Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφορά 1.500’ προς όλους για συνδρομητές Κινητής Vodafone και Σταθερής Vodafone Home.

Στείλε δωρεάν “Χ” στο 1339

Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας (υπάρχοντες και νέους) Vodafone συμβολαίου (ιδιώτες & επαγγελματίες), Vodafone Καρτοπρογράμματος (ιδιώτες & επαγγελματίες). Επίσης, ισχύει για τους συνδρομητές των προγραμμάτων καρτοκινητής ήτοι Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone CU, CU Xclusive & Vodafone International, που έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση υπολοίπου οποιασδήποτε αξίας από τις 17/11/2015 και έπειτα.

Η προσφορά απευθύνεται σε όλους τους πελάτες σταθερής Vodafone Home & Εταιρικών προγραμμάτων τηλεφωνίας & Internet που έχουν ενεργή σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας την 21/12/2015.

Αναλυτικά εδώ : http://www.vodafone.gr/portal/vodafone-dorean-1500

• Like 5
Δημοσ.

Στελνουμε sms X στο 1339 και έχουμε1500 λεπτα προς ολους απο το κινητό και οσοι εχουν και vodafone home δίνει και 1500 λεπτά προς όλους απο το σταθερό.

Έχω vodafone CU και ενεργοποιήθηκε κανονικά.

ακολουθεί η απαντηση στο sms που έστειλα:

TO ΔΩPO ΣOY ENEPΓOΠOIHΘHKE! EXEIΣ ΣYNOΛIKA 1500 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ AΠO TIΣ 25/12 ΣTIΣ 00:00 MEXPI K TIΣ 31/12 ΣTIΣ 23:59!

Δημοσ.

Να σημειωσω κι εγω να μη μπερδευτει κανεις και νομιζει οτι ισχυει για τις πρωτοχρονιατικες ευχες.

Εκτος αν τις πει πριν τις 31/12 23:59.

• Like 1
Δημοσ.

Να σημειωσω κι εγω να μη μπερδευτει κανεις και νομιζει οτι ισχυει για τις πρωτοχρονιατικες ευχες.

Εκτος αν τις πει πριν τις 31/12 23:59.

Είναι αυτό που λέμε "δώρο-άδωρο". Εκτός αν έχεις πολλούς (πολλούς όμως) Μανώληδες και Ευγενίες για να ευχηθείς στις 24 και 26/12 :D

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...