klanemporas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα θελω ενα ταμπλετ το οποιο βασικα να εχει μεγαλα εικονιδια και κυριως ενα σκαιπ και κανεναν εξπλορερ. και μπρος πισω σχετικα καλες καμερες. σκεφτηκα να βρω καποιο με windows phone μια και αυτο ειναι αρκετα απλο και ευκολο να το μαθεις. το προβλημα ομως ειναι οτι δε βρηκα!!! καμια λυση? ειμαι διατεθημενος να παω και σε αντροιντ αν βρουμε μια ακρη να το κανουμε τερμα απλο και με μεγαλα εικονιδια μια και το θελω για υπερηλικα που δεν εχει καμια σχεση με υπολογιστες. βοηθεια!!!! ειμαι ανοιχτος και σε καποιο μεταχειρισμενο αν πουλαει κανενας κατι, ισως πριν βγουν τα τελευταια windows κυκλοφορουσε κανενα ταμπλετ ετσι οπως το θελω. στην ουσια θελω ενα καπως μεγαλο windows phone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπερα θελω ενα ταμπλετ το οποιο βασικα να εχει μεγαλα εικονιδια και κυριως ενα σκαιπ και κανεναν εξπλορερ. και μπρος πισω σχετικα καλες καμερες. σκεφτηκα να βρω καποιο με windows phone μια και αυτο ειναι αρκετα απλο και ευκολο να το μαθεις. το προβλημα ομως ειναι οτι δε βρηκα!!! καμια λυση? ειμαι διατεθημενος να παω και σε αντροιντ αν βρουμε μια ακρη να το κανουμε τερμα απλο και με μεγαλα εικονιδια μια και το θελω για υπερηλικα που δεν εχει καμια σχεση με υπολογιστες. βοηθεια!!!! ειμαι ανοιχτος και σε καποιο μεταχειρισμενο αν πουλαει κανενας κατι, ισως πριν βγουν τα τελευταια windows κυκλοφορουσε κανενα ταμπλετ ετσι οπως το θελω. στην ουσια θελω ενα καπως μεγαλο windows phone Τα μονο tablets με windows οπως τα περιγραφεις ειναι αυτα που ειχαν windows RT και το τελευταια μοντελα βγηκαν το 2013 και δε προκειται να αναβαθμηστουν σε windows 10 και βασικα εχει σταματησει η υποστηριξη τους.Οι μονες αναβαθμησεις που θα παιρνουν για καποια χρονια ακομη,ειναι για την ασφαλεια. Τα καλυτερα μοντελα απο αυτα ειναι το surface 2 και το lumia 2520,αν μπορεσει να βρεις κατι απο αυτα σε καλη τιμη. Αλλιως πας σε ipad και android. Τα καινουρια windows tablets ΟΛΑ εχουν KAI θα εχουν windows 10 desktop με tablet και desktop mode. Αυτο ειναι το tablet mode των windows 10 tablets: Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2015 από ektor7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucretius Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 χμμ, αν πάρεις κάτι σαν το lenovo a7 και του περάσεις το nova launcher? Φτιάχνεις μια οθόνη με τις εφαρμογές που θελεις, κάνεις τα εικονίδια τέρμα μεγάλα και δεν χρειάζεται να ξαναπειράξεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα