Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , ήρθε η ώρα να πάρω καινούριο κινητό...

Τα λεφτά που θέλω να διαθέσω είναι γύρω στα 170 ευρώ!

Αυτά που θα ήθελα να έχει κυρίως είναι :

1) Κάλη - Αξιοπρεπή Κάμερα

2) Να είναι σχετικά γρήγορο , οσον αφορά την περιήγηση στο ίντερνετ

3) Να έχει λειτουργικό android

4) Να έχει από μόνο του αρκετή μνήμη από μόνο του...

Το ξέρω πως με τα λεφτά που διαθέτω δεν κάνω και παπάδες , αλλά αν μπορείτε δώστε μου καμία συμβουλή ... Επίσης είναι προτιμότερο να μην το πάρω μέσω ebay πχ , δηλαδή να υπάρχει σε ελληνικά μαγαζιά.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , ήρθε η ώρα να πάρω καινούριο κινητό...

Τα λεφτά που θέλω να διαθέσω είναι γύρω στα 170 ευρώ!

Αυτά που θα ήθελα να έχει κυρίως είναι :

1) Κάλη - Αξιοπρεπή Κάμερα

2) Να είναι σχετικά γρήγορο , οσον αφορά την περιήγηση στο ίντερνετ

3) Να έχει λειτουργικό android

4) Να έχει από μόνο του αρκετή μνήμη από μόνο του...

Το ξέρω πως με τα λεφτά που διαθέτω δεν κάνω και παπάδες , αλλά αν μπορείτε δώστε μου καμία συμβουλή ... Επίσης είναι προτιμότερο να μην το πάρω μέσω ebay πχ , δηλαδή να υπάρχει σε ελληνικά μαγαζιά.

εγω προτεινω Kazam thunder :D

Δημοσ.

Θα σου ελεγα να κοιταξεις απο Κινα μερια!!!

Αλλα δες τα:

Galaxy A3

Huawei P8 lite

VF Ultra 6

Galaxy S3 Neo

Moto G 3rd

Meizu M2 Note(αυτο το ξεχασα) :-P

Xiaomi Redmi Not 2

Δημοσ.

εγω προτεινω Kazam thunder :D

Tωρα σβαρα τι σοι μαρκα ειναι αυτη; Προσωπικα δεν θα επαιρνα ποτε απο κατι τετοιες μαρκες που δεν τις ξερει ουτε η μανα τους ( ναι το εχει κανει review o techblog, ναι το εχουνε φερει στη wind, γερμανο δε θυμαμαι ποιο μαγαζι ειναι αλλα εξακολουθει να μην την ξερει η μανα της)

Μπορεις να δεις smart ultra 6 (170), δεν εχει τρελη καμερα αλλα εναν μεσο χρηστη τον καλυπτει, ή meizu m2 note (180 νομιζω) που ειναι αρκετα καλο. Ή moto g 3 που δεν θα το προτεινα λογω 1gb ram καια με τις απαιτησεις συνεχως να ανεβαινουν δεν ξερω ποσο θα μπορει να συμβαδισει με μιση ραμ απο τα αλλα ακομη κ αν ειναι στοκ ανδροιδ

Edit και το p8 lte ειναι καλο οπως σου ειπαν κι αλλοι παραπανω απλα δν το προτεινα γιατι υπερβαινει τ μπατζετ σου(195)

Δημοσ.

Για βασική χρήση (Photo, Viber, Surfing, Calls, Sms),Motorola Moto G 3rd GEN. Έτσι και αλλιώς, σε αυτήν την τιμή, δεν ζητάς και υπερκινητό.Το 1GB RAM, είναι μια χαρά, μιας και είναι Stock Android. Το πιο σημαντικό σε ένα smartphone, είναι η διαχείριση που κάνει το λειτουργικό σε RAM. Άρα, υπάρχουν smartphone (βλέπε: Motorola, Nexus) που πατάνε κάτω σε απόδοση, άλλα brands με υπερspecc. Τόσο γνωστών brands, όσο και brands που κοστίζουν 100 ευρώ και τάζουν λαγούς με πετραχίλια.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω το να αγοράσει κάποιος κινητό android σήμερα με 1gb ram είναι πεταμένα λεφτά.

Το Galaxy nexus έχω με τις βασικές εφαρμογές, μένει απο ram Και κολλάει αρκετά. 

• Like 1
Δημοσ.

To μόνο που μπορώ να πω για να σε βοηθήσω, είναι μακριά από samsung σε τέτοια λεφτά. Ακόμα, φρόντισε να αποφύγεις την αγορά συσκευής με 1 γίγα RAΜ, ώστε να μην έχεις κολλήματα. Σε αυτή την χρηματική κατηγορία, το πολύ να υπάρχουν 2-3 αξιόπιστες προτάσεις.

Δημοσ.

Νομίζω το να αγοράσει κάποιος κινητό android σήμερα με 1gb ram είναι πεταμένα λεφτά.

Το Galaxy nexus έχω με τις βασικές εφαρμογές, μένει απο ram Και κολλάει αρκετά. 

μαλλον δεν εχεις δουλεψει σωστο κινητο με 1 giga ραμ π.χ με το moto g, htc mini2 δεν εχεις απολυτως κανενα προβλημα δεν ειναι μονο η χωριτικοτητα αλλα και η ταχυτητα της μνημης

Για βασική χρήση (Photo, Viber, Surfing, Calls, Sms),Motorola Moto G 3rd GEN. Έτσι και αλλιώς, σε αυτήν την τιμή, δεν ζητάς και υπερκινητό.Το 1GB RAM, είναι μια χαρά, μιας και είναι Stock Android. Το πιο σημαντικό σε ένα smartphone, είναι η διαχείριση που κάνει το λειτουργικό σε RAM. Άρα, υπάρχουν smartphone (βλέπε: Motorola, Nexus) που πατάνε κάτω σε απόδοση, άλλα brands με υπερspecc. Τόσο γνωστών brands, όσο και brands που κοστίζουν 100 ευρώ και τάζουν λαγούς με πετραχίλια.

+1 για το μοτο g 

Δημοσ.

Να μην πάω σε κάποιο lenovo δηλαδή που έχει ένας δικός μου και λέει ότι είναι καλό...

Από αυτά που μου είπατε και από μία γρήγορη έρευνα έχω καταλήξει ανάμεσα στα εξής :

Motorola Moto G (3rd Gen)

Huawei Ascend P8 Lite Dual

Meizu M2 Note

Από αυτά για τα λεφτά που είπα ποιο λέτε?

Υπάρχουν στα ελληνικά μαγαζιά έτσι , γιατί στο skroutz δεν τα δείχνει όλα...

Δημοσ.

Μν το σκεφτεσαι Μειζυ παρε κ.δν.θα το μετανιωσεις!

Μακραν την πιο ωραια φωτεινη οθονη απο ολα τα αλλα τουμπανακι(για τα λεφτα) εσωτερικο κοσμο καλη καμερα αριστη μπαταρια!

Ο μονος λογος να μν το προτιμησεις σε αυτα τα λεφτα ειναι να σου δωσουν καποιο απο τα αλλα τζαμπα!

Δημοσ.

Μν το σκεφτεσαι Μειζυ παρε κ.δν.θα το μετανιωσεις!

Μακραν την πιο ωραια φωτεινη οθονη απο ολα τα αλλα τουμπανακι(για τα λεφτα) εσωτερικο κοσμο καλη καμερα αριστη μπαταρια!

Ο μονος λογος να μν το προτιμησεις σε αυτα τα λεφτα ειναι να σου δωσουν καποιο απο τα αλλα τζαμπα!

Εσυ μην ακουσεις Meizu θα σου σηκωθει η τριχα :-D :-) :-P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...