JohnTehGreek Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Τώρα τις γιορτές ψάχνω για κινητό και σκεφτόμουν σοβαρά το τηλέφωνο του τίτλου μιας και σε τιμή και χαρακτηριστικά μοιράζει πόνο. Η μόνη απορία που έχω είναι σχετικά με την εγγύηση;Μόνο 2 καταστήματα (μικρά) φέρνουν το συγκεκριμένο τηλέφωνο στην Ελλάδα οπότε δεν γνωρίζω τι γίνεται στην περίπτωση που πάθει κάτι. Ποιος θα αναλάβει την επισκευή;Θα πρέπει να το στείλω στην Κίνα με δικά μου έξοδα όπως γίνεται και με την πλειοψηφία των κινέζικων κινητών; Και στην περίπτωση ενός άλλου κινέζικου κινητού που με απασχολεί,του Meizu m2 note επίσης κινέζικο αλλά το φέρνουν πολλά καταστήματα στην Ελλάδα μαζί και το Public τι γίνεται και με αυτό;
ziaba Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 με τα pablic λογικα θα σαι οκ οι αλλοι θα κανουν τους κινεζους
saruman123 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Απο την στιγμη που το περνεις απο Ελλαδα και οχι απο Κινα δεν θα εχεις προβλημα σε οποιο καταστημα το εχει. Αν π.χ το παρεις απο το pablic και γινει κατι,αυτοματος το πας σε αυτους και αναλαμβανουν αυτη την εγγυηση και τα σχετικα(ετσι πρεπει).
newsformobiles Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Για το Redmi Note 2, ότι γράφουν στα μαγαζιά. Σε περίπτωση ζημιάς λογικά αναλαμβάνει το μαγαχί, απλώς λογικά θα πηγαίνει Κίνα. Για το Meizu από το Public, αναλαμβάνει το Public.
JohnTehGreek Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Στην περίπτωση που πάει κίνα υποθέτω θα μείνω χωρίς τηλέφωνο κανα μήνα όμως έτσι;
newsformobiles Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Όπως όλοι όσοι αγοράζουμε κινέζικο. Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι είναι σχεδόν απίθανο να χρειαστεί να το κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα