα σε miracast, widi, remote control κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 3d δεν υπάρχει σε καμια ΤV. Ισως μετα απο 20 χρονια (κι αν). ΥΓ:Παρε την samsung Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 συμβατοτητα για το miracast(screen mirroring) υπαρχει ανεξαρτητου εταιριας . Εχω tv lg και κινητο samsung ειναι απολυτως συμβατα σε miracast, widi, remote control κτλ Εγω παντως σε lg 32lb650v που δοκιμαζα να κανω screen mirroring με ταμπλετ samsung galaxy tab pro 10.1 δεν συνδεοταν με τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Κατι δεν κανεις σωστα... σιγουρεψου οτι ειναι ενεργοποιημενο το miracast στις ρυθμισεις της τηλεορασης σου (Ρυθμισεις- δικτυο- miracast). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα