Προς το περιεχόμενο

Lenovo Vibe P1m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω τη γνώμη σας για αυτό το κινητό http://www.skroutz.gr/s/7780575/Lenovo-Vibe-P1m-16GB.html.Θέλω να το αγοράσω αλλά δεν το γνωρίζω καθόλου.Ας πει κάτι κάποιος που το έχει ήδη.Η οποιαδήποτε λεπτομέρεια θα με βοηθήσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων  :-D

Δημοσ.

Δεν το εχω δει απο κοντα αλλα γενικα Lenovo-ZTE κλπ δεν τα παω καθολου(οχι οτι εχω κατι μαζι τους).

Παντως διαβασε τη λενε στο skroutz και σε αλλα forum που το εχουν και βλεπεις μετα.

Παντως θα προτιμουσα το Moto που λεει ο φιλος απο πανω.

Δημοσ.

θα σου πω με βαση το A5000 που πηρε προσφατα η αδερφη μου κ κρινε αναλογως για το vibe!

απο το λιγο που το δοκιμασα σε εφαρμογες παιχνιδια κτλ..δν κολλαει πουθενα καλος επεξεργαστης,καλη διαχειρηση μνημης,πολυ καλη μπαταρια δν πεφτει ευκολα κ η οθονη του επισης πολυ καλη

κ σαν κατασκευη ωραιο μου φαινεται...αυτα κατα τη γνωμη μου ανετα θα πηγαινα κ εγω σε lenovo,καλο vfm για τα specs του συγκριτικα με αλλα

Δημοσ.

Έχουν αναφερθεί περιστατικά με malware στα Lenovo κινητά και είμαι λίγο επιφυλακτικός σχετικά με τα Lenovo, βέβαια δεν παύουν να είναι πολύ VFM για την τιμή και τα χαρακτηριστικά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...