Alt3rnative Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή τα περισσότερα topics αφορούν DSLR κι εγώ δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάω τόσο ψηλά ψάχνω μια μηχανή μέχρι 200 ευρώ το πάρα πολύ.. θα ήθελα να υπάρχει διασύνδεση hdmi και να έχει δυνατότητα full hd.. απλή θα είναι η χρήση της.. κυρίως για οικογενειακές φωτογραφίες, διακοπές, εκδηλώσεις κτλ.. μέγεθος δεν με νοιάζει ιδιαίτερα ας είναι και μεγάλη.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpapoulias Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Nikon 1 J4 στα 249€ στο Public (αν μπορέσεις να ανέβεις λίγο) αλλιώς Nikon 1 S2 στα 209€ στον Παπαδάκη (υπάρχει και στο Πλαίσιο στα 199€ αλλά με χειρότερο φακό) θα σε καλύψουν μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/593335-nikon-coolpix-s7000-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BF-149-euros/?do=findComment&comment=54505653 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/593335-nikon-coolpix-s7000-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BF-149-euros/?do=findComment&comment=54505653 τρομερη.not Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alt3rnative Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 τρομερη not? master yoda speaking? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mercier Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Canon Eos M μεταχειρισμένο σώμα από ebay - προτίμησε από Japan γυρω στα 130 ευρω. Με ανταπτορες παίρνει φακούς απ'ο ολες τις μάρκες και εποχές... Και το κυριότερο δουλεύει καταπληκτικά με το Magic Lantern για να έχεις Raw Video, focus peaking, zebras και πολλά άλλα φοβερά. Δες και το βιντεάκι αυτό για να δεις πόσα εξτρα μπορεις να τις φορεσεις μελλοντικά και να έχεις ένα σούπερ μηχανημα. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2015 από mercier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alt3rnative Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχως φιλε μου ενδιαφερομαι για αγορα απο μαγαζι εδω Αθηνα γτ θα μου την κανουν δωρο. Θα ανεβαινα σε αυτη που προτεινει ο φιλος johnpapoulias απο public αλλα εχει εξαντληθει και σκεφτομαι την 2η επιλογη που μου εδωσε. Εχει να προτεινει κανεις κατι αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alt3rnative Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Βασικα να το θεσω αλλιως... Για την χρηση που περιγραφω οτι την θελω πιο πανω ειναι οκ το μπατζετ μου η αξιζει να ανεβω στα 300 ευρω για παραδειγμα; Δε νομιζω οτι υπάρχει περιπτωση να ασχοληθω με φακους κτλ γενικα δεν εχω ψωνιο με τη φωτογραφια. Την οικογενεια μου θελω να εχω σε αξιοπρεπεις φωτογραφιες και να μου κρατησει η μηχανη καποια χρονια. Τπτ παραπανω. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/4489668/Canon-PowerShot-S200.html παραπάνω από αξιοπρεπεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
girologos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 βάλε κάτι παραπάνω και πάρε την Sony rx100 l. είναι μόνοδρομος στοις compact μηχανές είναι προπέρσινη αλλα πολυ αξιοπρεπέστατη για τα λεφτά της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα